תודה מריה ובהצלחה גם לבן דוד
U uriler New member 25/1/10 #56 צחי, רק בריאות! תרגיש טוב, שיעבור בהצלחה, והכי חשוב - תתלוצץ עם רופאיך מקווה לזהות אותך במפגש הבא
B bigjack New member 25/1/10 #61 תודה אורי חבר יקר ../images/Emo140.gif אל תדאג אני מתלוצץ עם כולם פעם שעברה גירשו אותי מחדר התאוששות כי שיגעתי אותם עם בדיחות ולא נתתי להם לעבוד
תודה אורי חבר יקר ../images/Emo140.gif אל תדאג אני מתלוצץ עם כולם פעם שעברה גירשו אותי מחדר התאוששות כי שיגעתי אותם עם בדיחות ולא נתתי להם לעבוד
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 25/1/10 #64 בהצלחה בניתוח!../images/Emo140.gif המון בריאות ומתכונים טעימים לחך.
B bigjack New member 25/1/10 #65 תודה שמים כחולים ../images/Emo140.gif המתכונים עכשיו יחכו קצת עד שנוכל לאכול משהו
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 25/1/10 #67 אני אשמח שתבשל ואני אוכל../images/Emo6.gif תרזה כמה קילוגרמים וכולן ישתגעו אחריך.
ג גולדה הראשונה New member 25/1/10 #68 ../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif צחי, המון הצלחה בניתוח! מקוה שתצא בריא יותר וחזק יותר! (כמובן שגם רזה יותר...)
../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif צחי, המון הצלחה בניתוח! מקוה שתצא בריא יותר וחזק יותר! (כמובן שגם רזה יותר...)
א אמא שלו2 New member 25/1/10 #73 איש יקר שלנו! מצטרפת לברכות ומאחלת לך בריאות, בריאות והרבה בריאות! מחזיקים אצבעות ומתפללים להצלחתך ולרפואתך השלמה בע"ה. אוהבים אותך!!!
איש יקר שלנו! מצטרפת לברכות ומאחלת לך בריאות, בריאות והרבה בריאות! מחזיקים אצבעות ומתפללים להצלחתך ולרפואתך השלמה בע"ה. אוהבים אותך!!!
L LEATHER REBEL New member 25/1/10 #75 שיהיה בהצלחה! אני מקווה שתוצאות הניתוח לא ימנעו ממך את הנאות החיים.
מ משכית מבשלת New member 25/1/10 #77 ../images/Emo24.gif צחי, ים חיבוקים ואיחולי הצלחה ../images/Emo23.gif שיעבור בקלות, ושהק"ג יעופו מהר, (נראה מתי תצליח להשיג אותי....) זכור, מתי שתרצה לשאול, להתייעץ, לחקור, אתה מוזמן.
../images/Emo24.gif צחי, ים חיבוקים ואיחולי הצלחה ../images/Emo23.gif שיעבור בקלות, ושהק"ג יעופו מהר, (נראה מתי תצליח להשיג אותי....) זכור, מתי שתרצה לשאול, להתייעץ, לחקור, אתה מוזמן.
פ פנינה ט New member 25/1/10 #80 לצחי שיעבור מהר ובשלום ושתצא מבית החולים מהר ככל האפשר קבל המון חיבוקים ואנרגיות חיוביות