The McWeekend

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifשעת המקוויקנדדדדד:]

מצעד הלהיטים של מקפליי: Brown Eyed Girl Corrupted do ya Dont Know Why everybody knows falling in love No Worries Please, Please Walk In The Sun TCTC כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל כך הרבה! אין לי כוח לכתוב את הכל אז אני סתם ישים להקות.. אלקס ג'והנסון קולדפלי איי סט טו קיל גו אודיו הוק נלסון ג'סטין ביבר
סימפל פלאן סאן אוף דארק [אוףף למה הם התפרקו?!
] הסטרדייז דה וייו טוקיו הוטל [אני ממש ממליצה לכולם לשמוע את האלבום החדש שלהם הוא כל כל טוב! ובכלל הם להקה מעולה
] קליפ שעשה לכן את זה: לא ראיתי.. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סיפורו המופלא של בנג'מין באטן הוא כזה טוב! משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא היה.. משהו ששימח: החליפו לי פלאפוןןן אחרי שנתיים מאוד אומללות עם הפלאפון החלופי של אורנג'
90 בערבית האמפי שלי שסופסוף פועל לי אחרי חודשיים
יורד גשם
אני כל כך אוהבת אותו משהו שהעציב: לא היה נראלי.. ציטוטיה: אני אחותי ואבא שלי יצאנו מאורנג' והם התחילו לצחוק עליי ששאלתי שאלות ממש מפגרות
אחותי:"באמת ניצן מי שואל כל כמה זה צריך להטעין פלאפון?!" אני:"תעזבי אותי ואת השכל המתקשה שלי בשקט
!" אבא שלי:"מה?! ממתי יש לך שכל" אני:"דוגמא מספר אחת" חחחחחח לאלו שלא הבינו הוא התכוון שאני לא בנאדם חכם
מתנגן בראש / בפלייליסט: clock - coldplay המלצת השבוע: school is cool! התמונה הכי חמה: הפלאפון החדש שלי

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gif

ביקרתי את סבא שלי בבית אבות שלו ופתאום קלטתי איזה זקן אחד לידו מזה חמודדדדדדדדד הוא פשוט מהסוג אנשים האלה שישר שאתה רואה אותו בא לך לחבק אותם
איזה חמוד*גבות* תודו שאתם פשוט מתות לחבק אותו חח

גיל3333

New member
מיי מקוייקנד!

מצעד הלהיטים של מקפליי: star girl pov little joanna lola lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:כמעט מלאכים!!! אוטומטיק דורש דאן מונסוןXD דאט וואט יו גאט
הלהקה המגניבה של השבוע:מקפליייי והשירים של הכאסי!*-*
קליפ שעשה לכן את זה: חחחח יואוו כמה שאני ואחיות שלי צחקנו על הילד הזה! מסכן הוא לבד בחדר שר בריטני ספירס ואמא שלו באה להבהיל אותו ואז הוא מתעלףXDDD והאמא מתפוצצת מצחוק! http://www.youtube.com/watch?v=W-qJaow1Kf0 באלי לאמץ את הילד הזה! http://www.youtube.com/watch?v=hv1U0fm4huA&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי! כמעט מלאכים!!!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:הייתי חולה מבחן מפגר במדעים המורה המעצבנת לספרות! שהגעתי לבצפר כולי מיםX: ואחותי באה להביא לי בגדים להחלפה ונעליים והכל:<
משהו ששימח:ראיתי עם אבא שלי כדורסל והתאהבתי באחד השחקנים*~* שיש לי שבוע הבא יומולדתXD שלא הייתי בבצפר ראשון,שני,שלישי,רביעיP:
משהו שהעציב:שמגיל כזה אפשר לדעת שהילד ששר בריטני ספירס יהיה הומו:/
ציטוטיה: וואי היה מלא! בשיעור של"ח שתי בנות איחרו הילדות:לא ידענו איפה אתם ילד אחד: אני אמרתי לכן שאנחנו בכיתה ילד אחר:לכן איזה שפה גבוהXD חח היום היה אמור להיות לכיתה אחת טיול של"ח והם באו לבצפר והוא התבטל בגלל הגשם אז דיברתי עם איזה ילד מהכיתה הזאת... הילד:אבא שלי בא לקחת אותי אני:באלי הביתה הילד:באלי לאבא ~והוא עושה את זה כל כך חמוד
~ אני וילד אחד במסן: אני : דיי תהיה נחמד יש לי יומולדת! הילד:היום?O: אני:לא עוד12 ימים הילד:דיי גילי תיהי נחמדה ישד לי השנה יומולדת
לילד אחד יש מדבקה של בובספוג הילד:קארין הביאה לי אותה ~רמז תבקשי גם~ אני:אני וקארין לא מדברות הילד:מה רבתן עלייXDD והוא כל יום שואל את זה! היום היא לא באה והוא עכזה גילי גילי רבתן עליי נכון? ילדה שהייתה אצלנו בבצפר באה היום לבקר וילד אחד צחק עליה שהיא פינלנדית
אז ילד אחר כזה לוקח אותה למורה אחת:ליאת תכירי זאת הבת דודה של דין מפינלנדXD והיא האמינה ואנחנו לא הפסקנו לצחוקXDDD ואחרון כי אני לא זוכרת עודD: היום בשיעור ספרות היה רעמים וברקים והמורה התחילה לצעוק עלינו היא עושה כזה אם אתם לא רוצים אני לא אלמד תלמדו לבד בבית ולא עשינו כלום מזה יש לה משהו נגד תופעות טבע!
מתנגן בראש / בפלייליסט:חיקוי של אח שלי מלילה בכיף.. חופר!
המלצת השבוע:תיראו כדורסל יש שם בנים שווים
התמונה הכי חמה:

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאו מסכן הילדד איזה אמא מפגרת
לא הפסקתי לצחוק

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחחחחחחחחחח כן גם אני חשבתי ככה

בהתחלה
LOL איזה אמא מפגרת!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד.^-^

מצעד הלהיטים של מקפליי: She Falls Asleep ו-פייס קלרס. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Kris Allen - Live Like We're Dying Thriving Ivory -Angels on the Moon הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי קליפ שעשה לכן את זה: אין...רק הסיני המטומטם.XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אני רואה עכשיו את זרחית האפלה משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה משהו ששימח: כנ"ל משהו שהעציב: אני מצוננת
ציטוטיה: המורה רות (המטומטמת) : "כי זה לא משנה אם אתה חמוד או לא חמוד,זה לא משנה אם אתה אוהד כדורגל או אוהד עוגות בסוף מה שחשוב זה לכתוב תשובה כהלכה" - חברה שלי:"יש לך יופי איטלקי את דומה לפיצה" היא שוב: "יש לך יופי מסתורי קשה למצוא אותו" "יש לך יופי אשכנזי את דומה לגפילטעפיש" מתנגן בראש / בפלייליסט: יו בטר וואיק אפ וויק אפ הייי! המלצת השבוע: תשתו שוקו חם עם קצפת.D: התמונה הכי חמה:ראיתם דבר יותר חמוד ממנו?

למעלה