התפקדות חודש דצמבר

Fairywitch

New member
../images/Emo189.gifהתפקדות חודש דצמבר../images/Emo189.gif

יאללה- זה הזמן לחדש את הכרותנו ולהתעורר- גם אם אתם כותבים סמויים
שם: אזור מגורים: תאריך לידה: הספר האהוב בטרילוגיה: ספר אהוב אחר: ולא להשתפן- לשים תמונה

netser1

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo47.gif ועידת ריוונדל! ../images/Emo47.gif

(פורסם באישור ההנהלה) אני מתכבד להזמין אתכם לאירוע החדש של קהילת טולקין הישראלית - ועידת ריוונדל! מדובר בועידה בת 6 שעות, שכל כולה על טהרת טולקין וקהילת טולקין הישראלית. האירוע יתקיים ביום חמישי ה-21 בדצמבר, נר שביעי של חנוכה, משעה 17:00 עד שעה 23:00. פרטים מלאים ניתן למצוא באתר הועידה: www.tolkien.co.il/rivendell שאלות לגבי הועידה ניתן להפנות למארגנים - אני, נצר מצליח, בדוא"ל: [email protected] קלרה שיקלמן, בדוא"ל: [email protected] נתראה שם!

netser1

New member
sorry...

אני פשוט לא מכיר מדיניות אוף טופיקים (אין מדיניות כזו בפורום טולקין)

נטעש

New member
הנה...

שם: נטע שיינס אזור מגורים: גבעת עדה, שזה איפהשהו בין הצפון לאזור השרון תאריך לידה: 7.11.92 ספר אהוב: השלישי ספר אהוב אחר: הארי פוטר... אסור לי לשים תמונה באינטרנט..

אני../images/Emo9.gif

שם: אילנה. אזור מגורים:אזור אשקלון-קרית-מלאכי. תאריך לידה: חוגגת עברי,בד' ניסן.לועזי-26/3 הספר האהוב בטרילוגיה: המצפן הזהוב ספר אהוב אחר: "בידו אפקיד רוחי", של נעמי רגן.מומלץ

SNTD

New member
ליד אשקלון?! איפה בדיוק?

כי כנראה את ממש קרובה אלי :)

אני

שם: טל אזור מגורים: רעננה סיטי תאריך לידה: 25.5 הספר האהוב בטרילוגיה: הסכין המעודן ספר אהוב אחר: הארי פוטר

Arnon Reichmann

New member
נו, טוב, שיהיה

ארנון רייכמן אפרת כ"א ניסן תשל"ט כנראה שמשקפת הענבר שר הטבעות אני נגד תמונות...

Fairywitch

New member
אני, עצמי ואנוכי../images/Emo9.gif

שם: חנה אזור מגורים: חיפה תאריך לידה: 21/11/76 הספר האהוב בטרילוגיה: הראשון ספר אהוב אחר: הארי פוטר, סוחרי הספינות החיות ולא להשתפן- לשים תמונה- כולכם שפנים
מכות
הנה אני

Arnon Reichmann

New member
"לא הסברנו טוב את הנושא"...

האמונה הטפלה היחידה שאני "מחזיק" בה היא האיסור להצטלם בפעילות מבצעית. ובאופן יותר כללי: אני נגד תמונות. אמנם רק שלי, אבל אלא אם אני חייב, או שתופסים אותי לא מוכן (כלומר- מחויבות למעמד, תמונות שלא מזהירים אותך מהן וכד'), אני מעדיף שלא להצטלם או לשים תמונות שלי...

SNTD

New member
נממ, אני

שם: רועי פיינשטיין אזור מגורים: בין שדרות לעזה AKA שער הנגב תאריך לידה: 1.3.88 הספר האהוב בטרילוגייה: השני, הסכין המעודן (למרות שהוא קצר מדי) ספר אהוב אחר: אחרי התלבטות קשה, מלאכים ושדים של דן בראון והתמונה... באי חשק מובהק, אני חייב לציין (הקישור זו התמונה, היא פשוט הייתה גדולה מדי)

למעלה