Anna Karenina

New member
בוקר טוב לכווווולם...../images/Emo42.gif

באמת הגיע הזמן שהשמש תזרח קצת... אז אמנם "קצת" קר בחוץ..
אבל אני בטוחה שזה לא מה שימנע מהבוקר שלכם להיות מוצלח..

שמתם לב לזה?

ממש מטריקס רדו לסוף הדף, מתחת להוספת הודעה, תסמנו את המקום ותראו את שם הפורום תלחצו עליו והנה נכנסתם למטריקס

ilana4ka

New member
סילחו לי על ה- ../images/Emo32.gif

א-ב-ל!!! אני פשוט חיייבת לחלוק איתכם את האושר הגדול שלי חח!! מכבוש ניצחה הערב את פנתנייקוס -7 יתרון
אמנם במהלך המשחק גם היינו ב-28 יתרון אבל זו לא הפואנטה. הובלנו לאורך כל המשחק, והבאנו פייט אמיתי. היה פשוט ענק. שארונס יאסיקביצ'יוס קלע 28 נקודות-מתוכן 7(
) שלשות!! אני חולה על הקבוצה הזו!!!! זהו, עד פה ההתפרצות אושר שלי ל2נייט:)

flowers girl

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif

אני הולכת עכשיו לבצפר
אני מקווה שיהיה לי טוב עם זה שאני דלוקה עליו...
ביי ביי, אמא לוחצת..

תיקון

שארונס קלע 30 (אם אני לא טועה) אחלה משחק! מה שכן, לא היו הרבה שלשות במשחק ומלאאא החמצות של היוונים רק מקדונלד שיחק אצלהם די טוב והדיון תומאס הזה הוא פשוט סוס על מחכה לקריעת תחת נוספת בשבוע הבא :)

free soul

New member
אני רוצה ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אני מתגעגעת לחוף ראשון, שטוף שמש, חם מזיעים! יושבים בפאב הריק בבוקר ונהנים מלימונענע... אויי.. איפה יולי אוגוסט!!

free soul

New member
אני זוכרת את הקיץ האחרון|מזיע|

יום כן יום לא אני וחברותיי היינו הולכות לחוף ראשון, יושבות על כיסא נוח ומסתכלות לים ונירגעות.. צוחקות, מדברות ובעיקר מרכלות.. אני רוצה לחזור לזה...

חוף פלמחים....שמש,ים, חול,ואופנועים

או הבריכה בבסיס-- טוב לבסיס אני לא מתגעגעת-בטח שלא לצבא בכלל! אאחחחחחחחח שונאת חורף סתם עונה מדכאת- למה? למה צריך שיהיה קר?? יכול לרדת גשם גם שלא קר!!!!!!!!!!!

ilana4ka

New member
צודק צודק *תיקון טעות*

30 נקודות של שאראס. הוא פשוט סוס. אין על מה לדבר, תומאס שחקן מאד חיוני למכבי. כל זריקה שלו לסל-נכנסת. אבל אל תגזים, לא רק מקדונלד שיחק אצל היוונים טוב אתמול. אפילו יותר נכון לומר, שמקדונלד התעשת רק בדקות האחרונות של המשחק. רוב המשחק הוא היה רדום במיוחד. בניגוד לאריאל האגדי(שהיה השחקן האהוב עליי אגב)שזכור לנו מלפני 2 עונות במכבי. בכל מקרה, לאקוביץ' הוא השחקן שבאמת שיחק טוב אצל היוונים. וגם אלוורטיס. שניהם שחקנים ענקים. בכל מקרה, ניצחון שלנו תודה לאל:)

ilana4ka

New member
ועוד דבר!!

שבוע הבא בבית נגד סקיפר. זה הולך להיות מ-א-ד מעניין. שבוע אחרי יש עוד משחק בית!:) נגד ז'לגיריס. אבל זה הרי ידוע שה- מבחן האמיתי, בה' הידיעה, הוא נגד צאסק"א בחוץ. למשחק הזה, אני ב-א-מ-ת לא יכולה לחכות!!!! מכאן ואילך, מכבי במאבק עם צאסק"א על המקום הראשון בבית. הלוואי וננצח בחוץ. אני מאמינה במכבי:) עכשיו, נותר רק לחכות ולראות.

תגידי

היית בכיכר רבין לפני שלוש שנים כשמכבי ניצחה בגמר את פנאתייקוס? היה פשוט ענקקק קצת אירוניה שעשו את זה דווקא בכיכר רבין... אבל היה מגניב ביותר

ilana4ka

New member
ברור ברור ברור שהייתי!!!!!

זה היה פשוט ע-נ-ק!!!!! הגעתי עם 4 ידידים ו-2 חברות. הגעתי באוטובוס. זה היה כלללללל כך יפה!!! כל האוטובוס היה צהוב! פול פיפל עם צעיפים, חולצות, כרזות, הכל מכבי:) ובכלל, כל ת"א הייתה צהובה. זו הייתה שמחה ע-נ-ק-י-ת של כל המדינה. נהנתי בטירוף. חולה על הקבוצה הזו:)! תחשוב!!!!!!!!! שהפיינל פור העונה ביד אליהו!!!!!!!!!!! אם וכאשר, בעזרת השם, מכבי תעלה לגמר, ותקח אליפות, אתה יודע איזה טירוף זה יהיה
אני זוכרת את השריקות ברחוב, את הצרחות, את המכוניות, כולם שמחים ושרים חח:) חבל"ז. אם זה יקרה השנה, זה יהיה ע-נ-ק. אז ב-א-מ-ת תהיה חגיגה לא נורמלית. שלא נדבר על זה שאם מכבי עולה לפיינל פור, אז כ-מ-ו-ב-ן שאני אהיה שם!!! אבל עזוב אותך, עד סוף אפריל יש עוד זמן
עכשיו יש לנו את סקיפר וז'לגיריס בבית, ואז גם איזה כמה רוסים לרמוס בחוץ. ולקינוח, עוד משחק בית. מאבק על מקום ראשון, עניינים.... לא חסר אקשן עד לפיינל פור
ע"פ התחזית שלי, מכבי וברצלונה בגמר. חחח וכמו שאומרים: מיי דה באסט ווין.

חח באמת היה ענק

היו גם מלא אנשים שבאו עם צעיפי כדורגל של בני יהודה, מכבי חיפה, מ.ס אשדוד ואפילו הפועל תל אביב. גם אני הייתי רוצה להיות שם אם מכבי תהיה בגמר אבל קשה לי להאמין שאני אוכל להיות שם כי לפי מה שהבנתי כל המשחקים של מכבי ביורוליג בבית כבר תפוסים ע"י מנויים.

ilana4ka

New member
לא לא

יורוליג זה יורוליג. אבל פיינל פור זה משהו אחר! לפיינל פור תהיה מכירה בנםרד, מה קרה לך.... הם בכלל יפציצו במחירים. זה כבר לא קשור אם אתה מנוי או לא. אבל עד אז יש עוד זמן:) יהיה טוף:) בנתיים, יש את המשחק מחר נגד אשקלון חח:) ברור שננצח. ואני גם אהיה שם:)))

למעלה