אוונסנס למרות שאין לי שום דבר נגד FOB כמובן ^^ אקעי ממ...לא זכור לי ששאלו- קיץ או חורף? [איכ קיץ.]
D darkDork New member 4/8/07 #43 אוונסנס ../images/Emo99.gif למרות שאין לי שום דבר נגד FOB כמובן ^^ אקעי ממ...לא זכור לי ששאלו- קיץ או חורף? [איכ קיץ.]
אוונסנס ../images/Emo99.gif למרות שאין לי שום דבר נגד FOB כמובן ^^ אקעי ממ...לא זכור לי ששאלו- קיץ או חורף? [איכ קיץ.]
R Rock n Roll Doll New member 5/8/07 #46 סO יש לי יס ../images/Emo6.gif../images/Emo174.gif גוסטאב או גיאורג?
R Rock n Roll Doll New member 5/8/07 #48 קשה ;; ../images/Emo174.gif תופים זה סקס ובס זה קשה..קשה... חשמלית או בס?
Y YuviR New member 5/8/07 #51 לישוווון מה שאני צריכה לעשות עכשיו... רק שאין לי כוח לזוז (XD ספיר מוכר הא?) חופש גדול או חגים?
J Just Daniel New member 5/8/07 #54 אופסס מונסון הגרמני, כי המקור תמיד טוב יותר =) שיער חלק או מתולתל?
J Just Daniel New member 5/8/07 #53 ../images/Emo176.gifחופשש החופש הגדול כי אין על החופש P: שיער חלק או מתולתל?
K keren eckshtein New member 4/8/07 #39 זה מנגו אננס ואני אוהבת את שתיהם אני מכורה לנסטי הכל חוץ מלימון XD
ת תמר קאוליץ New member 5/8/07 #58 ../images/Emo191.gif לגבר ברור. חחח איכס! לא עונה על השאלה. בוקר טוב