שרשור הפרק היומי - פרק 53

dar dahan

Member
יש לי השארה!

לדעתי ההיסטוריות התערבבו ולמה אני חושב ככה, כי אם אתם זוכרים אז בפרק 14 בעונה הקודמת בלו הסביר למיילו שגם אם משנים משהו בהיסטוריה אז לא משנה את כל ההיסטוריה. והוא נתן דוגמא שבהיסטוריה אחת הוא מפיל כוס על הרצפה, ובהיסטוריה אחרת הוא מניח כרית מראש ואז הוא הרים את הכוס כשהיא שלמה, וכאשר הלנה עברה ברצפה היא נתקלה בשברים של הכוס, ולכן לדעתי גם אם טומי/דילן מי שזה לא יהיה (
) שינה את ההיסטוריה חלק מההיסטוריות התערבבו ולכן הטיימריות נשארה וטומי קיים בעבר יחד עם צ'יף (זאת על פי הטריילרים שהראו שצ'יף קיים). ד"א אם שמתם לב אז בפרק הופיע שחקן שנעים לראות אותו על המסך אבל שכחתי איך קוראים לו (הוא גם משחק בהצגות) הוא היה המפקד הקירח של המשטרה.

ינצה

New member
אוי הסדרה הזו מוזרה../images/Emo4.gif

את העונה הראשונה ראיתי במלואה, והיום ראיתי את הפרק שהיה ואני חייב להמשיך ולהגיד את מה שאמרתי כל העונה שעברה, הסדרה הזו מוזרה-ולטעמי היא לא משתווה לשמינייה. זה טוב שסדרה מותחת, מפתיעה, מקורית ומרתקת-אך אני באופן אישי מעדיף סדרה שבה קל להתחבר לדמויות, מאשר סדרה שכל העונה אתה מנסה לחפור בשכל ולהבין מה בדיוק הולך-וגם אחרי 50 פרקים אתה לא באמת מבין. אני מעדיף דרמה יומית (או טלנובל"ע בלעז) כמו השמינייה מאשר סדרת מד"ב הזויה כמו האי... דעתי
בכל אופן אמשיך לצפות בתקווה שיפסיקו באיזשהו שלב לסבך את העניינים, כדי שגם הצופים הפחות אינטלגנטים יוכלו להנות ולהבין

8דושנקה8

New member
כל אחד והדעה שלו אני אישית התחברתי יותר

לדמויות בשמיניה אבל אני עדיין מוצאת באי סדרה מותחת ומרתקת וכל הקטעים הלא ברורים זה כל הקטע אך אני מודה שכדי להתחבר לדמויות חסר לי הקשר למציאות ולעובדה שהם בכל זאת חבורה של נערים משנת 2009 ולא ילדים מהעתיד לכל דבר הרגילים לחילופי ההיסטוריות ולטכנולוגיה המתקדמת ולא מתגעגעים לפעמים לחיים הקודמים שלהם.... לטעמי הם התרגלו לטוב מהר מידי... והיו מעט מידי קטעים בהם הם באמת התגעגעו הביתה... אבל היו גם כמה קטעים טובים בעיקר שכול החבורה בילתה ביחד בעיקר עם משפחת בן עמי אך גם בינם לבין עצמם. אבל בקשר לעונה הזאת- כבר נחכה ונראה. ככה או ככה האי תישאר סדרה מדהימה ומרתקת שתדביק אותי ועוד רבים אחרים למסך!

0OמומיןO0

New member
איזה כיף שזה חוזר../images/Emo70.gif

מיקי גבע ממש הצחיק אותי בפרק הזה שהוא אמר על אישתו "יש לה את הקטעים האלה" משהו כזה
אמאל'ה איזה מפחידים האנשים שם שהם בודקים אותם באמצע הרחוב וכל שודד ישר על הרצפה בגלל המכשיר הזה
אני ידעתי שליבי תהיה זאתי שבמכשיר בגלל ההשערה שלי: שבעצם באותה ההיסטוריה הזאת יש עוד ליבי שהיא הליבי שהייתה בתמונה,הליבי המסומנת,הליבי שהתקשרה בטלפון! וגם ידעתי שיעשו לה את השבב הזה
בקיצור זאת הסדרה שאני הכי אוהבת בעולם איך אני אוהבת שזה מפחיד וכל זה זה הסוג הכי טוב של סדרות!!!
ואמרו לי גם שלא תהיה הפסקה השנה באמצע כמו שנה שעברה אז בכלל טוב

Daniel44862

New member
יכול להיות, אבל

אם לפי התיאוריה שלך יש עוד ליבי איך הליבי שצילצלה בטלפון בכלל ידעה שיש עוד ליבי?

אלמוגי7

New member
תקשיבי לתיאוריה שלי . . .

לדעתי יש 2 ליבי , וכמו שליבי הצליחה לחזור בזמן ולרשום לאנה על התמונה את המסר שאדי מהרעים וככה הצילה אותם , היא גם תצליח לחזור בזמן ולהתקשר לטלפון הציבורי לדבר עם ליבי , ולתת לה משימה , וכך היא תציל את כולם . מה דעתך ?

ny22

New member
מנהל
פרק נחמד...

העונה התחילה עם המון המון סימני שאלה ופרטים חסרים. מקווה שבעתיד, כמו שאני מכיר את גיורא הכל יסתדר. אגב, היה ממש כיף לראות אתכם חברים

חייב להגיד

שהסדרה מקבל צד ופן שונה לגמרי כשיעל הסבירה ויון הדורש-כאפה לא נמצאים. הדבר המבאס הוא שבפתיח הם עדיין מופיעים.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבצפייה ראשונה היה לי קשה להתרכז

בעלילה.. בקטעים של העיר הומלסים השתתפו המון חברים שלי, גם מהפורום וגם מהבית ספר, וכל הפרק רק התלהבתי לגלות אנשים מוכרים הולכים מאחור, וכל הפרק רק רצו לי זכרונות מאותו יום צילומים.. (אפילו הכניסו את ה"שקללללללללללללל" של נעימה!!!:D) בצפייה שניה הצלחתי כבר להתרכז בעלילה. היה פרק ממש מגניב!! הספקתי לשכוח כבר שלמייקי יש באמת את הכוח להפנט אנשים. לפחות זה נשאר בהיסטוריה הזו! ליבי טיימרית... איזה הזוי... מעניין איך זה קרה בהיסטוריה הזו. הרי בהיסטוריה הקודמת היכולת הזו התפתחה בגלל הקרינה של האסטרואיד.. עוד יותר מעניין לדעת מי זו ליבי השניה ומה היא עשתה שהיא כזו מבוקשת(ולמה היא לא באה לעזור לליבי המקורית?). העלילה רק נעשת יותר ויותר מעניינת מיום ליום!!:D מי שמעוניין, תמונות מאותו יום צילומים העלתי לפייסבוק: http://www.facebook.com/album.php?aid=72245&id=739064788 http://www.facebook.com/album.php?aid=72314&id=739064788 בהזדמנות אעלה כמה תמונות נבחרות גם לפורום.

למעלה