פרק 98 ואחרון- יום אחד לחיות חלק ב'

dar dahan

Member
זה לא סגר שום מעגל!

הסצינה האחרונה רק פתחה את המעגל, כי עלמה הייתה לבושה בשחור, ובפעם הקודמת שדוד מילא טוטו הלבוש שלה היה עוד איכשהו סביר, לדעתי האסטרואיד עדיין יכול לבוא...

dar dahan

Member
ושכחתי להוסיף ש...

שאם הכל היה בסדר אז עלמה לא הייתה שוב רואה את העתיד...

על פי מה שאני הבנתי ../images/Emo185.gif

ברגע שגורדון מילר נגע בכתף של עלמה, היא קיבלה את הכוחות ולכן הם מילאו ת'ווינר ובגלל זה דוד יהיה עשיר ואז יקנה את האי וכד'. מה שבקיצור אומר שהעלילה של העונה הראשונה התחילה בנגיעת הכתף הזאת. אבל מה בעצם ייקרה ב9.9 של אותה שנה? האם שוב פעם יהיה אסטוראיד? זה מה שלא ברור.

snirf

Active member
רק לי זה עשה דז'ה-וו מטורף../images/Emo35.gif

לפרק האחרון של השמינייה3
הפתרון לבעיה המרכזית היה זהה בשתי הסדרות-בשמינייה זה היה הלמדא,ובאי-הטיימריות,ובשתיהן נפטרו מאותה הבעיה,הגורם המרכזי בסדרה. השוני הוא שבשמינייה הסוף היה עצוב-המחיר היה איבוד הזיכרון,ופה בגלל שזה לא הסוף הסופי של הסדרה נראה לעת עתה שכל הבעיות נפתרו,וכולם יחד. אני יודע שמדובר בשתי סדרות שונות,אבל עצם העובדה שמדובר באותו יוצר-קשה שלא לערוך השוואות. מעניין איך ימשיכו את הסדרה מפה-האם יתמקדו בצאצאים ב-2009 שיראו זהים באופן "מפתיע" לאנה,ליבי,טומי וכו' מ-1909
או שמא יחזרו ויתמקדו ב1909? נחכה ונראה
אה,דבר נוסף-יון שיחק בצורה טובה את התפקיד של הרע
סה"כ היה פרק פסדר

Double U

New member
גאוניייייייייי

איזו סגירת מעגל עם הלנה ועלמה! עונה ממש טובה, הרבה יותר טובה מהקודמת. מה שכן בגלל ריבוי הדמויות בעלילה יש הרגשה שלא הכל נסגר... כל מה שנותר לנו לעשות זה לחכות לסתיו ולראות מה יהיה

לגבי הסתיו ../images/Emo185.gif

אם אני לא טועה מי שהיה בהקרנה אמר שהיה כתוב בסוף הפרק "נחזור בסתיו הקרוב". אבל זה לא שודר כעת בערוץ הילדים..או שזה לא היה כתוב גם בהקרנה? ואם לא, אז מאיפה אתם יודעים שהעונה תחזור בסתיו?

8דושנקה8

New member
גיורא אמר בהקרנה אם אני זוכרת נכון...

בכל מקרה אמרו את זה בהקרנה מתישהו...

Shir Sparotty

New member
מסכימה...אני אישית עדיין מרגישה

שנשארו מלא סימני שאלה בעונה הזאת שהוא לא ענה עליהם,רק שכרגע קשה לי להיזכר XD ואיך הלנה הופיעה? באיזה זמן היא הייתה שהיא דיברה עם ליבי? ממש מוזר... אני פשוט עוקבת אחרי התגובות שלך אחרי פרקים ושמתי לב שאתה תמיד מסקר מה היה בפרק ותמיד כיף לקרוא ביקורת שבאמת הבינה את הפרק... :p על כמה מתערבים שהעונה הבאה תתחיל ב9.9.09? :)

KiShKooSh

New member
אני הבנתי את הסידרה, אני באמת הבנתי את הסידרה

העונה הראשונה, צ'יף אמר שאת האי הקימו טיימרים שהגיעו 100 שנה לפני האסטרואיד. והם עצמם הקימו את האי, 100 שנה לפני האסטרואיד הם הקימו את האי שהם בעתיד הולכים להיות בו. זה אומר שבכרונולוגיית זמן מופשטת, העונה השנייה קרתה לפני העונה הראשונה. אבל כידוע כזמן, שזה דבר שקיים ולא קיים, אז בעצם הכל קרה באותו זמן, באותו מימד זמן. אז השאלה היחידה היא,האם הזמן באמת קיים. חמיצר- תראה הסוד.

Double U

New member
הם הקימו את הכפר 100 שנה לפני, לא את האי

איך בכלל אפשר להקים אי?:X

Rioter

New member
מההודעה הזו אפשר להבין ...

שביקי "אני-בכלל-לא-כאן" ראתה את הסדרה?

KiShKooSh

New member
ביקי "אני בכלל לא כאן" השלימה

חיכיתי לאותה ניצבות הזויה שהשתתפתי בה שלקה בדוק שניה

ביקורת ארוכה ../images/Emo58.gif

מדהים! פשוט עוצר נשימה! כ"כ מרגש, נדהמתי. טוב לדעת ששוב, הכל מצטלב וגורם שהכל מסתדר.הלוקיישן שבו צילמו את הסצנה הראשונה מדהים. הבנתי מדברי הלנה שהגורל ייקבע, גם אם הטיימריות תמשיך. הופעה מצויינת של הלנה! שכחו את הפאה?אך משום מה איך הלנה הגיעה משם?מקווה שבעונה הבאה היא תשתתף. איזה כיף שנלי ונורה לא השתתפו. הסיום מעניין:יש משחק של ישראל נגד איטליה, ועלמה ממלאת את הטופס, כאשר הם(דוד ועלמה)יוצאים מחנות הטוטוהם נראים מיוחדים.אולי עלמה קיבלה את כוחותיה מחדש? מעניין מה יהיה בפרק 99-לדעתי הפרק הזה גם יסגור את עלילות השען(שם הפרק מארמז על כך-השען)-הרי אנו לא יודעים בדיוק, מיהו, מהו ומהו תפקידו בהיסטוריה(אבל זה לא הגיוני כי "המשך יבוא" זה "המשך יבוא"). ביקורת תפורסם בבלוג שלי לאחר פרקי הספיישל. אני יכול לסמוך על גיורא שהעונה השלישית תהיה מדהימה("אותה משימה, לא משנה באיזו היסטוריה", נראה לי צ'יף).

מישהו 2

New member
../images/Emo58.gif

כמובן שזה היה פרק מצוין. פרק השיא של העונה השנייה של האי היה בפרק יום ראשון עם החתונה. עדיין לא יודעים כמעט כלום על גורדון מילר :( ועכשיו כשהתרגלתי לסדרה אני עוד פעם יתחיל להרגיש את ההרגשה המוזרה הזאת כל פעם מחדש שהשעה תהיה 2:30 ולי לא יהיה מה לעשות...

למעלה