לא אוהב את המשחקי ליגה

זה קצת פתטי..... פעם הייתי מעודד את הפועל ירושלים וגליל עליון רק בשביל שמכבי תפסיד אם אני הייתי פיני גרשון הייתי מעלה את קבוצת הנוער למשחקים בליגה, נותן לשחקנים הבכירים קצת מנוחה ואולי כמה דקות של חימום למרות זאת, ככל שאני רואה יותר NBA ו WNBA אני רואה יותר את ההבדלים כאילו כבר דיברו על להעביר את מכבי לליגה אחרת באירופה... אבל לדעתי זה סתם טיפשי. טוב שלא רצו להעביר אותה לארה"ב וזהו אם מכבי הייתה ב NBA, היא הייתה אוכלת שם הרבה חצץ אני זוכר שהיה איזה משחק ידידות שמכבי שיחקה נגד מיאמי נראה לי או קבוצה אחרת שבאה לארץ והפסידו באיזה 30 או 40 הפרש. הלוואי בכדורגל הייתה לנו כזאת רמה... דרך אגב, סתם שאלה, לא יודע אם את יודעת או לא אבל יש כדורסל באנגליה ? בחיים שלי לא ראיתי נבחרת או קבוצה אנגלית בשום מסגרת כדורסל כלשהי וגם כשהייתי בלונדון לא ראיתי שום דבר שדומה בכלל לכדורסל קצת מוזר כי בדר"כ המדינות הגדולות באירופה שולחות קבוצות ונבחרות טובות גם בכדורגל וגם בכדורסל...

ilana4ka

New member
אמממ תראה

משחקי הליגה זה באמת טיפה פתטי. כי לרוב(חוץ מההפסד המשפיל לנהריה העונה. לא נורא, יש משחק נגדם בבית שבוע הבא, אני בטוחה שנכפר על הטעות המבישה) מכבי מנצחת. אבל אני הולכת, כי זה המנוי של בנדוד שלי, ולמשחקי ליגה הוא לא הולך כמעט. רק למשחקי יורוליג. ככה שליורוליג אני הולכת איתו מדי פעם כי הוא ודוד שלי לא מפספסים אף משחק(אפשר להאשים אותם?!), אז אני הולכת לפחות למשחקי הליגה. זה סבבה כזה. לראות את השחקנים, ולהנות מעוד אימון חח. -לגבי העובדה שרוצים לשלב את מכבי באנ בי איי וכאלה... זה ממש שיט. מכבי לא ברמה של אנ בי איי. אנחנו קבוצה חזקה, אבל עוד לא ברמה הזו. בכל מקרה, זה גם לא הולך לקרות. יש לנו מספיק עבודה באירופה, ואני מרוצה גם ממצבינו הנוכחי חח:) -ולגבי אנגליה, אני ממש לא חושבת שיש קבוצת כדורסל אנגלית. לא בנבחרות, ולא ביורוליג. אכן, מוזר. בכל מקרה,יש לה מספיק כוח בעולם הכדורגל, אני מאמינה שזה לא כל כך יושב להם על המצפון שהם מקפחים את הכדורסל. בכל מקרה, אנגליה מעולם לא היתה מדינה אוהדת כדורסל. כדורגל הוא הספורט המרכזי והאהוב שם. אז שיהיה להם בכיף:) בנתיים, אנחנו פה, ומכבי שלנו אימפריה בצהוב:)

פשששש

מבינה גם בכדורגל וגם בכדורסל ? :) למען האמת אני אוהב כדורגל הרבה יותר מכדורסל חוץ מזה שהתעסקתי בזה הרבה פעם (אפילו שיחקתי בנוער של הפועל חולון), והיום אני גם עובד בזה. אי אפשר להשוות את החוויה... ובקשר לאנגליה - זו מדינה שחיה ונושמת כדורגל. הייתי שם בטיול של הבר מצווה ונהניתי שם בצורה בלתי רגילה. לא כל האנשים ברחוב יודעים מה השעה כששואלים אותם אבל כולם יודעים כמה נגמר מנצ'סטר-ארסנל ביום לפני. גם הייתי במוזיאון של ה Hall Of Fame לכדורגל והצטלמתי עם הקינג שלי אריק קאנטונה. ובספטמבר הייתי במשחק כדורגל חלומי עם 88 אלף צופים בסנטיאגו ברנבאו במדריד, משחק מדהיםםםםםם שנגמר ב 7-2 עם שערים מדהימים. אף אחד שם לא עומד על הכיסאות או בכלל עומד, אף אחד לא צורח ומפצח לך גרעינים על העורף, אפילו לא מקללים את השופט... ולמרות זאת יש אווירה מדהימה ורועשת כשצריך. הייתי לפני כמה שנים ביד אליהו ואי אפשר בכלל להשוות את האווירה... גם זה נחמד, אבל לא ברמה של משחק כדורגל. בכל אופן, תהני במשחק של מכבי

ilana4ka

New member
חח דבר ראשון

אני ב-כ-ל-ל לא מבינה בכדורגל. אני גם ממש לא אוהבת כדורגל. אני ח-ו-ל-ה על כדורסל, ואוהדת ש-ר-ו-פ-ה של מכבי ת"א:))) אבל את הפרט השולי הזה בקשר לאנגליה דווקא כן ידעתי חח:) בכל מקרה, היה פ-צ-צ-ה הערב משחק. כמובן שניצחנו, לא זוכרת איזה הפרש, בין 30 ל-40 חח:) בסוף המשחק חיכינו, בורשטיין,באסטון,פארקר, קזרנובסקי והלפרין חתמו לכולנו. הכי הופתעתי מהלפרין. הוא כל כך מתוק!!!! לא רק שהוא שחקן מצויין(והוא מ-א-ד משתפר ממשחק למשחק, לא סתם אומרים שיש לו פוטנציאל אדיר),לא רק שהוא י-פ-ה, כי יש לו יופי ממש מהפנט, הוא גם ממש נחמד! הוא הרג אותי! איזה סבלנות יש לU! הוא נשאר חצי שעה(
) עם כל האוהדים. הצטלפ, חתם, אפילו הסכים להשתתף לקטע קטן באיזה צילום בווידיאו של כמה חובבנים, ענה לכולם על השאלות, קיבל את כל המתנות, הפרחים והבלונים מהמעריצים ובעיקר מעריצות(הוא חגג יומולדת 20 אתמול). בקיצור-הוא פשוט מלאך
בכל מקרה, אני מחכה לבוא כבר למשחק שבוע הבא נגד נהריה!! זה יהיה באמת מותח! אחרי ההפסד להם.... ואני גם באה למשחק נגד ז'לגיריס, חמישי הבא. והכי כיף------------->יש מצב שאני טסה למשחק נגד צאסק"א מוסקבה!!!!

h e n y

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לכם יום טוב.....
טוב הלכתי לביה"ס- תהנו
אוף אין לי כוח ללכת לביה"ס

את גרה באילת?

כי זה המקום היחידי שאני יכולה לחשוב עליו שיכול להיות חם בו עכשיו

flowers girl

New member
תנסי..

תל אביב. אוף, כולם פה קופאים (
) ואני עם חולצה קצרה וחם ליייייי

מיטללל

New member
בוקר מצויין

תראו מתי אני בבית
אני שוקלת להתחיל לחוש רע נוכח בית הזונות הנ"ל......... בהזדמנות.

חחחח..

גם אני בבית מוקדם
ואני ממש לא מתכוונת להרגיש רע עם זה < כי זה במילא הולך להיגמר בקרוב
>

מיטללל

New member
לי יש עוד שבועיים כאלה (בלי עין הרע

תגידי למה לא באת לאמור לי שלום ?

בגלל שאמרו לי ולעוד מישהו לחכות

בחוץ ושהן יצאו אלינו.. וחיכינו איזה 35 דקות ואז היא יצאה ואמרה לנו ללכת הבייתה ומיהרתי כי יניב היה בסביבה אז הוא אסף אותי הבייתה.

למעלה