פרק 98 ואחרון- יום אחד לחיות חלק ב'

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo190.gifפרק 98 ואחרון- יום אחד לחיות חלק ב'../images/Emo190.gif

לא יאמן איך כ''כ מהר זה הגיע:| הפרק העלילתי האחרון של העונה השניה הגיע. איך העונה תגמר? האם קאיראן יצליח לשלוט על דילן כמו שהוא שלט על אדי? איך יצליחו להוציא אותו מדילן? האם נצליח לגלות סוף סוף מי זה גורדון מילר??? והאם ביקי תשלוט על העולם?
כנראה שאת התשובות לרוב השאלות שלנו נגלה היום בפרק האחרון:) צפייה מהנה לכולם!!

זה לא ספיישל סיום העונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספיישל סיום העונה יהיה ביום חמישי מחרותיים !! גם אומרים את זה בפרסומות!!

Shai11101

New member
בסדר!!!!!

אבל זה לא פרק עלילתי זה פרק ספיישל!!! יש שני פרקי ספיישל אחד מחר ואחד ביום חמישי!!! לא אמרתי שהשען זה ספיישל סיום העונה!!! פעם הבאה תקראי טוב לפני שאת מתנפלת...

פרק סתמי../images/Emo108.gif

ממש לא עניין אותי, המשחק של יון היה זוועתי.. לא אהבתי כ"כ.. ועוד יותר עצבן אותי שזואי וקרמיט בסוף לא ביחד..

Shir Sparotty

New member
אוקי...ואטדהפאק?!

אז הילדים הצליחו להשמיד את קאריאן,וכולם תקועים ב1909. מה הקשר עלמה?השען? לא הבנתי כלום! אז עכשיו אבא של עלמה (מיקי גבע) יזכה בכסף,יקנה את האי, והם ינצלו מהאסטרואיד,אבל כל שאר העולם...לא? ללא ספק,סוף פתוח יותר מדיי

zivnew

New member
תקשיב אחי, השען גרם לעלמה לדעת את המספרים

של הלוטו. ואבא שלה קנה כרטיס. עכשיו הוא יתעשר, והמשפחה תעבור לאי ואז הם ישרדו את הפיצוץ של האסטרואיד, אנחנו רואים איך עלמה ידעה את המספרים מלכתחילה!.

ביקורת עם ספוילרים

ענק, פשוט ענק, סגידה לגיורא חמיצר-הכותב הכי מוכשר היום בארץ, לשבת מרותק חצי שעה למרקע ובציפייה להאם יהיה בסוף "המשך יבוא" ואיך זה יכול לבוא? הרי אף אחד לא טיימר! מה אי בזה עכשיו?! בדיוק היום שמעתי את VIVA LA VIDA בפעם הראשונה והסוף ממש לא מובן לכן אני בא לפה כדי לפרש. יש לי דמעות בעיניים, לא יודע מה קרה, אבל כולם פשוט שיחקו מצוין [יון הוכיח מה שכולנו יודעים כבר מזמן-לשחק את הרע תמיד הרבה יותר כיף וקל]

למה למה למה למה ../images/Emo185.gif

למה "המשך יבוא"? שלא תהיה עונה שלישית! מה כבר יוכל לקרות בעונה הזו? הסצינה האחרונה של העונה השנייה סגרה לנו את כל המעגל..אז למה עוד עונה? בכללי היה פרק לא רע. יון באמת לא שיחק את הרע מי יודע מה, כנראה אין לו צד אפל. מישהו הבין מי אבא של דילן? מכל הדיבורים של הלנה הבנתי שהיא סבתא שלו..מה שאומר ש..מקס אבא של דילן?

Shir Sparotty

New member
צ'יף הוא אבא של דילן,זה ידוע

אולי שכחת שצ'יף הוא הבן של הלנה.. :) אמרו את זה בעונה הראשונה

^ ../images/Emo58.gif כמובן ../images/Emo185.gif

בן, היית צריך לשים
בתחילת השרשור כי כל התגובות כאן יהיו ספויילרים.

snirf

Active member
אני איתך../images/Emo88.gif

לא צריך עונה 3,אבל זה כבר בלתי-נמנע,ההחלטה כבר נקבעה. בכל אופן,יהיה מעניין לראות איך ימשיכו את הסדרה מכאן...שוב פעם אותה המשימה שצריכים להציל את העולם מהאסטרואיד
מקווה שלא,צריך לחכות ולראות איך זה יהיה...

למעלה