אז תיקחי את ליאון (הוא ותיק יותר)
R R O O L Y New member 14/10/05 #82 מי רוצה אותו? וחוץ מה הוא מאורס. לבת של חברה של אמא שלי, או משהו. חחח... תשכחי מזה, אני עם דני. (למרות שאני ממש לא מרוצה מהעובדה שהוא בבית צבי. טוב, נדבר על זה כבר בבית).
מי רוצה אותו? וחוץ מה הוא מאורס. לבת של חברה של אמא שלי, או משהו. חחח... תשכחי מזה, אני עם דני. (למרות שאני ממש לא מרוצה מהעובדה שהוא בבית צבי. טוב, נדבר על זה כבר בבית).
D Double U New member 14/10/05 #86 אבל רוני, דני רוצה להיות בדירה עם דניאלה תסכימי להיות שותפה שלישית לדירה?
R R O O L Y New member 14/10/05 #97 זה רק בסדרה, רשע אחד! ../images/Emo7.gif בטח הוא יורק שלוש פעמים אחרי כל סצנה איתה. אני סומכת עליו. תומר / חני / יונתן רוצה להיות בדירה עם דניאלה. אבל דניל'ה רוצה... טוב, לא יודעת מה הוא רוצה. לא אותה, בכל אופן.
זה רק בסדרה, רשע אחד! ../images/Emo7.gif בטח הוא יורק שלוש פעמים אחרי כל סצנה איתה. אני סומכת עליו. תומר / חני / יונתן רוצה להיות בדירה עם דניאלה. אבל דניל'ה רוצה... טוב, לא יודעת מה הוא רוצה. לא אותה, בכל אופן.
U uroren New member 14/10/05 #87 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח! אני לא אריב איתך אני הבוגרת מאיתנו (למרות הגיל) אני פשוט אשאר עם מייקל
U uroren New member 14/10/05 #115 בעלי לעתיד../images/Emo99.gif למה שאני אגיד לך? שתרצי לקחת גם אותו? חה! סתם!................. הוא אהוב ליבי..
בעלי לעתיד../images/Emo99.gif למה שאני אגיד לך? שתרצי לקחת גם אותו? חה! סתם!................. הוא אהוב ליבי..
A AmiTutiT14 New member 14/10/05 #72 כן אבל אני מרגישה ממש לא טוב... כואב לי הראש וכואבת לי הבטן ויש לי לחץ באוזניים וכואב לי בעצמות מאחורי האוזניים... לא נעים...
כן אבל אני מרגישה ממש לא טוב... כואב לי הראש וכואבת לי הבטן ויש לי לחץ באוזניים וכואב לי בעצמות מאחורי האוזניים... לא נעים...
R R O O L Y New member 14/10/05 #74 אוף, אני מזדהה ביותר. אבל לי הרוב כבר עבר. אם תרגישי ככה אל תלכי מחר לבי"ס... לי זה קרה שנה שעברה. בקושי יכולתי לעמוד על הרגליים כי לא היה לי כוח והכל כאב. אכלת אתמול ארוחה מפסקת?
אוף, אני מזדהה ביותר. אבל לי הרוב כבר עבר. אם תרגישי ככה אל תלכי מחר לבי"ס... לי זה קרה שנה שעברה. בקושי יכולתי לעמוד על הרגליים כי לא היה לי כוח והכל כאב. אכלת אתמול ארוחה מפסקת?