שרשור הפרק היומי - פרק 53

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo190.gif שרשור הפרק היומי - פרק 53 ../images/Emo190.gif

מאה אחוז זיהוי את כל התגובות על הפרק של היום אתם מוזמנים לשרשר לכאן. צפייה מהנה לכולם!!

ANGELUSPIKE

New member
WTF איזה פרק מטורף

ליבי היא טיימירת, אדי הוא המנהיג של החברה הרעים, פשוט הולי שיט אחד גדול.

../images/Emo6.gif ראו אותנוווווו

וגם את נעימה הכוסית
מסכנה, שדדו אותה
היה אחלה פרק
!!!!!

porky169

New member
אז באמת ראיתי אותך../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

ואני חשבתי שמשהו לא בסדר איתי XD

Shmal

New member
באמת זיהיתי אותך ../images/Emo8.gif

עשו עלייך קלואז אפ לשנייה

יאאאא זה הפרק שהיינו בו../images/Emo9.gif

הפרקים ממש קצרים, לא מספיקים לקלוט משהו וכבר נגמר הפרק. היה ממש נחמד לראות את כולם היום בפרק
זה ממש מוזר שסצנות שראינו היום באורך של פחות מדקה צולמו בערך שעה O:

מישהו 2

New member
פרק פחות טוב מהראשון

אבל פרק טוב, מי היה האיש בסוף? מקס? ולמה ליבי היא טיימרית? לא צריך להיות לה את הסימן הזה של הטיימרים ואם היא טיימרית אז כל החבורה גם טיימרים?

mika95

New member
מה אדי קשור לכל הסמטוחה הזאת?../images/Emo6.gif

וואי איזה פרק... האמת שהייתה לי תחושה שליבי גם תהייה טיימרית... בא לי כבר שטומי וג'יני יגיעו, הם חסרים. ואדי? WTF? פרק מוזר אפילו יותר מהקודם (שזה מעולה, מוזרות סגידה!
)

8דושנקה8

New member
וואו איזה מתח! אבל אני לא אגיד שזה לא היה

צפוי.... בקשר לליבי מי שקרא את הספר או פשוט בדק קצת את העובדות ואת עלילת העונה שעברה יכל לדעת.. ובקשר לאדי- אחד הספויילרים היותר הזויים ולא אמינים דיברו עליו מי שקרא קרא. ואני מתחילה יותר ויותר להאמין שיש בו איזושהי אמת. איך אמרתי לאחותי שהשוטרים דיברו עליו: "זה בטח מישהו שאנחנו מכירים" צדקתי. מעניין לאן ליבי תחזור- אולי כאן מתחילה עלילת המערב הפרוע? וטומי וג'יני ממש חסרים....! וגם מקס ובעיקר הלנה
ומה יקרה למייקי ולשאר החבורה? (זואי תפיל לשוטר הזה את המשקפיים?
)

porky169

New member
ביום שאחרי בין 8 ל10../images/Emo134.gif

לפעמים יוצא, כמו היום, שיש עיכובים ולוקח יותר זמן לעדכן את הויאודי(לא מעדכנים רק את הפרק אלא את כל מה שיש בויאודי).

למעלה