שני טיפשים וזונה- פרק שלישי!!!

../images/Emo191.gif אוקיי קבלו את הפרומו לסרט:

כתבנו לבד, כן? D: אאמוני ותאאמר הפקות גאות להציג: "שני טיפשים וזונה!" הסרט ההזוי של השנה! כבר מיליון מעריצות ראו! ואתה? לא. "סקס לוהט , אהבה בין אחים והרבה הרבה טוקיו הוטל במקום אחד " ביקורת משטקה טקה - העיתון הכי IN "רבע שעה הזויה, מטומטמת, סדיסטית, סוטה, מבחילה ועוצרת נשימה!" מפי ערן בן בולבול- עיתון שקר כלשהו. "ביל משחק פשוט ...גרוע! שישאר בדיבובים!" מרי קייט אולסן "למרי קייט יש בליטה, שתישאר במיטה!" ביל גבאי קאוליץ. "סוף סוף מגלים את האמת על טום , זין קטן , ראש קטן ושכל קטן " אן קתרין "לקתרין יש בולבול!!!" טום דץ קאוליץ "אני חייבת להודות שבגללו עזבתי את הכבשה שושנה שהתחזתה לדץ " דצה "לדצה יש פיטמה שלישית!" הכבשה שושנה. XDD

Rock This Party

New member
די אני ואת ביחד תאאמר זה שולט,!!

אני לא מצליחה להפסיק לצחוק מעצמנו! D:D:

Leb Die Sekunde

New member
גאד אתן טובות!!!@!#@!#@#!

למרי קייט באמת יש בליטה
מוחעאהאה תמיד ידעתי שלביל יש צד פרוע כזה

Rock This Party

New member
לפני כמה דקות

שזה אני ותאאאאמר שומדבר לא עוצר את כוח הדימיון שלנו! (גם אני לא הבנתי מה אמרתי זה בסדר XD )

dorkiflitz

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD

ג-ד-ו-ל!
וחן! חחחח צריך לפרסם פה עוד תמונות שלהן מאתמול.. XDDDDD אף אחד לא יודע איך באמת נראות התאומות ועם מי הן ועשות שלישייה XDDD (אוו לחלויפן נושכות למישהו את הפטמה ברגע מפחיד ביותר XD)

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gifכול פעם אתן הורגות אותי מחדש חח יו עשיתי

פרנ'ץ חדיש חח הפעם שלל תתםתםתםתםתםתםתםתםתםםתםת מין צבע פנינה ואדום אז האדום ביד שמול זה הפס וביד השנייה זה בדיוק הופוך

../images/Emo191.gif XDDD ../images/Emo207.gif - אני באה להופעה!!!!!!

כןןןןןן הרגע אמא שלי קנתה כרטיס!! אולי בשבילכם זה לא מלהיב כי יש לכם כרטיס כבר שנה אבל אצלי זה בכלל לא היה בתוכניות לבוא כי לא היה לי איך ופתאום אמא שלי ואבא שלי קונים לי כרטיס ומסיעים אותי!! יאיאיאיאיייי

LiHiLuSh

New member
יאיאיאיא יששששששששששXDDDDDDDDDDDDDDD

כפרות על ההרים שלךךך

למעלה