שרשור פרק 12 אחרון לעונה

uroren

New member
אני דוקא חיה ונושמת (לא כמו מצליח)

ואני חייבת לציין- שמזל שהלכתי לשירותים לפני המוות, כי פשוט הייתי עושה במכנסיים! אימאלה עם הראש בשוקולד!

uroren

New member
לא איכפת לי נסחפנו!

אני לוקחת את יוני! [או תומר, או חני (???)] וזה לא היה פתטי, זה היה עצוב... הכי היה לי עצוב כי ידעתי שעומר ידפק...

R O O L Y

New member
דני, חמודה. דניל'ה שלי.

(אני רואה באופק מלחמת בוץ?) זה היה פתטי. ולא אכפת לי מעומר. (חוסר התחשבות מצידי, אני יודעת). חוץ מזה בת כמה את?

uroren

New member
או.קי... למה קראת לי דני?

אני אוריה- 14 וחצי... ואת? אכן מלחמת בוץ אפשרית, או אולי שוקלד.... (קצת אכזרי אחרי מצליח לא?) מאוד לא פתטי- וכדאי שיהיה איכפת לך מעומר- כי איתו תישארי אחרי שאני אכססססססח לך ת'צורה במלחמת בוץ (שוקולד)..........

R O O L Y

New member
אני מציעה כך.

את ממילא אוהבת את עומר, תתפשרי. אני (רוני) בת 15 וחודש, ולכן אני קרובה יותר לגיל שלו. הפערים קצת פחות גדולים ולכן זה אפשרי.
אני לא ממש אוהבת שוקולד... רק לבן. שנלך על זה? ושום דבר לא אכזרי. מצליח ממילא לא חי כדי להיעלב.
ודרך אגב, לא קראתי לך דני. קראתי כך לדן שפירא, כמובן. לא יוני, לא חני... דני. דניל'ה שלי.

uroren

New member
חה! אני לא מוותרת!

דן (דני, חה!) שלי! אל תאהבי שוקולד- אני אישית אוהבת רק עם סוכריות קופצות! נלך על זה.......... ואת צודקת בקשר לאכזרי... אבל בכל זאת... יש לי! מה דעתך פשוט אבן שוק? וסתם לא קשור- אני מתה לראות את העונה השנייה שם רואים המון דן שפירא (שלי!) בתור יוני (תודה לאל!)

R O O L Y

New member
אוף אוף אוף... איזה פרק!

קודם כל, לפני העצב שבדבר... דן שפירא, סופית - גם מוכשר וגם... י פ ה ! כל העונה ציפיתי, חיכיתי, נעתקה נשימתי... וסופסוף זה קרה! אחחח... אין כמוהו. אחותי ואני לא הבנו מי זה תומר ההוא שנכנס, ופתאום, כשהראו אותו בפעם השניה, צעקנו שתינו: "אהההה!!! זה הוא!!!"
ועכשיו... מצליח. חשבתי שזה יהיה כל-כך עצוב, אבל אחרי שהוא, תסלחו לי, דפק ככה את אסתי (פשוט אין מילה טובה יותר) בפני עומר - בעיות שלו. וזה בכלל לא משתווה לרצח של מיכל קצב משנה שעברה (דז'ה-וו), שבגללו לא נרדמתי עד השעות הקטנות של הלילה. דם במקום שוקולד? פתטי.
ובכל זאת, נידבתי לזכרו נר --->
. מולטי - בוגד.
פרק - משעשע.
וזהו לבינתיים. ערב טוב. מקווה שהיה צום קל.

../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

זה היה מחריד, אבל כמובן הרצח של מיכל היה מותח מאוד. אבל עדיין.. 'חי ומת בשוקולד' :X

שיוש 12

New member
מי זה מולטי??

העוזר של אלביס?? יש מצליח מת מגיע לו... על זה שהוא גרם לאסתי לבגוד בעומר

uroren

New member
תפנימו- היא לא בגדה בו!

היא הייתה על הסף- אבל היא לא! וחוץ מזה אסור לשמוח שמישו מת.... ביחוד שהוא רצה לעזור לאסתי לשכנע את עומר.... ובנוסף עומר נדפק אז כולם סובלים!

R O O L Y

New member
את יודעת, הוא לא ב-א-מ-ת מת.

מותר לפתוח בריקוד, הילולה וצהלה. שנעשה זאת? כולם מוזמנים.

uroren

New member
ברור שאני יודעת.. אבל עדיין..

ואת רוצה להיות אשתו של דנ'וש... הצחקת אותי

למעלה