התפקדות חודש דצמבר

yael ziv

New member
תורי?

שם: יעל זיו אזור מגורים: כפר ורדים (בצפון) תאריך לידה: 27 באוקטובר הספר האהוב בטרילוגיה: הסכין המעודן ספר אהוב אחר: שר הטבעות, האפיפיורית יוהנה, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (והרשימה ארוכה)

אני!

שם: שמעון אזור מגורים: באר שבע תאריך לידה: 29.5.1989 הספר האהוב: האממ... אין אחד אחרים: שה"ט, שוגון, הארי פוטר, "גשר ציפורים ו"סיפור האבן" של בארי יוגארט... אה, כן, "המקרה המוזר של המורה למתמטיקה בשעת לילה". אל תשאלו, אני לא אספר שקרים... *מבט מרושע* *דוקר בובת וודו של פונקציה*

yokio

New member
התפקדות!

כןן אני עדיין פה.....! שם: יעל אזור מגורים: ליד הגבירה והליידי...(^_^) תאריך לידה: 26/11 הספר האהוב בטרילוגיה: הסכין המעודן... ספר אהוב אחר: אהה...אני קוראת עכשיו את אראגון!!! קניתי... ולא להשתפן- לשים תמונה: אף אחד לא שם?! ממנמנמ גמני....!

yokio

New member
מנהלים!!!

שוב שירשרתי לא נכון!!! הפורום הזה ... יש בו משהו מסתורי שגורם לי לשרשר גרוע!!!!!!!1 אוףף....אפשר תיקון?

soungalo

New member
...

כן, אני עוד כאן... בעיקר קורא. שם : ליאור גליק אזור מגורים : הרצליה תאריך לידה : 13.2.89 ספר אהוב בטרילוגיה : הראשון ספר אחר : אין מצב, זה קשה מידי... תמונה : כולכם מוזמנים להיכנס לספייס שלי בקישור המצורף ולראות כמה תמונות ואפילו וידאו. חנוכה שמח קריסמס שמח חג קורבן שמח

אני ../images/Emo13.gif

שם: אור ענבר-גור אריה תאריך לידה: 21.5.1987 ספר אהוב בטרילוגיה: משקפת הענבר ספר אהוב אחר: שיר של אש ושל קרח, מעשה במעשה, מועדון האידיוטים, עולם הסוף (ועוד ועוד ועוד) תמונה- בבקשה- זה מההרצאה שלי באייקון על "חומריו".

הסמכות

New member
../images/Emo190.gif אני! ../images/Emo190.gif

שם: סמי חוט (או "הסמכות") אזור מגורים: ההר המעונן (ז'בוטינסקי שמאלה, ממשיכים עד הסוף עד לרח' שקר כלשהו ) תאריך לידה: 0.0.0000 ספר אהוב בטרילוגייה: שונא את הטרילוגייה הזאת!! מלאה שקרים ספר אהוב אחר: "אני אוהב אותך הו בורא אמיתי שבשמיים שבאמת יצר את כולם ולא סתם נוצר ראשון" מאת סמי חוט

LonelyCoyote

New member
אז ככה: ../images/Emo137.gif

שם: ישראל מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): דימונה סיטי גיל: 21+ איך הגעתי לפורום: Fairywitch אחראית לזה<< מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? <לא רלוונטי> הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: <לא רלוונטי> 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הממ...קודם נסיים את הארי פוטר.. חחח כל דבר נוסף שבא לכם לספר: קצת תפקידי ניצבות אצל "מה קשור?", אולי נלך על זה.. מתנדב במשא"ז (5 שנים.. איך שהזמן טס..) אם זה לא מספיק, וזה אף פעם לא מספיק אז: ICQ: 110704613

סנדרין

New member
פודום פודום ../images/Emo97.gif

שם: רותם מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): רמת השרון גיל: Sixteen going on Seventeen איך הגעתי לפורום: מזמן, מהחתימה של נוראל. מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? כולם
. הראשון והשלישי, שהיה הכי חזק למרות שהוא קצת איכזב. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: לאחרונה לורד עזריאל. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: שיר של אש ושל קרח, הסיפור שאינו נגמר, קוסם היונים.

למעלה