מחשב :] מצלמת אינטרנט או מצלמה דיגטלית ?
ס סנפ XD New member 5/8/07 #81 מחשב :] ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif מצלמת אינטרנט או מצלמה דיגטלית ?
L Leb Die Sekunde New member 5/8/07 #84 גלידה יאמנאמ אממ שאלה שאלה שלא הייתה *חושבת מממ* frank iero frank ziegler לא רומזת כלום
I I L O V E MCR New member 6/8/07 #86 ברור שפראנק אירו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif הוא כזה חושני!! MCR או לינקין פארק? החתימה שלי לא מרמזת כלום ~שורקת~
ברור שפראנק אירו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif הוא כזה חושני!! MCR או לינקין פארק? החתימה שלי לא מרמזת כלום ~שורקת~
R Rock This Party New member 6/8/07 #87 ניראלי ש..MCR פאנקייק עם סירופ: מייפל או שוקולד!? פשוט אמא שלי מכינה עכשיו ואני מתלבטת! XDDD (התחרפנתי קשות!)
ניראלי ש..MCR פאנקייק עם סירופ: מייפל או שוקולד!? פשוט אמא שלי מכינה עכשיו ואני מתלבטת! XDDD (התחרפנתי קשות!)
ס סנפ XD New member 6/8/07 #102 גיאורג ! ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif אמטיוי בייס או אמטיוי רגיל ? :
R Rock This Party New member 6/8/07 #110 אמטיוי רגיל! אי לייק טו מוב איט או אי לייק דה וואי יו מוב? כןכן שאלות סתומות
K keren eckshtein New member 6/8/07 #91 נולד לרקוד XD האייקונים של תפוז או האייקונים של המסן רמז : . . . . . .
R Rock n Roll Doll New member 6/8/07 #98 תלוי איך מספרים אותוD: ../images/Emo174.gif schrei או scream? [דיסקים]