סיכום סופ"ששש

מה קרה ביום הורים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אני זוכרת שעד כיתה י' (נראה לי).. תמיד היה איזשהו מקצוע שידעתי שהולך להיות לי בו ציון לא משהו ולא טרחתי לספר לאמא.. ואז פחדתי שהיא תתעצבן מזה שהיא תגלה את זה באסיפה ולא לפני.. אז הייתי באה יום לפני ואומרת שזה היה בוחן פתע או שרק עכשיו היא חילקה לנו את המבחנים אז רק עכשיו גיליתי את הציון
אבל אחרי כמה פעמים היא כבר קלטה את הטכניקה שלי
תתחדשי על הפוני
אני זוכרת שעשיתי את זה..פעמיים.. וזה נמאס די מהר

חחח../images/Emo6.gif פשש איזה שיטה../images/Emo3.gif

אממ אצלי זה לא בידיוק ככה
אם יש ציונים שהם לא משהו אני מספרת את זה בהדרגה ולפעמים ממציאה תירוצים שהיו דברים לא מובנים ושילדים אחרים גם לא הבינו
אבל ת'אמת היה עוד איכשהו בסדר ביום הורים.. חוץ מכמה מורות שאמרו שאני מפטפטת הרבה
ואמא שלי אמרה למורה :" אם לא הית אומרת לי את זה הייתי מתפלא כי היא לא מפסיקה לדבר "

Aviyush

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע
ROCKSTAR של ניקלבק
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע
אין משו מיוחד משהו טוב שקרה השבוע
משכורת נובמבר
וגם עם חברות ש3 בלילה מתחת לבית של חברה. היה כ"כ כייף
משהו רע שקרה השבוע
חוסר בשעות שינה
התחדשות השבוע
רק חולצה א-ב-ל יום ראשון שופינג עם חברות
סדרת/תוכנית השבוע
הפמליה
ראיתי את 3 העונות הראשונות בשבוע שהייתי חולה חח סרט השבוע
השטן לובשת פראדה.. סתם כי ראיתי שידור חוזר בהוט :) ספר השבוע
התפסן בשדה השיפון, הארי פוטר 7 (אני רק בעמוד 100 אז בלי ספויילרים!!!
) מאכל השבוע
סלט פסטה
, סופגניות ביתיות בילוי השבוע
עם חברות בשלישי ואתמול הליכה עם חברה תמונת השבוע
הוא כזה סקסי
התוכניות שלי לשבוע הבא
בי"ס
, עבודה (רק עוד 3 ימים
), שופינג, לנצל את סוף החופשששש!! סיכום השבוע במילה אחת
נחמד סיכום השבוע באייקון אחד , אם אתם מוצאים משהו מתאים

ROCKSTAR../images/Emo47.gif

תתחדשי על החולצה
ותהני בשופינג
השטן לובשת פראדה
חח גם את חולה על הארי פוטר כמו חברה שלי
חברה שלי כבר נראה לי שעמוד שלוש מאות ומשהו חח היא מכורה
סלט פסטה
ואי פעם ראשונה שאני שומעת על זה
מה זה
מאוד סקסיייייי

Aviyush

New member
תנקס../images/Emo23.gif

אני לא מהפנאטים של הארי פוטר.. ממש לא
אבל קראתי את כל הספרים ובכללי אני גם קוראת דיי מהר חח תגידי מה המסן שלך? כי נראה לי שנתת לי פעם ונאבד לי

redsnowhite

New member
באמת מה זה סלט פסטה?../images/Emo28.gif

תחדשי לנו ונכין
חחחח במה את עובדת?

Aviyush

New member
אני עובדת במועדונית

ועכשיו גם בקייטנה והנה המתכון: פסטה מסוג PENE גבינה בולגרית 5% עגבניות שרי זיתים שחורים ועלי בזיליקום אני לא אכתוב כמויות כי צריך לשחק עם זה לפי מה שאת אוהבת ובעיקרון אחרי שהפסטה מוכנה את צריכה לערבב הכל בתאבון

redsnowhite

New member
אני גם בדיוק מחפשת אחת../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

בדיוק הכנתי 2 שלטים שאני מעבירה שיעורים פרטיים ועזרה בשיעורי בית לתלמידי כיתות א-ח מקווה שיצא מזה משהו
אני גם רוצה עבודה אבל אני לא רוצה שזה יצא יותר מדי שעות בשבוע כדי שלא יפגע לי בלימודים ובכלל בזמן הפרטי שלי, ככה ששיעורים פרטיים/בייביסיטר נשמע הכי מעולה ומקווה שיצא מזה משהו

מאני מאני..כמה מחכה לך? ../images/Emo3.gif

סלט פסטה..אני אוהבתת
מסתבר שאני ואת היחידות שיודעות מה זה

matron

New member
עונה!

שיר השבוע: ROBBIE WILLIAMS- SHE'S MADONNA הקליפ מצא חן בעיניי. יציאת/אמרת/ציטוט השבוע: DANGER! LIFE KILLS משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד... משהו רע שקרה השבוע: כל החזאים אמרו שביום חמישי תהיה סופה ממש ממש ממש אבל ממש חזקה, ואפילו עננים לא היו. התחדשות השבוע: לא משהו חדש... סדרת/תוכנית השבוע: "הכוכב הבא" אם ככה קוראים לזה, בערוץ E! כל השבוע בצהריים... סרט השבוע: - - - - ספר השבוע: - - - - מאכל השבוע: קרפלעך!
בילוי השבוע: מסיבת הפתעה לידיד... תמונת השבוע: אווה גרין, היא משיקה את הבושם "MIDNIGHT POISON" וראיתי אותה בעוד כמה פירסומים אחדים, וקראתי עליה השבוע בפנאי פלוס והחלטתי שאני מעריצה אותה! התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן למבחן במתמטיקה. סיכום השבוע במילה אחת: מעולה סיכום השבוע באייקון אחד , אם אתם מוצאים משהו מתאים:

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אצלנו היתה סופה סופה
כמעט עפתי ברוחות והיה מבול כל היום, לא הפסיק לשנייה
ואני לא מדברת עם טפטופים חח מבול מבול.. אהבתי
זאת שבתמונה זו זאת שגילמה את "נערת בונד" בסרט האחרון? עם דניאל גרייג? או שהיא סתם דומה לה?
אהבתי את הסיכום עם האייקונים
בהצלחה במבחן

matron

New member
מה?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איך זה יכול להיות??!?! אני גרם אי שם במרכז הארץ ולא היה כלום!!! דווקא ממש חיכיתי לזה... כן, היא גילמה את "נערת בונד" והיא גם משחקת בתור מכשפה בסרט החדש "מצפן הזהב". תודה!

למעלה