מקוויקנד באיחור קל. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: You're The One That I Want The Last Song Five Colours In Her Hair
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: I Wanna Fuck A Dog - Blink 182 Who's David - Busted Ticket Outta Loserville - Son Of Dork Memory - Sugarcult
הלהקה המגניבה של השבוע: שומדבר ספציפי.
קליפ שעשה לכן את זה: Wheels - Foo Fighters. יש למישהו את השיר?
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
~ טרו בלאד, האוס, מכושפות, הכי גאים שיש, תמיד אותו חלום (בני זונות. שברו לי את הלב לרסיסים
) וגריק.
~ הטרמפיסט.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: היה לנו יום בעקבות לוחמים לגולן. הדבר הכי מיותר בעולם!! היינו 8 שעות באוטובוס ו3 שעות -בקושי- מחוץ לו. מתוכן שעה+ הייתה לשירותים ואוכל...>> וגם! לפני כמה ימים נכנס לי ג'וק בחדר, ואבא שלי ישן ולא הסכים להרוג אותו, אז ישנתי בסלון! ><
משהו ששימח: קיבלתי 97 בבוחן בהיסטוריה וירד גשםםםD:
משהו שהעציב: לא העציב, אבל הייתי בהלם. ואיןלי מקום אחר לכתוב את זהXD התבטלו לנו 3 שעות כימיה כי ~העליבו~ את המורה שלי, אז היא פרצה בדמעות והלכה הביתה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ציטוטיה: אח שלי: "שיר, למה יש לך תמונה של הומואים מתנשקים?" אני: "הם לא סתם הומואים, הם בריאן וג'סטין!!" אחי בן השנתיים: "קא ג'י!" (בריאן וג'סטין חח הוא בשלב של לחזור על מה שאנשים אומרים.) ~המורה מנסה להבין למה אנחנו כ"כ מתים ושקטים.XD~ הוא: "מי המחנכת שלכם?" אנחנו: "אהובה סמיט." הוא: "אהה, היא סירסה אתכם." (חח היא די המורה הכי קשוחה בביצפר.) ~טרו בלאד~ *naf(@) שיר. אומר/ת (21:04): אני ממש מחבבת את סאם *naf(@) שיר. אומר/ת (21:04): בעונה ה2 אבל, ב1 הוא עצבן אותי. אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:04): ב 1 הוא עדין נמושה אורטל - בננה אדומה אומר/ת (21:05): אהה סוקי לא אוהבת אותי ... אני מסכן יש לי רק את הכלב הזה שאני משחק איתו ~בהרצאה/סרט ומבקשים שיהיה שקט~ המחנכת שלי: "אל תעבירו משקאות שם מאחורה!" תלמידים: "אבל הוא נחנק!" המחנכת: "לא נורא, אחד פחות." אחי החביבXD אני: "עמרי, אני בהריון?" עמרי: "לא, את סתם שמנה." אני (בקול ממש חמוד ומושי): "עמרי, אני אוהבת אותך!" הוא: "תודה." ??? אקליפסD:
Out of nowhere she was perched on Jasper's back, lips at his neck. "Gotcha," she said, and kissed his throat.
"You know, you need to start accepting the fact that I'm part of this family now." He smiled. "I could probably get used to that idea." "Bella, would you please stop trying to take your clothes off?"
הדבר הכי מעליב EVER! חחח
מתנגן בראש / בפלייליסט: Crushcrushcrush - Paramore Over - Lindsay Lohan *נוסטלגיוווות* Dream Big - David Cook What Dreams Are Made Of - Hillary Duff
התמונה הכי חמה: ממ לא ממש תמונת השבוע, אבל כפרעל ג'ייסון. D: