אגב, שמעתי כמה בנות ממול צורחות "מיטללל" זה היה לך במיקרה?
T Tears of an Angel New member 22/1/04 #14 אגב, שמעתי כמה בנות ממול צורחות "מיטללל" זה היה לך במיקרה?
מ מיטללל New member 22/1/04 #15 לא לאחת המשקיות קוראים מיטל. אני כל הזמן הייתי עם שתי בנות ובן. ישבנו על הספסל והיינו צריכות להעתיק שוב מדפי מחשב שמות למחברת חדשה... חכי. יום ראשון אני אתריע בפניהם על המחדל. זה לא פייר שאותנו מעבירים בפרך ( ) ואת לא עושה כלום!
לא לאחת המשקיות קוראים מיטל. אני כל הזמן הייתי עם שתי בנות ובן. ישבנו על הספסל והיינו צריכות להעתיק שוב מדפי מחשב שמות למחברת חדשה... חכי. יום ראשון אני אתריע בפניהם על המחדל. זה לא פייר שאותנו מעבירים בפרך ( ) ואת לא עושה כלום!
T Tears of an Angel New member 22/1/04 #16 ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif היי...לך יש עוד שבועיים למשוך ככה. לי נותרו עוד כמה ימים בודדים ,תני להינות מהם...
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif היי...לך יש עוד שבועיים למשוך ככה. לי נותרו עוד כמה ימים בודדים ,תני להינות מהם...
מ מיטללל New member 23/1/04 #28 ../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 23/1/04 #33 בהקשר לקור- שרשור שלי (בניק השני) בפורום חיפה, סערה בחיפה...