רוצה להגיד לכם מה דעתי עליכם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בדיחה טובה לכבוד סוף השבוע - אתם השמאל זה מיעוט נירדף
שאוהב לעשות הרבה הרבה " רעש " כדי לקבל רייטינג וגם פירסום . כולנו יודעים מי באמת רצח את רבין . וזה לא סוכן השב"כ הימני - יגאל עמיר

Buki Sruki

New member
את בטוחה שההודעות שלך משרתות את מטרתך?

"מיעוט נרדף" מה, כמו היהודים? (יפה שאת מודה ברדיפת השמאל... ומה קרה? ישראל החליטה לוותר על ריבוי דיעות ולהשאר רק עם דיעה אחת -ושכולם יישרו קו? אז אולי שישראל תוותר כבר על התואר "דמוקרטיה" באותה הזדמנות?... הכל לשיטתך כמובן. לדעתי יתר הכותבים/קוראים כאן עדיין רואים בישראל דמוקרטיה שבה יש מקום למגוון דיעות - משמאל עד ימין) צר לי על אנשי הימין שהצטרפו למחאה הזו - ואנשים החולקים איתם את אותו מיקום על המפה מבטלים את מחאתם בהבל פה - כי לשיטתם כל מה מריח להם כמו שמאל אינו לגיטימי (ושוב זה המקום להזכיר ישראל עדיין דמוקרטית...) "כולנו יודעים מי באמת רצח את רבין " איך זה קשור לכל העניין? מפה והלאה את כבר נשמעת די מוטרפת ומטורפת, אז אולי עבורך - ע"מ שתוכלי להתעשת - כדאי לעצור כאן. (ואולי גם כדאי שתודיעי למעסיק שלך שאת חייבת הפסקת קפה...)

Buki Sruki

New member
שוב - מי זה "כמוכם"

מה את יודעת על יושבי האוהלים? עברת בניהם אחד אחד וביררת מה עושה כל אחד מהם - ומה עמדתו לגבי עבודה בכלל ובפרט? לפי השריצה לך כאן - גם את לא חולה על עבודה במיוחד (אלא אם כן כאמור את כותבת מבית רוה"מ או מגדלי אקירוב... ואז אגב, הבוס שלך לא אמור להיות מרוצה במיוחד. את די עושה לו שירות דוב עם ההודעות המוזרות שלך...)

Buki Sruki

New member
מי זה "אתכם"?

ומה זה "לא מתגייסים"? התכוונת ללא מגוייסים, כן? כי מי שמחליט מי כן או לא - זה צה"ל. צה"ל מגייס - או משחרר - לפי ראות עיניו. אז יש לך עכשיו גם טענות לצבא? (גם הצבא הוא שמאלני אשכנזי שלא רוצה לעבוד?) ובכל מקרה - הדיון כאן הוא על מחאה מאוד מסויימת, ולא על כל הסטראוטיפים על מה זה שמאלנים - שיש לך...

Buki Sruki

New member
למען השם - מי זה "אצלכם"????

אני בנאדם אחד ויחיד!!! וכן - יש חילונים שלא עשו צבא. את יכולה אפילו לשאול בלשכת גיוס ויספרו לך שהם משחררים ו/או לא מגייסים חילונים מסיבות שונות. זה לא איזה סוד גדול...

Buki Sruki

New member
אני זה רק אני.

אני לה לא "אתם" ו"אצלכם" וכו'... אבל בכל מקרה - אם את חושבת שכולם דורכים על השמאל והמחאה שייכת לשמאל בלבד- אז מה את נזעקת בכלל? הרי אם זה באמת כך - זה לא אמור לעניין אותך - כי לדברייך השמאל לא רלוונטי. אבל לפי ההיסטריה שלך - כנראה שהמחאה ה"שמאלנית" הזאת מאוד מעניינת את הציבור, והציבור מוצא עניין מאוד גדול ברעיונות ה"שמאלניים" האלה של רווחה לכולם... איך אומרים - כנראה שדרכו לך פה על איזו נקודה רגישה... (את בעלת דירה, במקרה?...)

לא בוקי

אני חושב שזה הכל תרגיל פוליטי למען גיוס הציבור אל השמאל . ולא קשור בכלל למחירי הדירות

Buki Sruki

New member
לפי התוצאות - כנראה שלציבור באמת יש

נטיה לשמאל. עובדה שיש הסכמה גדולה מאוד עם מה שהשמאל מושתת עליו - צדק חברתי לכל. עכשיו תאשים את הציבור על זה שהוא חושב מה שהוא חושב?

בגלל זה המיתנחלים הקימו מאהל שהוא רק שלהם

וכל ההפגנה שלהם מיתנהלת בשקט . ולא ברגע גדול כמו אצלכם - תינוקות בכיינים מפונקים

אני מצטערת להודיע לך

שחולון ממש אבל ממש לא פריפריה. דירת 5 חדרים בח' 300 עולה 3 מליון שקל!!! בקרית בן גורין דירת 4 חדרים עולה 1.8 מליון שקל!!! בג'סי כהן (השכונה הכי גרועה בחולון) דירת 3 חדרים עולה 900,000-1,000,000 . בראשל"צ בפרס נובל דירת 3 חדרים עולה 1.4 מליון שקל בכרמים דירת 4 חדרים 1.7 מליון שקל. בבת ים וביפו המצב לא שונה. תנסי לקנות דירה בפרויקט אנדרומדה 5,000,000 שח לדירה. כאשר מדברים על פריפריה מדברים על אשקלון,שדרות, באר שבע. ובצפון על חדרה, יוקנעם, עפולה. ובכל המקומות האלו המחירים עלו דרסטית ולא היה שום שינוי מבחינת תחבורה או גידול במספר מקומות העבודה.

למעלה