רוצה להגיד לכם מה דעתי עליכם

פיש דוג

New member
אבא לא נתן לי החודש 10 אלף שקל לבזבוזים אז

אני יוצאת להפגין באוהל

Maxecity

New member
אף אחד לא לוקח את ההפגנה הזאת לפוליטיקה חוץ מ

חוץ ממך ! ההפגנה היא לא פוליטית . הפגנה היא הפגנה היא הייתה קורית עכשיו או עוד שנה או עוד שנתיים או בשלטון אחר, אבל היא כאן ועכשיו בגלל המצב, ממש לא היה צריך יותר מידי לדחוף עשרות אלפי אנשים לרחוב. הציבור צועק , והצעקה ברורה

אתמול ראיתי דגלים אדומים בהפגנה

פעילי ימין רצו להיצטרף אל ההפגנה ואז הגיעו פעילי שמאל שהם הרביצו להם מכות וגם החרימו את השלטים ואת הדגלים שלהם . אז עשה טובה ואל תבלבל את הביצים הראו את הכל שלשום בחדשות ערוץ 10

Maxecity

New member
בהחלט טוב לדעת

אבל זה לא עושה את ההפגנה פוליטית, זה רק אומר שכמה אנשים רבו אחד עם השני, ביג דיל, כאילו זה לא קורה במדינה כל חצי דקה בממוצע. להפגנה שאני ראיתי כן הצטרפו כמה ארגוני שמאל אליה אמנם, וזה אכן יכול להיראות שההפגנה שמאלנית אבל זה ממש לא המצב. כמו שהיו שם שמאל, גם היה את הימין ואני ידידי, גם מן הימין כמוך ואני יכול להגיד לך שאין שום קשר לפוליטיקה.

droriko

New member
כן בטח לא פוליטית

זרקו משם את מירי רגב "כי היא באה בשביל המצלמות " אבל משום מה קיבלו את ניצן הורוביץ ודב חנין , שיום למחרת "מצאו את עצמם" באינספור תמונות בתקשורת .

misty10

New member
אז זאת דעתי...

ביבי הוא שקרן, והוא גם מכבה שריפות מעולה... אבל עכשיו פתאום נפתחות לו שריפות מכל כיוון כיוון שהוא לא חכם, הוא למעשה טיפש כמו נעל כדי להביא למצב שבו יהיו דירות לזוגות צעירים ברי השגה לקניה הוא הטיל מגבלות על אנשים שיש להם כסף וקנו דירה להשקעה, מי משכיר אותם? זוגות צעירים שאין להם כסף לדירה, סטודנטים שלא רוצים או לא יכולים לקנות עכשיו דירה... אז עכשיו הדירות לשכירות הרבה יותר יקרות ולמה? כי ההוצאות עליהם יותר יקרות... עכשיו גם הם מוחים... המחירים עולים (ולא רק בגלל שהמחירים עולים בעולם, זה כבר הוכח בגלובס, המחירים למשל במזון ובמוצרי תינוקות) בעיקר בגלל חמדנות של הממשלה, הרצון לקחת עוד ועוד... הדלק, הסיגריות (טוב, זה הדבר שבו אני מסכימה שיעלו עד לרמה שלא יהיה לאף אחד כדאי לקנות סיגריות)המזון, מוצרי תינוקות, וזה לא רק הממשלה זה גם החמדנות של החברות המייצרות המשווקות והמייבאות, כולם רוצים חלק ענקי בחגיגה... כל אחד על מה שהוא יכול לקחת וכמה שיותר יותר טוב... אז עכשיו המדיניות של לקחת מעניים מיסים גבוהים ולתת לעשירי עולם הנחות מפליגות במיסוי מתפוצצת לביבי בפרצוף, והוא יצתרך להבין שהפרה החולבת שנקראת האזרח הקטן כבר לא רוצה לשלם עבור הבזבזנות הראוותנית של העומדים בראשו... זה הרי כמו הקוטג' : אמרו שזה ביקוש קשיח ואפשר להעלות את המחיר לכמה שרוצים... אופ האזרח לא מוכן שירקו לו בפנים... עכשיו הגיעה תורה של הממשלה... אבל היא יושבת לה שם במגדל השן חושבת שהיא לא פגיעה... ביום הבחירות תראה גם תראה כמה שהוא יפחד, הוא ידע שהוא לא יוכל לבחר שוב אם הוא לא יעשה משהו שירצה את כולם... והדתיים? הם המרוויחים הגדולים כי כדי שירימו את היד בכנסת להעביר חוק כזה או אחר הם מקבלים חלק גדול יותר ממה שההסכמים הקודמים נתן להם... ככה שכולם משתתפים בחגיגה על חשבון האזרח הקטן שנאלץ לשלם בגדול... בענק... ובלי סוף סוף

למעלה