XDD כפרות על ההרים שלי? זתומרת על הציצים שלי? :O XD
ת תמר קאוליץ New member 27/9/07 #59 ../images/Emo191.gif XDD כפרות על ההרים שלי? זתומרת על הציצים שלי? :O XD
D dirty look New member 27/9/07 #62 דיי נוו../images/Emo6.gif ההורים שלי חושבים שהשתגעתי אני צוחקת כמו טיפשהXD
ת תמר קאוליץ New member 27/9/07 #63 ../images/Emo191.gif XDDDDDDD פירסמנו גם בעוד פורום וילדה אחת סיפרה שהיא ואח שלה צחקו בטירוף והשעה הייתה 12 בלילה וההורים שלהם צעקו עליהם לסתום XDD
../images/Emo191.gif XDDDDDDD פירסמנו גם בעוד פורום וילדה אחת סיפרה שהיא ואח שלה צחקו בטירוף והשעה הייתה 12 בלילה וההורים שלהם צעקו עליהם לסתום XDD
J just m a y a New member 27/9/07 #65 טחח כבר הגבתי לך על זה בפורום אחר (אממ.. אני- אני...) אבל שוב- את אתן קרועותXD
R Rock This Party New member 27/9/07 #67 תודה רבה D: קרועות גזורות מה שבא ליד XD ======================== ועכשיו : היא בעלת בליטה משונה , ביל וטום רוצים לפגוש אותה (ארג!) אבל כבר לא! אחרי התמונה הבאה שדור תכף תתרגם לכם אותה ואתם מוזמנים גם!! אשלי אולסן!!
תודה רבה D: קרועות גזורות מה שבא ליד XD ======================== ועכשיו : היא בעלת בליטה משונה , ביל וטום רוצים לפגוש אותה (ארג!) אבל כבר לא! אחרי התמונה הבאה שדור תכף תתרגם לכם אותה ואתם מוזמנים גם!! אשלי אולסן!!
D dorkiflitz New member 27/9/07 #68 חחחחחחחחחחחחחחחחחח אשלי "תיראו תיראו.. אני אוטיסט!!!" XDDDD צריך לשים את כל התמונות המפגרות שלה שמצאנו אתמול XDDD ולשלוח לטומביל! דחוף!
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אשלי "תיראו תיראו.. אני אוטיסט!!!" XDDDD צריך לשים את כל התמונות המפגרות שלה שמצאנו אתמול XDDD ולשלוח לטומביל! דחוף!
F Fall Out Liel New member 27/9/07 #69 XDDDDDDDDDD איזה שרשור הזוי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif LOL
I Ich liebe T H New member 27/9/07 #71 ../images/Emo203.gifמה?! רק אני חושבת שהיא פשוט מהממתת בתמונה הזאת? ובכלל בכל תמונה אני פשוט חולה על הסטייל שלה.
../images/Emo203.gifמה?! רק אני חושבת שהיא פשוט מהממתת בתמונה הזאת? ובכלל בכל תמונה אני פשוט חולה על הסטייל שלה.
K kushkush1233 New member 27/9/07 #70 חחחחחחחחחחחחחחחחחח ג'יז זה כזה הזויייייייייי אבל מצחיקקק בטירוףף XDXD
ת תמר קאוליץ New member 28/9/07 #74 ../images/Emo191.gif הפרק השלישי כתוב! הוא יפורסם מחר. דניאאאל- את מוזכרת בו D: