צפנת ! לא נכון ! הוא ה-ר-ב-ה יותר סקסי כשהוא רטוב !!
T Tsuf love Bill New member 8/11/07 #50 תללללויי ! כשהוא סחוט מים הוא לא ממש סקסייייי, אבל שהוא כזה ככה ככה , כמו בדוררצ' דן מונסון, הוא סקסי ביותר (= אוף אני אוהבת אותו!!
תללללויי ! כשהוא סחוט מים הוא לא ממש סקסייייי, אבל שהוא כזה ככה ככה , כמו בדוררצ' דן מונסון, הוא סקסי ביותר (= אוף אני אוהבת אותו!!
א אפרת306970847 New member 8/11/07 #19 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif תמונה ראשונה מונסון באנגלית,רדי סט גו (שאני לא ממש יודעת לבטא את איך שאומרים את זה) בגרמנית. הקליפ היחיד שאני מכירה הוא של מונסון. וביל אחרי המונסון,כמובן.
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif תמונה ראשונה מונסון באנגלית,רדי סט גו (שאני לא ממש יודעת לבטא את איך שאומרים את זה) בגרמנית. הקליפ היחיד שאני מכירה הוא של מונסון. וביל אחרי המונסון,כמובן.
P PerfectSP New member 8/11/07 #21 אוברס אנדה דר וולט^^ ../images/Emo190.gif חחחחח, תמיד כשאינ אומרת משהו בגרמנית משתנה לי המבטא למבטא גרמני
אוברס אנדה דר וולט^^ ../images/Emo190.gif חחחחח, תמיד כשאינ אומרת משהו בגרמנית משתנה לי המבטא למבטא גרמני
א אפרת306970847 New member 8/11/07 #23 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifקראתי ככה ברפרוף את הבלוג שלך.. איזה כיף לך שיש לך את יומני הנסיכה באנגלית! אף פעם לא הבנתי אבל מה זה החצאים האלו כ"כ מקנאה ובקשר למשהו שרשמת במשפטים החכמים... יש דברים שדווקא קודם עולים ואז יורדים עזבי אני היפרית עכשיו
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifקראתי ככה ברפרוף את הבלוג שלך.. איזה כיף לך שיש לך את יומני הנסיכה באנגלית! אף פעם לא הבנתי אבל מה זה החצאים האלו כ"כ מקנאה ובקשר למשהו שרשמת במשפטים החכמים... יש דברים שדווקא קודם עולים ואז יורדים עזבי אני היפרית עכשיו
P PerfectSP New member 8/11/07 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ברור, אחרי כל עלייה יש גם ירידה, אבל אנחנו לא באנו לדכא פה נכון?! אז הולכים על המשפט החיובי שאחרי כל ירידה יש עלייהD: הכל מתהפך בחיים סה"כ.. יאי!!!! מישהו שנכנס לי לבלוג מרצונוDDDDDDDDD:
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif ברור, אחרי כל עלייה יש גם ירידה, אבל אנחנו לא באנו לדכא פה נכון?! אז הולכים על המשפט החיובי שאחרי כל ירידה יש עלייהD: הכל מתהפך בחיים סה"כ.. יאי!!!! מישהו שנכנס לי לבלוג מרצונוDDDDDDDDD:
א אפרת306970847 New member 8/11/07 #29 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא נראה לי שהבנת את כוונתי. תקראי שוב. תתייחסי ל במיוחד. הבנת?
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא נראה לי שהבנת את כוונתי. תקראי שוב. תתייחסי ל במיוחד. הבנת?
P PerfectSP New member 8/11/07 #31 ../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif ואם זה מעניין אותך, הוא עודכן לאחרונה לפני איזה חצי שעה
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif ואם זה מעניין אותך, הוא עודכן לאחרונה לפני איזה חצי שעה
1 16yaeli New member 8/11/07 #20 עונה!!../images/Emo68.gif תמונה:2 שיר:מונסון קליפ:מונסון ביל לפני או אחרי המונסוןבארור שאחרייי סקסס
E ElinorLahav New member 8/11/07 #24 גמממממאני ../images/Emo9.gif תמונה 2 . Ready Set Go Monsoon ראש בראש - ספיישל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחרי
גמממממאני ../images/Emo9.gif תמונה 2 . Ready Set Go Monsoon ראש בראש - ספיישל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחרי
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #26 ../images/Emo168.gif תמונה: 1 שירים: מונסון קליפים: מונסון אחרי הוא נראה כמו כלבלב קטן וחמוד
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #39 ../images/Emo9.gif מי שלא כותב ככה אין לו טעם../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
../images/Emo9.gif מי שלא כותב ככה אין לו טעם../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
A Angel In Disguise New member 8/11/07 #46 נו, אז זה אומר שאין לו טעם ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif סתםסתם, כל אחד והטעם שלו. |אבלישאנשיםבליטעם|
נו, אז זה אומר שאין לו טעם ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif סתםסתם, כל אחד והטעם שלו. |אבלישאנשיםבליטעם|