ראש בראש

tsofa

New member
ששלי , =) ../images/Emo85.gif

ראש בראש - תמונות תמונה 2 ראש בראש - שירים Monsoon ראש בראש - קליפים Monsoon ראש בראש - ספיישל ושאלה קטנה שקשורה לטקס: ביל לפני או אחרי המונסון? אחחחרי =] גגגגרררררררררררררר :] חחח סורי למי ששונאת שמורחים את האותיותת :) XXXXD

MaaYanUshM1

New member
יאוו...הפעם זה קל קלי קלותו!!!!! נו באמת..../images/Emo6.gif

תמונות ברור שתמונה 1! הרגע שבו הם קיבלו את הפרס והיו ממש נרגשים..ביל עוד שנייה בכה שמה... איזה חצי דקה הם עמדו המומים כולם...זה היה מרגש וראו שבאמת איכפת להם (ולא כמו אבריל הסנובית שבאה צווחה משהו והלכה..) שירים חחח מונוסון!!!!!! מילים מדהימות (לדעתי גאוניות), לחן פשוט מופלא....אין מילים...קסם של שיר!
קליפים מונסון!! בשתי הגירסאות!! אפשר לראות את זה אלפי פעמים ועדיין זה יגרום לתחושות...
ספיישל ביל אחרי המונסון!!! יאוו זה היה מטורף...ויפה לו השיער הרטוב... יש מצב לפירסומת להד אנד שולדרס?

אני ../images/Emo220.gif../images/Emo9.gif

ראש בראש - תמונות תמונה 2
ראש בראש - שירים מונסון 3> ראש בראש - קליפים אוי ממש קשה >_> אולי מונסון (
) למרות שמבחינת שיר זה דר לאטזה טאג D: ראש בראש - ספיישל כ"כ אחרי ! שיעזוב את הפן , כ"כ מדהים לו חלק

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif אאאאאאא-נננננננ-ייייייי ../images/Emo109.gif

ראש בראש - תמונות תמונה 1 ראש בראש - שירים Monsoon ראש בראש - קליפים Monsoon ראש בראש - ספיישל ושאלה קטנה שקשורה לטקס: אחחחחחחחרי וווועוווד איך ! זה היה ממש סקסי

crazysapir

New member
READY SET GO שיר כ"כ גרוע, עונה:]

תמונה 2. למרות שב-1 הוא יותר יפה ב-2 הוא יותר מיוחד
שירים ללא הספק מונסון
רדי סט גו שיר מעפן.[וזה לא קשור לעובדה שבגרמנית זה בהרבההה יותר יפה] ספיישל ביל אחרי המונסון. לא אהבתי איך שהוא סידר לפני><, זה היה נראה מוזר...הוא היה צריך לעשות כמו שהוא היה בישראל:]. צל"ש על הספיישל

dirty look

New member
עונהD:

ראש בראש - תמונות תמונה 1
ראש בראש - שירים Ready Set Go ראש בראש - קליפים Monsoon Vs. der letzte tag ואוו.. קשה מידי
ראש בראש - ספיישל ושאלה קטנה שקשורה לטקס: ביל לפני או אחרי המונסון? אחרי@$#$^$%&$ בילי סקס רטוב

שירולים

New member
שלי =]

Monsoon או Ready Set Go ברור שמונסוןן...אין על הקטע הזה עם המיםם..הם דפקו הופעה מהממת ועשו רושם מדהים על כולםם...אין אין עליהם..!
Monsoon או der letzte tag (קליפ) אמממ מונסון..כי הוא ממש מושקע! ביל לפני או אחרי הטקס? אמממ וואי הוא יפה בשניהםם
..אבל אין על הרעשמה המההממתת שלו..חחח...אז לפני קיצור..

Tsuf love Bill

New member
עזרה דחוףףףףףףףףףף !!

אני חדשה פה בפורום, ואף פעם לא הייתי בפורום אחר בתפוז.. מישהו יכול להסביר לי איך אתה עושה שאחרי ההודעה שלך יהיה אוטומתי איזה משהו שאתה כותב .. כאילו אחרי ההודעה יש קו ואז.............. נו אתם יודעים למה אני מתכוונת! אם מישהו יוכל להגיד לי איך לעשות את זה אני אשמח ! ביללללקילה ? אוהבת אותך ! [=
- התחשק לי D=

crazysapir

New member
את מתכוונת לחתימה?תכנסי

ל"עולם שלך"בתפוז[הכוונה לכרטיס האישי](תלחצי על הכינוי שלך וזה יכנס ל לכרטיס האישי.) ואז תלחצי תראי במד למעלה קצת כתוב לך:עדכון העולם שלי. תלחצי עליו. ואז שכתנסי לזה תראי בצד כתוב לך בשורה: פרטים איישים עוד על עצמי יצירת קשר וכאלה.... אז תלחצי על : עוד על עצמי.. תסתכלי בדף, ואיפה שכתוב לך חתימה: [בתיבה זהאת תכתבי המ שבא לך...ואז שמור]

למעלה