שני טיפשים וזונה- פרק שלישי!!!

../images/Emo191.gif שני טיפשים וזונה- פרק שלישי!!! ../images/Emo72.gif

זוכרים את שני הפרקים שפירסמתי? הפיק ההזוי שלי ושל פאאמוני? כתבנו פרק שלישי!! *** שם הפיק: שני טיפשים וזונה. שיפ: ביל\כולם. כותבות: תאאמר ופאאמוני(Rock this party). כתבנו את זה במסן, שורה אני שורה היא וזה מה שיצא: ************************** [/B]המסיבה של רינת גבאי! פתאום כולם עמדו קפואים במקום, יודעים כי אם יזוזו ביל המשוגע ירה בהם. "אוקיי בילי...", אמר טום, "תוריד את האקדח..." התקרב אליו. "אל תתקרב!!!!! ידיים למעלה!!" "היא אוהבת אותך..." שר לעצמו גוסטב. טום הלך אחורה- "אוקי אוקי ביל רק אל תעשה משהו שתתחרט עליו כל החיים! תזכור שאני אחיך!" ~פלאשבק על הרגעים של ביל וטום ~ "והו והו והו! בלי פלאשבקים, אני רוצה סקס!! סקס ועכשיו!" "ביל! תרגע!" צעק גיאורג. "כן?! חוצפן קטן שכמותך?!" אמר ביל והפנה אליו את האקדח, "אז אתה ראשון! ראשון כן... אתה וגוסטב! הפ הפ!" גוסטב וגיאורג הסתכלו אחד על השני, לא יודעים מה לעשות. זה או להרוג את ביל או לעשות איתו...אותו... פתאום הם עשו סלטה ושניהם היו עם חליפות צהובות. רק מה שהיה חסר זה...החרבות! אז הם נשכבו על המיטה (מי שראה קיל ביל יבין). "הוו יה כן!! אני רוצה ב-תחת!!!!!" "ביל! טוסיק! למען השם!" צעק טום. "אה למה אתה לא אומר?!" צחק ביל והתחיל להפשיט את טום. "די ביל בבקשה אתה תתחרט על זה כל חייך!! זה הסמים! אני אבין!" ביל כיוון אליו את האקדח- "אתה לא תגרום לי להפסיק עכשיו! חה! הפטמות שלך עומדות! אוקי עכשיו תשכב או שאני יורה! רגע...איפה קתרין?!" "הו לא היא לא מאחורייך!" אמר טום בפחד. "אה אז היא כן מאחוריי נכון? אבל כשאני אסתובב היא תגיע מהצד ותדפוק לי מחבט על הראש נכון!? אז אתה מצפה שאני אסתובב והיא תהרוג אותי זה מה שאתה מצפה נכון?! אני לא אסתובב! חה חה חה אני לא אסתובב!!" "אבל היא באמת לא מאחורייך." "כמו שאני יניב המגניב." "אה, אתה לא?" נדהם טום. "מה?! אני ביל! טום אתה כזה מצחיק!" הוא צחק לרגע ופתאום עשה מבט רציני ומפחיד. הוא כיון את האקדח לקטן של טום ופתאום החדרנית החרמנית נכנסה לחדר וקפצה בסולאו מוושןן וצרחה "לללללללללללללללאאאאאאאאאאאא" "היי חדרנית חרמנית!" אמר טום. "טום! תסתום." "רגע, אז מי אתה באמת?!" שאל טום בפחד. "אני? אני רינת גבאי!!" "מה? אז כל חיי חייתי בשקר?!" הסיט טום את ראשו לצד בדרמטיות. "כן..אני כלכך מצטער טום...אני פשוט.." הוא התחיל לשיר "רגעים שחולפים מגלים לי אותך בשמיים כחולים אני עפה איתך כשתשוב גם מחר עוד תגיע פתאום נשקתי לך ואמרתי שלום" טום היה המום "רגע...אז מי אני?" "אתה... אתה דץ! עושה לי תה... חם... חלב... קצפת!!" צעק ביל ומשום מקום הביא קצפת. "ביל מה אתה עושה?" פתאום גיאורג וגוסטב הצטרפו : "הפזמון זה נומה נומה הי! נומה נומה הי!" גיאורג:"לא מבין מילה אוקי?! " ביל:"לא איכפת לי!" טום:"דץ עושה לי תה!" ואז כולם ביחד : "אז תגידו כיפאק היי!" "כיפאק? זה כמו כי-פאק, פאק פאק טום פאק מי!!!!!!!" צרח ביל והראה קעקוע על התחת שכתוב בו: "טום תעשה אותי". טום ניסה לשחק אותה תמים "מה?! אני לא מכיר שום טום...אני בכלל דץ...מישהו ראה פה טום?!!" הוא עשה עיניים כועסות אל גיאורג וגוסטב והם ענו ישר "לאא לאא מה!? איפה טום!? " "איפה טום? טום הייך?" שאל ביל בקול תינוקי. פתאום משום מקום קתרין הופיעה- "אז..מישהו רוצה תה!?" כולם צעקו לה -"לא!!!!" והיא לא הבינה. "תה? אוי נכון המים רתחו!!!" צעק ביל והביא גיגית של מים חמים. "ביל... מה אתה מתכוון לעשות עם זה?" שאלה החדרנית החרמנית. "אמבטיה נו מה?!" כולם נשמו לרווחה, "הבולבולונים שלכם מאוד לא נקיים!" פתאום הלב של כולם התחיל לדפוק וגוסטב התחיל לבכות- " די ! אני לא יכול יותר! ביל! מה לקחת!?!?" הוא לקח את התה שקתרין הביאה ושתה במהירות. "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" צעקה קתרין ופתאום גוסטב נפל על גיאורג והתחיל נחור. "מה עשית?! הרדמת את גוסטב!!!!" התחרפן ביל בעוד קתרין כמעט מתה מפחד. "תודה!!!!!" ופצח בריקוד הורה מטורף. פתאום! נפלט כדור! קתרין נפלה על הרצפה ביל לא הבין- " אבל זה פגע בטום! טוב היא בטח שתתה מהתה! ...רגע!! טום!!!! לאאאאאאאאאאאאאא!!!" טום דימם על הרצפה . לפתע נשמעה נחרת צחוק. "רגע!!" צעק ביל. "זה קטשופ!!" "שיט גילת אותי." אמר טום ו"התעורר לחיים". "טוב טום עכשיו הגיע רגע האמת! אנחנו עושים פוצי מוצי!" טום לא הבין. " מה זה פוצי מוצי!?" ביל הסביר כמובן מאליו -"נו כמובן טום! אתה מתחפש לחתול ואני מכה אותך בשוט!" "מה אתה מכת הסרטן ביל? ככה מתעלל בחתולים!?" ביל כעס -"תשתוק ! הנה התחפושת שלך." הוא הביא לו תחפושת של חתולת מין. "הו זה די מגרה למען האמת." אמרה החדרנית החרמנית. טום חשב בהגיון- "רגע...אם ביל ירה וזה קטשופ...זה אומר שהרובה לא אמיתי!!!! ואנחנו עושים את כל הדברים האלה כי אנחנו פוחדים מהאקדח!! איזה דפוק אני!" "לא לא לא לא. אני ארה בך!!!" צעק ביל והתיישב על הקטנטנן של גוסטפה. גוסטב צרח וטום חייך חיוך ערמומי -"זה כבר לא עובד עלי ביל! זה יורה צבע או קטשופ או משו! עכשיו אתה ברשותי! כי ...כי אני יותר חזק!" "אתה לא! יש לי אקדח!!!!!" צעק ביל בנסיון נואש. "אה כן?! גם לי יש! " והוא הוציא את ה*** שלו. "שיט. ניצחת. מה אתה רוצה?" שאל ביל. ממ תן לי לחשוב," אמר טום וחייך, "אוקי! בהופעה הבאה שלנו! אתה מופיע עם גופייה אדומה צמודה ו...וחצאית סקוטית!!" "זה כבר היה." הזכיר ביל. "הו נכון. אז אני רוצה ... אני רוצה שקש-" "וקה!!!!! שלום לכם ילדים וילדות אני היא רינת ג-באי. כל היום אני עושה שטויות וטום צועק ע-ליי!" "את החולצה לובש מהרגליים ואת הנעל מהראס-טות! הולך הליכת ברווז מטורפת ומזיין כל פרעוש!" שר טום. "אה!! אתה הרגת את הפרעוש שלי?!!?" -ובנימה טרגית זו, הפרק מסתיים-

Leb Die Sekunde

New member
XDDDDDגגגגגגגגגג

וואוו תמר, חן אתן קרועותXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג אהבתי ב-ג-ד-ו-ל@@ מוכשרות
אוי אוי אוי מי יצחיק אותי אחרי פנקייק עצוב ואלים שקראתי לפני חצי דקהה יווו כמה שאתן קרועותXD"

Leb Die Sekunde

New member
יש עוד?

וואאאוו אנלא יכולה לחכות נראלי אף פעם לא צחקתי ככהXD אני לא מתצחייקת מהר[למי שלא תבין זו אחת שצוחקת מהר מכל דבר] חן מזה הכישרון החבוי הזה? אנחנו עוד הולכות להופעה ביחד? תאמר תעשו מזה סידרהXD" זה יצליח בגדול.. או סרט|: חחח

Rock This Party

New member
חחחחחחח כישרון אה? D:

וואי אני ממש שמחה שגרמנו לך לצחוק! XD אמממ אני אדבר איתך במסן אם אני באה איתך (אני מאוד רוצה אבל אמא שלי פולנייה XD ) יאללה תאאמר סרט או סדרה? :p

../images/Emo191.gif אני בעד סרט:

פאאמוני ותאאמר הפקות גאות להציג: "שני טיפשים וזונה!" הסרט ההזוי של השנה!

Rock This Party

New member
סרט , סדרה , לא משנה

העיקר שיהיה לי תפקיד אורח ואני יעשה משהו לוהט עם ביל גבאי XDDD

Leb Die Sekunde

New member
את לא מבינה איך אני צוחקת עכשיו!!

רציני איך אני מסוגלת לכתוב עוד???????? ביל גבאי רינת גבאי אוו איזה כיף שיש כאלה בנות בפורום לא תמצאו כאלה בשום מקום אחררר אוהבת אותכן3> ותמשיכו להיות מוכשרות כאלההה *ועם לא גיגית אז אממ אני רוצה איכשהו להיות קשורה אליו*

Rock This Party

New member
חחחחחח תודה תודה

רק שיהיה לי להקה מפורסמת יקראו את התגובות שלי פה יעשו עלי חרם XDDDDDDDDDDDD סתם , אבל תודה על כל המחמאות!! אני מסמיקה D: את יכולה להיות הזה של טום..זה איך שהוא קשור אליו XDD

למעלה