פרק 98 ואחרון- יום אחד לחיות חלק ב'

porky169

New member
שמתם לב שהלנה חזרה אחורה כמו צ'יף?../images/Emo134.gif

היא נהייתה צעירה ב20-30 שנה.

Superboi

New member
יותר מידי דברים סותרים../images/Emo59.gif

1. קודם כל, אם קאיראן נוצר כדי למנוע את השמדת האסטרואיד, למה לו לחסל את כול הטיימרים? הייתי מבין אם הוא היה צריך לחסל את דילן, אבל את כל הטיימרים?! 2. אם האסטרואיד מושמד - אין טיימרים, לא? אז מאיפה הרעיון הסותר של לחזור לשנת 1800 ומשהו, וככה כל הטיימרים ישארו בחיים?! וכמו שכבר כתבו - אם זה כ"כ פשוט, למה לא עשו את זה בעונה הראשונה ובזבזו את כולה על הניסיון למנוע את יירוט האסטרואיד. ואיך הלנה צעירה יותר, וכל השאר לא? 3. ושאלה שכבר שאלו: למה כשאדי מת כל הכפילים נעלמו גם? זה לא שדילן הרג את אדי של לפני 2009 (כלומר את אדי "הצעיר", לפני שהוא הפך לדיקטטור), וגם אם הוא היה הורג אותו, הכפילים אמורים לחיות בכול מקרה, זה לא שהוא אבא שלהם. וכמובן הקטע עם ליבי. אם אחת כבר מתה את הכפילה נשארת לחיות?!

gilad94

New member
תשובות :)

1. קאירן לא היה קיים בהיסטוריה הקודמת שממנה באו הילדים ולדימן קראו טומי והלנה הייה כמו פליט במגדל נטוש (הייתי חייב חחח) ,קאירן נוצר עליי התיקון שההיסטוריה עשתה לעצמה,כי לאחר שדילן יירט את האסטרויד נוצר עיוות קוסמי גדול. אם הם יחסלו את כל הטיימרים לא יהיו יותר היסטוריות חדשות כמו שנגיד קרה בעונה השנייה שעיוות הכל! 2.ברגע שהאסטרוייד הושמד כל מי שנולד אחרי ה9.9.09 ימות. אבל אם נגיד ברחת לזמן לפני זה ניצלת כי מבחינת ההיסטוריה שתגיע אלייה נוצרת אז,משהו כזה,עובדה שזה הגיוני בסידרה חח והלנה נשארה אותו גיל וגם אותו אופי פשוט לא הייתה לה פאה,אבל זה לא משנה גם ככה היא כמעט הייתה כולה לבנה בגלל האור שהיה בסצנה,רק בגלל שליבי אמרה "הלנה אני צריכה עזרה" הבנתי שזאת היא חח 3.בגלל שאדי מת 1909 אז הוא באמת לא היה קיים כדי להיות האבא של הציידים למה ליבי נשארה בחיים? צ'יף הסביר לסול בפרק 97,ההיסטוריה מחקה את הכפילים והשאירה אחד מכל אחד,בגלל שליבי מהעונה הראשונה שאנחנו מכירים מתה ליבי הציידת נשארה כי היא "העתק היחיד" חח מקווה שהבנת..

Superboi

New member
תודה על התשובות, ../images/Emo59.gif

אבל סורי, זה לא מספק אותי. אחרי יירוט האסטרואיד - אין טיימרים, דאגו להבהיר את זה בעונה הקודמת. לא יעזור לברוח לזמן אחר, ושוב, אם כן - למה הלנה לא חשבה על זה בעונה הראשונה? זה הפאק הכי גדול. מה מפריע לקאיראן שיש טיימרים בעולם? זה לא שהם באים על חשבונו. אם כבר יש כאן עוד סתירה - אם הוא היה מגשים את המטרה שלו (למנוע מטומי להשמיד את האסטרואיד), בכול מקרה היו טיימרים בעולם. וכמו שאמרתי בהודעה הקודמת - אדי הוא לא אבא של הכפילים. אפילו אם דילן היה הורג את אדי כשהוא היה ילד, הציידים לא אמורים להיעלם. הרי בכול היסטוריה יש "עותק" של הילדים, ובמקרה של ההיסטוריה הזאת, הילדים הם רוצחים. ועכשיו אני נזכר בעוד שאלה - מה הקשר בין קאיראן והלפיד (וכמובן המסע בזמן)? הוא לא נוצר "בגלל היכולת לנסוע בזמן", כמו שאמרה ליבי. הוא נוצר כי האסטרואיד הושמד.

gilad94

New member
עוד תשובות...

כן יש הרבה פאקים בסידרה ודברים שגיורא לא חשב עליהם אולי הוא יימצא בעצמו תשובה הגיונית לכל מה שהוא כתב בעונה הבאה.. לגביי אדי בגלל שהוא לא טיפל בהם וגידל אותם הם לא שינו את הכיוון שלהם להיות ציידים רעים.. ולגביי קאיראן,הוא טיימר וההיסטוריה מחקה אותו כי נמחק הגן של הטיימרות. בגלל שקאיראן הוא לא אדם בפני עצמו אלא שהוא רק יכול להיכנס לטיימרים הוא חי מהגן של הנסיעה בזמן ובגלל שהגן הזה נמחק,גם הוא.

Eroca

New member
עוד משהו שסותר את עצמו!~

הלפיד אמר שדילן לא אמור להיות עם ליבי... אז מה קרה שפתאום הם שוב ביחד?

porky169

New member
הוא לא אמר../images/Emo134.gif

צ'יף אמר לג'יני לשקר לדילן כדי שליבי לא תבוא לאי ואז קאיראן יהרוס את הכפר, מה שבסוף קרה בלאו הכי.

rotem bobo

New member
וואו.. ! איזה פרק, אין לי מילים- גיורא תודה!!

איזה כיף סוף טוב:) כל כך פחדתי מסוף רע בשמינייה לקחתי את זה קשהS: וואי אז מה יהיה בעונה ה-3? ולמה 3 חודשים?!?!? לדעתי הקטע עם עלמה הוא לא פתח לעונה שלישית כמו ששמעתי שאומרים, הוא פשוט בר להראות לנו מה מקומו של גורדון מילר בהיסטוריה<השען> זה בא מהעונה השנייה ואז הראשונה וזה מה שיפה:) ככה אלמה בעצם קיבלה את הכוח שלהD: היה פרק מדהים! נהניתי, יהיה לי קשה בלי האי כלכך=\ מצד אחד, אין צורך בעונה 3 מכיוון שאני אוהבת סוף טוב ומצד שני אני אתגעגע לאי וליון P: גיוראאא תודה על 2 סדרות מדהימות שנתת והכנסת לנו לחיים מעריכה אותך אתה היוצא הכי מוכשר שקיים בעיניי תודה נהניתי מכל שנייה3>

פששש,אין דברים כאלה...

צריך לראות את האי 2 מההתחלה ואז להתחיל לראות את האי 1 ואני רוצה להגיד לכם משהו: אורן יאדגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eroca

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifלמי שלא הבין את הסוף של הפרק ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif.

קודם כל סוף פשוט מדהים... הכל מתחבר... אז ככה, זוכרים שבעונה הראשונה הראו את קרמיט ודודים שלו באי הזה? ולמה הם זכו? כי עלמה ידעה את המספרים לטוטו... אז הם קנו אי... אז בעונה השנייה, בסוף העונה, ההיסטוריה תקנה את עצמה וכשהשען עבר את עלמה, עלמה הרגישה שהיא יודעת את המספרים של הטוטו, היא הלכה לדוד ואמרה לו את המספריים האמיתיים... מה שאומר שהם יקנו את השטח שלהם על האי והרי הלפיד אמר שגורלה של זואי הוא לחיות על קרמיט - והכל מסתדר פה!

לא רק זה..

כל המשפחה של דוד שוב תגיע לאי, הילדים יגיעו והכל יקרה מהתחלה ובסוף דילן יירט את האסטרואיד. ההיסטוריה תיצור כוח חדש - קאיראן, ושוב כל ההסיטוריה בכפר תתרחש.. ואז דילן ייחסל את קאיראן ושוב מהתחלה דילן יצטרף ליירט את האסטרואיד.. ככה יימשך.. :) אני רק לא מבינה איך תוכל להיות עונה שלישית O:

איך

גורלה של זואי הוא לחיות עם קרמיט אם הם נאלצו להיפרד בעונה הראשונה כי זה עשה גליץ' וכי זואי לא הייתה אמורה להיות איתו בעונה הראשונה.

למעלה