שרשור הפרק היומי - פרק 53

dar dahan

Member
עדיין לא ראיתי את הפרק (סיימתי ללמוד ב3) אבל.

בהחלט מעניין אותי מה יקרה בפרק, ולפי התגובות אני נראה לי יהנה מעוד פרק נהדר של סדרת המדע בידיוני השנייה שמשודרת בארץ שלנו (השמינייה הייתה יותר דרמה יומית אבל היא לא ביישה את ז'אנר המדע הבידיוני). ד"א מישהו יכול לאמר לי האם הפרק שהיה היום הוא המשך ישיר של הפרק ששודר לאחרונה או שלא?

E l i a l o N

New member
בהחלט המשך ישיר מהפרק שהיה אתמול../images/Emo45.gif

ומיותר לציין שהמשחק של ליבי מעולה!

0OמומיןO0

New member
סדרת מדע בדיוני../images/Emo99.gif

חח סוף סוף הגדרה לסוג המיוחד הזה של הסדרות! צודק לגבי השמינייה כי היא הייתה גם וגם והאי זה הכי מדע בדיוני שיש וזה פחות על מי מאוהב במי ומי חבר של מי

0OמומיןO0

New member
לא כי יש את זה אבל פחות

היה את כל העניין עם אנה סול וליבי והיו עוד דברים אבל פחות שזה דווקא טוב שלא מתעסקים בזה יותר מידיי

פרק חביב רק חבל שחצי ממנו לא מובן.

בקשר לליבי היה צפוי שהיא תזכר במה שטומי עשה כי לעבור מהיסטוריה להיסטוריה. מעניין איך הם ינצלו מהבדיקה. מישהו יכול להסביר לי למה כל האנשים בשוק נראו כל כך מסכנים? מוכים? חלשים? רעבים? אני לא מצליחה לבין את כל זה בגלל שכולם אומרים שהשיטה של בסימון היא גאונית כל כך. הסבר? בבקשה=]

אי אפשר לדעת אם אדי הוא המנהיג של הרעים או

אחד מהם.. לדעתי הוא כאילו המנהיג שלהם ומשחק אותה בצד שלהם כשהוא בעצם רוצה לעזור לכל החבורה...

dar dahan

Member
יאוו איזה פרק!

פרק מותח מאוד. אבל דבר אחד לא הבנתי בכל הסמטוחה הזאת, וזה איך הם יודעים מה זה טיימרים, איך הם הצליחו למצוא טיימרים, והאם יכול להיות שגיורא עשה שההיסטוריות יתערבבו כך שטיימרים עדיין ימשיכו להתקיים.... נחכה לפרק הבא. ד"א נראה לי שלא נראה את ליבי בפרקים הקרובים...

Double U

New member
אוווווווקייייי

אחלה פרק, דבר ראשון. מעניין איך ליבי נהייתה טיימרית ואיך אדי נהיה האיש הרע!

למעלה