התפקדות חודש דצמבר

האבק

New member
מה עם גיל? ../images/Emo2.gif

שם: אהוד (אודי) מירון אזור מגורים: המרכז תאריך לידה: 27/8 הספר האהוב בטרילוגייה: או הראשון או השלישי. מצטער, עדיין לא החלטתי.. ספר אהוב אחר: שר הטבעות, שיר של אש ושל קרח, אראגון. תמונה - למישהו יש את התמונה מהמפגש פורום במיתופיה?

מתפקדת

שם: סהר אזור מגורים: גן יבנה (אי שם ליד אשדוד) תאריך לידה: 4.4.1991 הספר האהוב בטרילוגיה: הסכין המעודן\משקפת הענבר. אני עוד לא בטוחה. ספר אחר אהוב: זה יהיה בנאלי מדי להגיד הארי פוטר? (הראשון) רק בשביל הפרוטוקול- היה לי קשה מאוד למצוא תמונה עדכנית. מסתבר שאני כמעט לא מצטלמת, אני בדרך כלל מאחורי הצד השני של העדשה. אז הנה לכם תמונה שצולמה בטלפון הסלולרי על ידי אחת מחברותי, בה אני נראית כמו ילד אימו ששונא את החיים ולובש רק דברים שחורים. תהנו.

Dubie

New member
../images/Emo90.gif *מביטה סביב בחשש.*

[תמונה מאוחר יותר, מבטיחה. כפיצוי, קחו אינדיאני חסר פרופורציות לחלוטין שציירתי.] שם: אדוה. אזור מגורים: בנימינה [
] תאריך לידה: 7.11.92 הספר האהוב בטרילוגיה: משקפת הענבר [כבר ציינתי את הסיבות שלי: המוות של הסמכות בצורה הכי לא צפויה, הסוף המפתיע והעובדה שפולמן פשוט סוגר מעגל בצורה מושלמת שגרמה לי להשאר בפה פעור]. ספר אהוב אחר: אני כרגע באמצע סגידה מטורפת ל"יש ילדים זיגזג" של גרוסמן [שאני קוראת אותו כבר בפעם המליון בעררך ^_^], הארי פוטר [כמובן], יער נרווגי [וואו, ספר מומלץ ביותר!] ואראגון [אפילו הטריילרים לסרט שלו נראים מעולים].

Fairywitch

New member
יש לי כמה כאלה על המדף שמחכים לי../images/Emo13.gif

זה תמיד ככה אצלי. אני עכשיו עם הלוויתן מבבל- המסר יפה, דומה לחומריו, אבל הספר קצת... דבילי
בעיקר בהתחלה.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo12.gif

על מה זה? אולי אני אנסה
ואראגון זה ספר נורא יפה, אני עכשיו קורא באנלגית את השני, Eldest אני עדיין בהתחלה אבל הוא גם טוב בינתיים
. אגב, היום ראיתי את הסרט. איזו זוועה
. הם חתכו יותר מחצי מהספר ושינו מה שהם רוצים
.

האבק

New member
זה ספר טוב

ספר פנטזיה ישראלי מאת הגר ינאי, שאמרה ש"חומריו האפלים" הייתה אחת ההשפעות על הספר. היא אפילו כתבה על זה מאמר באתר. לחנה - הספר קצת חלש בהתחלה אך הוא נהיה ממש ממש טוב כשמתקדמים. תמשיכי! בנוגע לאראגון - ספר מצויין! מיד אחרי שסיימתי אותו הזמנתי את Eldest שגם הוא ספר מצויין (יותר טוב מהראשון לדעתי). למי שמתכנן לקרוא את אראגון - לא ללכת לסרט!!! זה פשוט מזעזע...

otollo

New member
../images/Emo174.gifנשמע מעניין ../images/Emo12.gif

והסרט של אראגון מבייש את הספר נורא
.

Fairywitch

New member
סיימתי אותו../images/Emo9.gif

ההתחלה הייתה מזעזעת, וברגעים אפילו טיפשית
אבל היה שווה את זה
בהמשך! הסוף נורא פתוח או שנדמה לי? במי נינו באמת מאוהבת? האם הם יחזרו לעולם שלנו? מה לעזאזל קרה לאבא שלהם? המון קצוות לא סגורים, וזה מאוד הפריע לי. באופן כללי- הכתיבה שלה קצת בוסרית

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אבל יש מלא ששכחתי ../images/Emo7.gif

[אד.. אד.. אדמונד!
האאא, אחד מהזייניקים בבצפר שלי מזכיר לי אותו.]

נטעש

New member
וואי!!

אנחנו חוגגות יום הולדת ביחד!!! גם אני נולדתי ב7 לנובמבר 1992!!! קטע... וגם אנחנו גרות אחת ליד השניה!! (אני מזכירה לך שאני גרה בגבעת עדה...)

Palass

New member
טוב טוב

למרות שאני רק בגיחה בפורום שם: שרה אזור מגורים: נגב מערבי תאריך לידה: ב סיון הספר האהוב בטרילוגיה: ראשון נראלי ספר אהוב אחר: הממ.. אליס בארץ הפלאות, הרואים למרחק, התלת רגלים, אורי.. לוידעת

למעלה