לחברנו היקר ביג'ק בהצלחה

סנדייז

New member
בהצלחה בניתוח ושתהיה לך החלמה מהירה וטובה

יותר מהקודמת תמשיך להיות אתה בכל מצב

צחי יקר-בריאות, בריאות ועוד בריאות-../images/Emo57.gif

!!!!!! חזור מהר, בריא קליל ומרוצה, שהפעם באמת יצליח!
-

סמד13

New member
ביג יקירי

מקווה ומאחלת שבכול עבר בשלום המון בריאות ושהכול יעבור מהר ואם רק צריך ררק מיצמוץ ואני לידך סמדי

ira m

New member
ניתוח קל והחלמה מהירה ../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

וחזרה לשגרה במהרה

CooknBake

New member
אתה כבר בטח אחרי, אבל אני עדיין מחזיקה

אצבעות! המון בהצלחה איש יקר

iouziel

New member
רק בריאות

אני מקווה שהכל עבר בהצלחה. זה לא כל יום שאחד מאיתנו עובר לצד השני של הסכין, אז אני מאחל לך שהכל יעבור בצורה חלקה. עידו

אייבורי

New member
המון בריאות איש מקסים

מקווה שיעבור בשלום ותשוב לכוחותינו בריא צעיר ושמח כהרגלך.

המון המון בריאות והצלחה

כל שאיחלתי לעצמי במעבר הניתוח מאחלת לך ..(וקצת יותר) מתארת לעצמי שאתה כבר אחרי , מקווה שתעבור בקלות ,כמוני ,ללא כאבים וללא בחילות ..והסתגלות לחיים החדשים תהייה מהירה . חודש וחצי אחרי הניתוח וחשה קלה יותר ושהחיים נתנו לי במתנה . מאחלת לך התחלה חדשה וטובה לחיים קלים יותר תרתי משמע . טלי

אורליתנ

New member
החלמה מהירה

צחי, אני מניחה שהיום אתה כבר אחרי הניתוח. מאחלת לך החלמה מהירה. שתחזור במהירה לרוץ אחרי הפרות במטרה למצוא הנתח הטוב ביותר
כל טוב, אורלית

prtywomen

New member
צחי יקירי הרבה הרבה הצלחה תחזור אלינו

בריא ולא ממש שלם....כמה שזה נשמע גרוע כמה שזה בדיוק ככה רק בשורות טובות מחזיקה אצבעטת
קארין.

Big jac שיהיה בהצלחה ובריאות שלמה!

אני מחזיק לך אצבעות...זו אי נעימות זמנית (של ניתוח) שהלוואי הלוואי תסתיים בשינוי באורח החיים , שיפור בהרגלים , הרזייה ועוד... בהצלחה ותיהיה לי בריא!

דקר29

New member
דה ביג'ק מאסטר מוסר תודה על האיחולים

שוכב לו כמו מלך בחדר עם LCD על הקיר עם אינפוזיה בטעם קולה [סתם לא..אבל תודו שזה סטארטפ!!] מוסר שהוא מרגיש מעולה . הניתוח שלו ארך יותר מהצפוי והרופא עשה שם עבודת גובלן וסרג לו שם שרוול או משהו כזה..[אין לי מושג ירוק בזה..כשהוא יכנס הוא על בטוח יסביר יותר טוב ממני] אבל בתור אחת שראתה אותו לפני כמה דקות.. מבחינתי שימו אותו מאחורי מנגל עם נפנף.. והוא רגיל ובריא לגמרי. עד כאן שידורי דקר להיום ווווווווייייייייייררררררררוווווווווווווושששששששששששללליייייייייייייייייםםםםםםםםםםםם

שמחה לשמוע ומאחלת המון בריאות

מסור לו שישמור על עצמו , והמון מנוחה וסבלנות ,אף מנגל לא רודף אחריו.

למעלה