שרשור פרק 12 אחרון לעונה

AmiTutiT14

New member
איזה ביצפר יש מחר../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אני לא לומדת בימי שישי. עשו לנו שני גשרים גם, ביום ראשון הקרוב, וביום חמישי ה-27 לחודש. ככה שאני חוזרת ללימודים בעוד יותר משבועיים, ב-30 לחודש!

AmiTutiT14

New member
בקשר גשרים (לך ולשי)../images/Emo26.gif

אני לומדת בבויאר, בירושלים. יש שם שני סוגים של תלמידים- פנימיסטים ואקסטרנים, כשהביצפר מיועד קודם כל לפנימיסטים ורק אם יש מקום אז לאקסטרנים (כמוני). לביצפר הזה באים מכל הארץ, אבל ממש מכל הארץ (יש לי בכיתה שלושה אנשים מאילת למשל, וחמישה מהצפון). בגלל שאנחנו לא לומדים ביום שישי, הם יוצאים הביתה בימי חמישי אחרי הביצפר, וחוזרים ביום ראשון בבוקר. אז התאריכים של החופש הזה מאד טובים לתלמידים- עכשיו הפנימיסטים בבית, ואין טעם שהם יחזרו ביום ראשון ללמוד ושוב אחרי 7 שעות יחזרו הביתה, זה מטורף! כנ"ל ביום חמישי 27.10, סוף החופש.

R O O L Y

New member
אוי, עכשיו באמת אוף איתך.

את בבויאר?! לכי מכאן. איזה כיף לך... בן דוד שלי בדיוק עבר לשם השנה (לא כפנימיסט) ואני שונאת אותו. ומקנאה בו, בעיקר. אני מתה להיות פנימיסטית בבויאר (או במדעים ואמנויות)... הבעיה: 1. הורים. 2. אני גרה בת"א.

AmiTutiT14

New member
בן דוד שלך? באיזה כיתה הוא?

ובויאר זה באמת הביצפר הכי שווה ביקום
ממש כיף שם, אחלה אנשים וזה.. אבל את גר בתל אביב, יותר כיף:)

R O O L Y

New member
ממש לא. ממש ממש ממש לא כיף.

לא "הכי כיף", בכל אופן. כתה י'. קוראים לו אייל. (שם משפחה במסר אם תרצי). ותפסיקי להגיד שזה כיף ושווה! זה מדכא אותי.

uroren

New member
גם אני גם אני......

לומדת בבית ספר שהוא גם פנמיה! וגם לנו יש גשר! וגם אנחנו לא לומדים ביום שישי! אבל אני לומדת בויצו נהלל (אקסטרנית)

R O O L Y

New member
אקסטרני זה רק לבגרות, כן?

סליחה על הבורות, פשוט אצלי בבי"ס אין דבר כזה. כולם מרחיבים אופקים ולומדים את כל השטויות. איכס. שונאת את ביה"ס שלי.

R O O L Y

New member
אבל לא יצאתי לגמרי מטומטמת.

אקסטרני זה גם כאלה שלומדים רק לבגרות. קחו לדוגמא את "אנקורי"... בי"ס אקסטרני. אוקיי, יצאתי קצת מטומטמת. 50%. סלחו לי.

שיוש 12

New member
אני אומרת...

ליאון אל תשכחו.... עומר שלנו ליאון שלנו.... הוא כמו בן בית בסידרה חחחח
(סליחה הוא בין בית!!)

Double U

New member
הפרק האחרון של העונה הראשונה.

יהיו עוד כמה וכמה עונות שיסגרו לנו את הסיפור

ba r2 0 1 0

New member
האמת.... סוף מאכבז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליחה על התגובה המאחורת פשוט רק הרגע הגעתי הבית... (דאגתי לראות את הפרק אבל!) היה פרק יפה ומעניין....! (לא הכי טוב...) הצחיק אותי אלביס עם הטלסקופ שלו וע עוד כמה דברים שאני לא זוכר.... האמת שהסוף היה קצת מאכזב.... לא היה שום... איך לומר... שום משהו כיף כזה שך סוף.... מבינים למה אני מתכוון? כמו למשל החתונה שהייתה בסוף העונה שעברה... אני מקווה שתהיה עונה שנייה לסדרה (וכנראה תהיה) כי ככה הסדרה לא יכולה להיגמר!!! סך הכל מאוד נהנינו מהסדרה! היה מצחיק, מותח ומעניין!!!

uroren

New member
אלוהים אדירים! זה לא הסוף..

סוף של עידן באלביס- אבל חס וחלילה הסוף הסופי!

למעלה