The McWeekend

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחחחחחחחחחחח וואי אני לא מפסיקה

לצחוק מחברה שלךך
LOL

sweet shir

New member
מקוויקנד באיחור קל. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: You're The One That I Want The Last Song Five Colours In Her Hair כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: I Wanna Fuck A Dog - Blink 182 Who's David - Busted Ticket Outta Loserville - Son Of Dork Memory - Sugarcult הלהקה המגניבה של השבוע: שומדבר ספציפי. קליפ שעשה לכן את זה: Wheels - Foo Fighters. יש למישהו את השיר?
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ טרו בלאד, האוס, מכושפות, הכי גאים שיש, תמיד אותו חלום (בני זונות. שברו לי את הלב לרסיסים
) וגריק.
~ הטרמפיסט. משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לנו יום בעקבות לוחמים לגולן. הדבר הכי מיותר בעולם!! היינו 8 שעות באוטובוס ו3 שעות -בקושי- מחוץ לו. מתוכן שעה+ הייתה לשירותים ואוכל...>> וגם! לפני כמה ימים נכנס לי ג'וק בחדר, ואבא שלי ישן ולא הסכים להרוג אותו, אז ישנתי בסלון! >< משהו ששימח: קיבלתי 97 בבוחן בהיסטוריה וירד גשםםםD:
משהו שהעציב: לא העציב, אבל הייתי בהלם. ואיןלי מקום אחר לכתוב את זהXD התבטלו לנו 3 שעות כימיה כי ~העליבו~ את המורה שלי, אז היא פרצה בדמעות והלכה הביתה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ציטוטיה: אח שלי: "שיר, למה יש לך תמונה של הומואים מתנשקים?" אני: "הם לא סתם הומואים, הם בריאן וג'סטין!!" אחי בן השנתיים: "קא ג'י!" (בריאן וג'סטין חח הוא בשלב של לחזור על מה שאנשים אומרים.) ~המורה מנסה להבין למה אנחנו כ"כ מתים ושקטים.XD~ הוא: "מי המחנכת שלכם?" אנחנו: "אהובה סמיט." הוא: "אהה, היא סירסה אתכם." (חח היא די המורה הכי קשוחה בביצפר.) ~טרו בלאד~ *naf(@) שיר. אומר/ת (21:04): אני ממש מחבבת את סאם *naf(@) שיר. אומר/ת (21:04): בעונה ה2 אבל, ב1 הוא עצבן אותי. אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:04): ב 1 הוא עדין נמושה אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:05): אהה סוקי לא אוהבת אותי ... אני מסכן יש לי רק את הכלב הזה שאני משחק איתו ~בהרצאה/סרט ומבקשים שיהיה שקט~ המחנכת שלי: "אל תעבירו משקאות שם מאחורה!" תלמידים: "אבל הוא נחנק!" המחנכת: "לא נורא, אחד פחות." אחי החביבXD אני: "עמרי, אני בהריון?" עמרי: "לא, את סתם שמנה." אני (בקול ממש חמוד ומושי): "עמרי, אני אוהבת אותך!" הוא: "תודה." ??? אקליפסD:

Out of nowhere she was perched on Jasper's back, lips at his neck. "Gotcha," she said, and kissed his throat.
"You know, you need to start accepting the fact that I'm part of this family now." He smiled. "I could probably get used to that idea." "Bella, would you please stop trying to take your clothes off?"​
הדבר הכי מעליב EVER! חחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: Crushcrushcrush - Paramore Over - Lindsay Lohan *נוסטלגיוווות* Dream Big - David Cook What Dreams Are Made Of - Hillary Duff התמונה הכי חמה: ממ לא ממש תמונת השבוע, אבל כפרעל ג'ייסון. D:

rox love BSM

New member
גם אצלנו יום בעקבות לוחמים

היה מיותר לחלוטין,ממש לא הבנתי מה הייתה המטרה בטיול המעייף הזה. (לנו זה עוד היה ביום גשום רצח) חחחחחחח המורה לכימיה הרגה אותי. אצלנו פעם אחת ילד זרק על המורה ליסטוריה כדור נייר כזה,אז היא יצאה מהכיתה בעצבים, טרקה את הדלת וזה,קיצר ישבנו איזה 20 דק' עד שמישהו סיפר לנו שהיא הלכה הביתה חחחחחחחחחח אקליפס
חחחח לגמרי מעליב,זה מה שנקרא cockblock. למה תמיד אותו חלום שברו לך את הלב? למרות שזה קצת הפוך חח

sweet shir

New member
לנו היה חם.. לא הרבה יותר טוב חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח לא תלמיד העליב אותה, מורה לכימיה אחרת העליבה אותה! הן רבוXDDD קוק בלוק לבחורה?נחמד. XD קשור לפרק האחרון חח ראיתי בויאודי. בכיתי 3 פעמים בפרק אחד

rox love BSM

New member
חחח אהה,אצלנו 2 מורות לתנ"ך התחילו לריב

ואחת מהזה ערסית,היה מצחיק חחח. ונו,כתבתי שהקוק בלוק זה הפוך,אבל זה על אותו עקרון. וג'אינה בלוק חחחח ידידיה
רק בגללו אני רואה את זה. הוא די חמוד כדראג.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

וג'יינה טיז. XD הוא מושלם3> :( תראי עד הסוף כבר! אני לא רוצה להרוס לךXD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיזה אח מפרגן XD

הוא הולך להיות דון ז'ואן
והמורה שלך בכלל הרגה אותי XDD שנה שעברה,אז היה לנו שיעור אחד בביולוגיה שעשינו משוב על השיעור המורה ובהבהבה ואז שיעור א"כ היא אמרה תוצאות (שהיו חרא מן הסתם כי היא הייתה חרא של מורה!)ואז עשינו רעש,אז היא נעלבה וברחה XDDDD וילדים הלכו להתנצל וזה,שיואו,איזה חנפנים.אני לא,כי לא הרגשתי שיש לי צורך על מה,וחוץ מזה,יצאו לקקנים. וזה גם קרה במתמטיק,שהיא יצאה איזה רבע שעה או משהו כזה לפני סוף שיעור כי מלא דיברו. יואו מורות בתיכון יותר מידי רגישות.מה זה ההורמונים האלו?">< תנחומיי על האוטובוס.אנחנו פעם נסענו מפרדס חנה למודיעין(משהו שאמור לקחת שעתיים גג!) בחמש שעות!! זה היה כזה סיוט,לדעת שאתה יכול להגיע הביתה בשעתיים אבל לנסוע 5 שעות כמו חמור בגלל החברה המזורגגת. Wheels זה שיר מיינסטרימי. טוב חפרתי,יותר מידי XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח אין דברים כאלה.

חחח אויש כנראה לא הייתי ברורה. *מורה אחרת* העליבה אותה! XDD לא, אבל היא מורה אחת המתוקות. אני חולה עליה.. אבל היא רגישה מדי.
חחחחחחחחחחחחחחח תקשיבי, שנסענו ביד לשם היה לנו את הנהג הכי גרוע בארץ! לא רק שהגענו שעה אחרי כולם, גם שהגענו למקום הוא ראה שיש שלט גדול שכתוב 'יד ושם' ועוד פניה אחרת. -כמובן- שהוא ילך לפניה שבה אין את השלטXDDD אין דבר יותר הגיוני מזה! חחח מן הסתם שווילז מיינסטרימי.. הוא של פו פייטרס.. לא הבנתי מה את מנסה להגידXDD

Charley XD

New member
מה ? השני היה הרבה יותר טוב XD

למה לא שמת אותו ? הזה שסוקי מלטפת לו את הבטן ... XDDDD אח שלך משהו ... ג'ייסון D: כזה שולט
הוא ואריק כמובן. אני חייבת לקרוא את ניו מון מחדש אני לא זוכרת כלום ! אהה את בטח תצטרכי לעודד אותי לקרוא את זה שוב.. נראה.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לא יודעת, זה מה ששמרתי.

אח שלי.. כן.XD תשלחי לו חציר שחור! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אריק תותח! אבל ג'ייסון מתסכל אותי כמה שאין לו עמוד שדרה בשיט. תקראי.D: (רואה איזה יפה עודדתי?
)

Charley XD

New member
ממש מעודדת צמודה.

XD חברה שלי כבר ראתה חצי מהסרט ביוטיוב וסיפרה לי קטעים. זה נשמע מעולה ולא קשור לספר בגרוש XD נקווה שהפעם יכולת המשחק שלהם השתפרה ג'ייסון חסר חוליות ... אבל לפחות הוא עושה משהו מעניין בסדרה הזאת ! ושחכתי ! אני מחר אשלח לו חציר שחור ><" למה הוא צריך בכלל ?

sweet shir

New member
פחח את חיה בסרט.

אני לא רואה כלום, לא רוצה להרוס לעצמי ולראות חצי סרט לפני חח חחחחחחחח תכלס. חתיכול *-* חח הוא כבר לא צריך.. אבל הוא רצה מלא חציר שחור.XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחח גם אני אומרת "תודה"

כשאנשים פה אומרים שהם אוהבים אותי. כי הרי, זה לא -באמת- נכון. הם לא כזההה מכירים אותי. XD

למעלה