איזה יפה התספורת שלה כאן...
נ נועה2004 New member 9/10/06 #20 תוכלי לשים קישור לאתרי החדשות שמהם את לוקחת את כל הכתבות והתמונות האלה? אני מתכוונת לקישור לאתר/בלוג/משהו אחר
תוכלי לשים קישור לאתרי החדשות שמהם את לוקחת את כל הכתבות והתמונות האלה? אני מתכוונת לקישור לאתר/בלוג/משהו אחר
ג גמדונת קיבוצניקית New member 9/10/06 #21 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifמערכת הפורומים של אתר הטלנובלות הרשמי של ארגנטינה. www.telenovelas.com.ar
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifמערכת הפורומים של אתר הטלנובלות הרשמי של ארגנטינה. www.telenovelas.com.ar
נ נועה2004 New member 9/10/06 #22 איזה פורומים מהם? בטח יש שם הרבה.. יש לך כמה הפורומים קבועים שבהם את קוראת?
ג גמדונת קיבוצניקית New member 9/10/06 #23 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני נכנסת כשיש לי זמן.. פורומים: אמו דה קאסה אלמה פיראטה פלוריסיינטה צ'יקיטיטאס קסאדוס קון היחוס גלדיידורס דה פומפייה
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאני נכנסת כשיש לי זמן.. פורומים: אמו דה קאסה אלמה פיראטה פלוריסיינטה צ'יקיטיטאס קסאדוס קון היחוס גלדיידורס דה פומפייה
ג גמדונת קיבוצניקית New member 9/10/06 #24 ../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifותמונה ששמו בבועה בקטן קטן.. הילד הכי ימני לא שיחק תבן של אמלי?
../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifותמונה ששמו בבועה בקטן קטן.. הילד הכי ימני לא שיחק תבן של אמלי?
ב בתדודה כוש New member 9/10/06 #38 כן זה רמירו../images/Emo70.gif וגם קוקי פהה../images/Emo99.gif קוקי זה מחיים שלי :] הקופיפה הקטנה הזאתי
כן זה רמירו../images/Emo70.gif וגם קוקי פהה../images/Emo99.gif קוקי זה מחיים שלי :] הקופיפה הקטנה הזאתי