שרשור התנהגות

gal1gal

New member
בת שנתיים ו -10 - מכניסה כל הזמן דברים לפה

שלום, בתנו בת שנתיים ו- 10 התחילה בחודש האחרון להכניס כל דבר לפה. היא לא שמה לב שהיא עושה את זה ורק כשמעירים לה היא פתאום "מתעוררת" ומוציאה את שהכניסה. היא לא עושה את זה בכוונה ונראה שמשהו מציק לה בפה ולכן דרוש לה החיכוך/גירוי הזה. הבעיה היא שזה מסוכן - וכבר העירו לנו בגן שאי אפשר לשים עליה שבע עינים כל הזמן (תפסו אותה עם חול, חרוזים, פיסות נייר וכו') נראה לנו שהיא עושה זאת כי היא מוציאה טוחנות עכשיו (יציאת השיניים שלה בכלל היתה מאוד מאוחרת ועדיין לא יצאו לה הטוחנות) הילדה מאוד פקחית, מאוד ורבלית ואין שום בעיה להסביר לה (והיא גם מבינה) אבל כאמור היא עושה זאת בלי לשים לב. לפני שמתחילים בעונשים (כי היא באמת ילדה טובה ולא מגיע לה), יש למישהי עצה? תודה מראש גל

ר ע נ נ ה

New member
לגל גל - דברים בפה

טוב שאצלך זה רק בחודש האחרון, אצלנו זה קורה כבר המון זמן אפילו שכל השיניים כבר מזמן יצאו לה... זה כמו שאת מתארת, בהיסך הדעת היא שמה דברים בפה. אני פשוט לקחתי את כל הדברים (הפתעות קינדר, צעצועים קטנים) וזרקתי או שמתי במקום גבוה עד שהיא תגדל. כשהיא צובעת עם טושים אני שמה עליה עין כי היא מכניסה את הפקק לפה... אני מסבירה שוב ושוב ומסיבה את תשומת ליבה אבל זה בדרך כלל נעשה לא בכוונה. לפעמים אני מעדיפה שתהיה עם מוצץ, לפחות כך היא לא מכניסה הכל לפה...

nonameatall

New member
שלום! בני בן שנה וחצי

בני בן שנה וחצי ומרביץ כל הזמן, מתוך אהבה, חיבה, לקחו לו צעצוע, כעס ואפילו סתם ... אני מנסה כל הזמן לומר לו שאסור להרביץ, אבל הוא בשלו... אני כבר חסרת אונים, מה עושים? הוא מרביץ לכל מי שסביבו, למי שהוא אוהב, כשהוא שמח לראות מישהו.... מה עושים?

למעלה