נקודה חמודה
New member
אני אומר לך מי מנסה להשתיק את המחאה הזאת
לפני הכל אלו אנשים צרי עין. נניח שקניתי דירה לפני 4 שנים ב 400,000 שח והיום ערכה עלה ל 900,000 שח. אנשים באמת מאמינים שהם הרוויחו חצי מליון שקל. הם לא מבינים שכל עוד הם גרים בדירה ולא מכרו אותה הם לא הרוויחו כלום. או שאם הם מחליפים דירה ששווה 900,000 בדירה ששווה 1200,000 הם הוסיפו 300,000 שח מה שלפני 4 שנים היה מוסיף להם רק 150,000 או אפילו פחות מכך. אנשים כאלו לא רוצים שמחירי הדירות ירדו כי אז הם "יפסידו". הסוג הנוסף הוא אנשים שקנו עכשיו בעליות והם מבינים שאם המחירים ירדו הם יפסידו הרבה מאד כסף כשימכרו. לא אכפת להם שהם לקחו משכנתא ל 30 שנה וב 20 שנים הקרובות גם ככה הם לא יזוזו לאף מקום העיקר שהם לא יפסידו. הסוג השני שרוצים להוריד את המחאה אלו אנשים בעלי אינטרסים כלכלים ופוליטים. אני לא יודעת אם אתה יודע אבל בזמן מלחמת העולם השניה הנאצים הוסיפו למי השתיה פלאוריד. זה חומר שאחד התכונות שלו הם חוסר רצון להתנגד. אני לא צריכה לספר לך שבמדינת ישראל אחוז הוספת הפלאוריד למים היא הגדולה מכולם. (אם תשאל אותי למה אנשים התחילו להתנגד דווקא עכשיו אולי הסיבה נעוצה בכך שכולם שותים היום מים מנרלים או מים שעברו תהליך של טיהור
) . תראה כמה כיף לכל הביבי,אולמרט,ברק שקנו נכסים במקומות אסטרטגים במחירים זולים, עכשיו הם מוכרים אותם במחירים כפולים ומכופלים ומכניסים את הכסף היישר לכיס שלהם. מספיק להבין מפרשת הביביטורס אלו אינטרסים יש כאן. צד אחד מנהל מדינה, טס לחול, אוכל במקומות הכי טובים בעולם וישן במיטות הכי טובות בעולם והצד השני מקים עיתון ומשפיע על דעת הקהל, אם זה בעזרת כתבות שהוא רושם או פרסומות שהוא מחליט לשים בעיתון. נניח מתי ראית פרסומת לטחינה סעיד? או שוקולד מחמוד? מצד שני במרכז האם ראית גם פרסומת לשמן זית התנחלותית או מדבקה על החסה שהיא מגיעה מגוש קטיף כזה או אחר? מחזיקים את כולנו במכנה המשותף הנמוך ביותר.לא מראים לנו יותר מידי עוני וגם לא יותר מידי עושר. אני אתן לך דוגמא לאיך אני מוחה כל יום ואם אנשים היו מוחים כמוני המצב היה משתנה מאד מהר. מאז מהפכת האינטרנט אני קונה כמעט כל דבר דרך המחשב. סכיני גילוח, בשמים, בגדים , הנעלה. מחיר בושם יוקרתי מאד בארץ עולה 800 שח. המחיר בצרפת 150 שח + משלוח ומע"מ כדת וכדין במכס שילמתי 200 שח על הבושם. חיסכון של 75 אחוז במחיר. סכיני גילוח בארץ עולים 80+ לחבילה של 4 סכינים. בארצות הברית 12 סכינים של אותה החברה עולים 36 שח לאחר משלוח ומיסים( חפשו באי בי). חיסכון של מעל ל 50 אחוז. שמלת כלה בארץ לא יקרה במיוחד עולה 5500 שח את שלי הזמנתי בעלות של 1000. חיסכון של 80 אחוזים. וככה יש עוד ועוד דוגמאות. ככל שיהיו יותר אנשים שיתנגדו לגניבה הזאת של המדינה ככה נשלם פחות. אז יש דברים שאי אפשר לייבא וזה בעיקר מזון ולכן על הדברים האלו צריך להילחם בכל הכח.
לפני הכל אלו אנשים צרי עין. נניח שקניתי דירה לפני 4 שנים ב 400,000 שח והיום ערכה עלה ל 900,000 שח. אנשים באמת מאמינים שהם הרוויחו חצי מליון שקל. הם לא מבינים שכל עוד הם גרים בדירה ולא מכרו אותה הם לא הרוויחו כלום. או שאם הם מחליפים דירה ששווה 900,000 בדירה ששווה 1200,000 הם הוסיפו 300,000 שח מה שלפני 4 שנים היה מוסיף להם רק 150,000 או אפילו פחות מכך. אנשים כאלו לא רוצים שמחירי הדירות ירדו כי אז הם "יפסידו". הסוג הנוסף הוא אנשים שקנו עכשיו בעליות והם מבינים שאם המחירים ירדו הם יפסידו הרבה מאד כסף כשימכרו. לא אכפת להם שהם לקחו משכנתא ל 30 שנה וב 20 שנים הקרובות גם ככה הם לא יזוזו לאף מקום העיקר שהם לא יפסידו. הסוג השני שרוצים להוריד את המחאה אלו אנשים בעלי אינטרסים כלכלים ופוליטים. אני לא יודעת אם אתה יודע אבל בזמן מלחמת העולם השניה הנאצים הוסיפו למי השתיה פלאוריד. זה חומר שאחד התכונות שלו הם חוסר רצון להתנגד. אני לא צריכה לספר לך שבמדינת ישראל אחוז הוספת הפלאוריד למים היא הגדולה מכולם. (אם תשאל אותי למה אנשים התחילו להתנגד דווקא עכשיו אולי הסיבה נעוצה בכך שכולם שותים היום מים מנרלים או מים שעברו תהליך של טיהור