שאלון-להפגת השיעמום

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo27.gifשאלון-להפגת השיעמום../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo8.gif

אזזז....פורומינו הקט שורר שיעמום רב עקב כך שאהובינו באוסטרליה ואין עליהם כרגע משהו מעניין,החלטתי לשים שאלון... תהנו
איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? וסתם תמונה כי הם מתוקים

m i c k e y 15

New member
אבל לא משעמם../images/Emo3.gif

אני לא יכולה לענות כרגע בכולאופן.. הולכת לחגוג יומולדת לסבתי [64] בנאפיס

Dirty wings2

New member
טוב נו ../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

:] איזה מזל אתם?סרטן קוראים הורוסקופים?לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?בערך שיר אהוב:זה כל הזמן משתנה,ויש לי המון. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:Mcfly חח איזה שאלה. לומדים?כן בבי"ס?לא בגן! איזה כתה?ח' -_- באוניברסיטה?יש עוד זמן XD איזה מקצוע?הא? במה עובדים?פעם עבדתי כבייביסטר. כמה אחים יש לכם?1 :( בני כמה?7 וחצי -_- דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אמ אני ממש לא זוכרת. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא עולה לי במוח X: ספורט מועדף:כדורסל. משקה מועדף:נסטי אפרסק. טעם גלידה מועדף:תות. מה את/ה עושה כשמשעם לך?חח מציקה לאנשים בטלפון. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?אחת עשרה. היית מעורב פעם בתאונה?לאץ צבע אהוב:כחול. היום המועדף בשבוע:שישי :) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שמישהו אמר לי שהוא אוהב אותי :O מה משמח אותך?אנשים מסויימים. מה מעציב אותך?זכרונות רעים. מה מכעיס אותך?אין משהו ספציפי זה משהו שקורה לי באותו רגע. מה מרגיע אותך?מ-ו-ז-י-ק-ה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא. מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?ממש ממש בקטנה. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?בני אדם נטולי פוזה,אמיתיים וכנים. אוהב/ת את מדינת ישראל?לא ממש. כמה פעמים היית בכותל?4 אני חושבת. ובירושלים?הרבה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?רק כשאני חולה XD עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?- יש רשיון?לא על איזה טסט עברת?אין לי אבל %^&%^& אוהבים לשחק?במה?XD איזה סוג משחקים?מי משחק -_- שש בש או שחמט?שש בשש :O דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:London baby! עיר אהובה בארץ:ת"א ארץ שנואה בעולם:אממ אירן? אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?חח שתיהם לא מפחידים מה הכי כיף לעשות בגשם?להתנשק D: קופצים לתוך שלוליות?כה! אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?כן! בילית פעם בכלא?לא XD פשעת?לא :O רצחת?לא:O גנבת?אההה לא הרמת יד על מישהו/י?כן,ממזממזמזן אנסת?חחחחח שומרת על זכות השתיקה! חנית במקום שאסור?אין לי אוטו :O השתנת במקום ציבורי?אהה לא מה אני בןXD השחטת?לא לא שילמת דו"ח?מהה לא! נסעת מהר מידי?לאאאאאאאאאאאאאא צבעת פעם את השיער?2 פסים אדומים :O לאיזה צבע?אדום! יש פירסינג?בקרוב איפה?בקרובבבב מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?-_- משעמם בחיים?לפעמים איזה סוג מים הכי טעים?אלה עם התפוח P: וסוג קולה?רגיל ותה?קר,אפרסק! מתגעגע/ת לקיץ?קצת,הקור הזה משגע! מה עובר לכם עכשיו בראש?:( אוהבים להתחכם?חח לא המורים אוהבים אתכם?ממש לא XD מאמין/ה בה'?כן למה?כי ככה! צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?ברורררררר אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?טלויזיה שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כרסטינה אגילרה,אין ספק בשירה היא כלכך עוקפת אותה! 50 סנט או אמינם?אני מתחברת לאמינם יותר לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקן פארק! 0 או 1? :| אבודים או נמלטים?לא רואה את שתיהם :O זוג או פרט?זוגXD בליינד דייט או דאבל דייט?בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?כן!!! למה?כי היא זונה שחומטה ואני שונאת אותה חהחה XD ואו שאלון ארוך,אבל לקח לי לעשות אותו חמש דקות XD

MyTearsDontFall

New member
יאווווווו <:

איזה מזל אתם?מאזניים קוראים הורוסקופים?אפקורס:) מאמינים באסטרולוגיה?רק שהיא טובה
שיר אהוב: ממ. וואו יש הרבה אבל נגיד עכשיו, Rascal Flatts - What Hurts the Most זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ממ. ישהמוןXD לומדים?כע בבי"ס?כע איזה כתה?י' באוניברסיטה?- איזה מקצוע?- במה עובדים?בייביסיטר
כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?20, 27, 29 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: ממ. לאדעת. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: חחחחחחחחח ישהרבה ספורט מועדף: ממ. כדורסל
באטיסטה
משקה מועדף: פאנטה או ספרייט. טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחשב/מוזיקה/סתםכותבת דברים במחברת. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?זה משתנה, כשאני מתחילה ב10 אז ב12 בלילה ואם ב8 אז ב11 ככה. היית מעורב פעם בתאונה?חסוחסה
צבע אהוב:אפור וורוד בהירבהיר ולבן!! היום המועדף בשבוע:ממ, וואו, שישי?
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?ממ. היום שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי :/ מה משמח אותך?שמתייחסים אליי כמו שאני רוצה ולראות אנשים שאני רוצה לראות כאילו במקומות פומביים. מה מעציב אותך?שאני לא רואה אנשים או שכועסים עליי. מה מכעיס אותך?המשפחה בעיקר. מה מרגיע אותך?שמיעת מוזיקה ולהיות לבד. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא
שותה משקאות חריפים?לפעמים. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ברור שאת אמא.
אוהב/ת את מדינת ישראל?ממ. נגיד. כמה פעמים היית בכותל?אולי פעמיים..
ובירושלים?אח שלי גר שם אז כמה פעמים.. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כשאני חולה. עישנת פעם סמים?
איזה סוג?
יש רשיון?נופ על איזה טסט עברת?
אוהבים לשחק? ממ. אוקייXD איזה סוג משחקים?לאדעת. שש בש או שחמט?ששבש דמקה או שחמט?דמקה בחיים לא הבנתי מה זה שחמט. עיר אהובה בעולם:לונדון
עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: ממ. לאדעת חח. אוהבים את החורף? לא תמיד, כשאני לבד אז אני שונאת את החורף! מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם! מה הכי כיף לעשות בגשם?לשבת ולצפות בו. או אם יש חבר אז להיות איתו כזה ולצפות בגשם. קופצים לתוך שלוליות?חח לא. אוהבים קרמבו?כע
אוהבים את הסימפסונים?איכ. בילית פעם בכלא? נופ פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?לא אנסת?לא חנית במקום שאסור?אלא השתנת במקום ציבורי?חחחחחחחח כע. השחטת?ממ אולי לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?גוונים?XD לאיזה צבע?בלונד. יש פירסינג?
איפה?
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?כעעעעעעע
איזה סוג מים הכי טעים?מים. וסוג קולה?קולה. ותה?ויסוצקי. מתגעגע/ת לקיץ?מאווד
מה עובר לכם עכשיו בראש?שבא לי קיץ חח אוהבים להתחכם?חחחח נגיד. המורים אוהבים אתכם?לא מאמין/ה בה'?לא למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?יפ אוהבים סרטים?יפ אוהבים טלויזיה?יפ מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים מביעים יותר רגשות. שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?
50 סנט או אמינם?אמינמ לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפלאן 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?שומכלום זוג או פרט?דוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?יחדD: שונאים כרגע מישהו?ממ. לא למה?אין את מי. חחח

talosh1234

New member
מי שקורא מלך ../images/Emo47.gif - חלק ראשון :]

איזה מזל אתם?סרטן קוראים הורוסקופים?לא =O מאמינים באסטרולוגיה?לא  שיר אהוב:ממממממממ.... אין .. יש לי מלא XD זמר/ זמרת/ להקה אהובה:מקפליי
לומדים?כן בבי"ס?ככן .. חטיבת נחשון |מקיא| איזה כתה?ח'5
באוניברסיטה?לא איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?אחותי השנה 15 ואחי השנה 16 .. יאא ואני השנה 14
דבר שעשיתם ואתם גאים בו:מממ... וואוו לא זוכרת =O עזרתי לחבר במצוקה (?!) XD דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:מממ.... וואוו גם לא זוכרת .. בטוח יש מלא דברים >< ספורט מועדף:כל אתלטיקה
.. בכללי אני אוהבת ספורט משקה מועדף:נסטי .. ומים  טעם גלידה מועדף:ממ.. עם עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך?באה לפורום XD , רואה טלויזיה , מדברת עם חברות אנערף באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?בזמן האחרון 12 .. אבל אני חייבת ללכת יותר מוקדם =O אני לא מתעוררת לבית ספר :/ היית מעורב פעם בתאונה?כמעט .. חס וחלילהההההה צבע אהוב:כחול , שחור היום המועדף בשבוע:שני .. כל שאר הימים קשים בטירוף .. או משעממים מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?ממ... יוו לא זוכרת אווף >< מה משמח אותך?משפחה , חברים , מוזיקה .. מקפליי
מה מעציב אותך ?משפחה , חברים , מוזיקה ... מה מכעיס אותך?שמשקרים לי מה מרגיע אותך ?מוזיקה .. שינה .. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא ... אבל אני רוצה מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?אין לי בעיה לשתות אותם XD איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?וואוו .. יש מלא .. סבא שלי ז"ל .. וסבא שלי שעוד חיי (טפוטפוטפו) אוהב/ת את מדינת ישראל?לפעמים :/ כמה פעמים היית בכותל?לא הרבה XD אבל הייתי ובירושלים?גם לא הרבה .. אבל הייתי D: כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?ממ.. שאני לא מרגישה טוב (!?) עישנת פעם סמים?לא .. ואני גם לא רוצה  איזה סוג?- יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? – אוהבים לשחק?ממ.. כן (?!) \איזה סוג משחקים?לא יודעת =O שש בש או שחמט? שש – בש !! דמקה או שחמט?דמקה
עיר אהובה בעולם:לונדון
עיר אהובה בארץ:ממ... ת"א (?!) ארץ שנואה בעולם:ורשה (?!)

talosh1234

New member
חלק שני :]

אוהבים את החורף?כןןןןן
מפחדים מרעמים וברקים?לאא XD מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הברק =S והרעם בעצם .. שניהם אותו דבר מה הכי כיף לעשות בגשם?להרטב
קופצים לתוך שלוליות?לאא =O אוהבים קרמבו?כןן .. אבל זה משמין =O אוהבים את הסימפסונים?כןןן
בילית פעם בכלא?לא =O פשעת?לא נראלי רצחת?לאא ! =O גנבת?אני חושבת
הרמת יד על מישהו/י?כן :/ אנסת?לאא =O חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא חושבת .. אני תמיד מתאפקת XD השחטת?לא חושבת .. אולי לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע? - יש פירסינג?לאא .. אבל עושה הליקס איפה? רוצה הליקס XD מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לאא משעמם בחיים?כןן :/ איזה סוג מים הכי טעים?רגילים
אלה של אילת
וסוג קולה?קוקה – קולה רגיל
ותה?כל הסוגים
מתגעגע/ת לקיץ?לא כ"כ .. אוהבת חורף מה עובר לכם עכשיו בראש?ממ... משהו כחול XD אוהבים להתחכם?ככן :] המורים אוהבים אתכם?ככן :] מאמין/ה בה'?כן למה?כי הוא קיים צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאודד אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?שניהם :] טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב נראלי שירים או סרטים?שירים
שוקולד מריר או לבן?מריר !! כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה אגילרה !! 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל פלאן !! 0 או 1?0 אבודים או נמלטים?לא רואה אף אחד מהם XD זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?מממ.. שאני יעבור את זה אני יביא תשובה XD לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?סתם בלי סיבה
שונאים כרגע מישהו?כןן ... את סיון וקנין שתרקב למה?ממ.. ככה (?!) ממ.. וסתם תמונה כי בא לי D: - תגדילו ..

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כהה זה באמת מגרה
אבל לא אכלתי את זה
משמין :|

kelly7i

New member
חח אז סתם פתחת חבילה של זה,

כדי להחזיק את זה ולהצטלם איתו??XD אם כבר-> אז אוכלים
יאמי איך בא לי

talosh1234

New member
חחחחחח אני לא עד כדי כך סתומה X:

ממ.. אולי קצת .. חח לבת דודה שלי הייתה מסיבת הפתעה אז לפני ששברתי את השוקולד לקוביות הצטלמתי איתו

purple floyd

New member
כי יש זמן עד להשרדות.

נעם
איזה מזל אתם? עקרב. קוראים הורוסקופים? כה אבל רק את החלקים שקורה בהם משהו טוב. מאמינים באסטרולוגיה? לא. שיר אהוב: כרגע? פנטזי של איזה להקה, והנה משהו כאפה - מHSM 2 דאמט. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: יש הרבה D: בעיקר אנשים עם במטא בריטי. לומדים? כה. בבי"ס? לא במקרר O_O איזה כתה? י' באוניברסיטה? בטח. איזה מקצוע? תורת הדבריםמשעממייםמאוד. במה עובדים? בלישון הרבה. אני עדיין לא חוקית לעבוד
ומזה בא לי. כמה אחים יש לכם? 2. בני כמה? 12 ו4. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת.. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הוווו זה מותחכם! זאת דרך מאוד מיוחדת לגלות דברים רעים על אנשים... איבל באסטרדס. ספורט מועדף: כדור עף O_O משקה מועדף: קולה. טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? כותבת בפיק לול. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 2 היית מעורב פעם בתאונה? לא חס וחלילה חס ושלום. צבע אהוב: סגול. היום המועדף בשבוע: שישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כמה דברים אישיים מאוד
מה משמח אותך? בלאקי, לראות מישהו שאני אוהבת במקום הכי לא צפוי, מוזיקה טובה. מה מעציב אותך? בלאקי מת, להיות עם אנשים שאני שונאת, מוזיקה גרועה. מה מכעיס אותך? צביעות ושקרנים ואנשים מרובעים באופן כללי. מה מרגיע אותך? טלוויזיה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? שלחתי אסאמסים לאיידס ולסרטן וכאלה. מעשן/ת? ברור, אני ובאלקי כל הפסקה מקבלים סרטן ביחד! [לא.] שותה משקאות חריפים? ממש ממש ממש ממש ממש טיפה. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? ההורים שלי, וסטיב ה"צייד הקרוקודילים" אפילו שהוא מת, הוא תמיד יהיה המודל שלי לחיקוי תמיד. אוהב/ת את מדינת ישראל? יש דברים שאפשר לשפר, אבל בעקרון כן. כמה פעמים היית בכותל? מלא. ובירושלים? מלא מלא. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שאני חולה. עישנת פעם סמים? נאפ. איזה סוג? סוג דמיוניכלשהוא. יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? בטח אני יעבור בראשון
אוהבים לשחק? עם עצמי כיאלו? חחחחחחחחחח סתםסתם מממ לסחק במה? איזה סוג משחקים? O____________________________________O שש בש או שחמט? נאדה. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: לונדון,ת"א ופריז. עיר אהובה בארץ: ת"א. ארץ שנואה בעולם: לא יודעת. אירן? אוהבים את החורף? כהההה מפחדים מרעמים וברקים? לא זה כיף *_* מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? ההפסקת חשמל Oם מה הכי כיף לעשות בגשם? לבכות על מר גורלי, כי אף אחד לא רואה שאני בוכה!!11 |חותך| קופצים לתוך שלוליות? לא, הנעליים יהרסו P: אוהבים קרמבו? כה אוהבים את הסימפסונים? כה כה בילית פעם בכלא? בטח. פשעת? אני י\עוברת על החוק של סקסיות יתר
[~כאפה~] רצחת? ג'וק עם כףכף. גנבת? כן
הייתי קטנה וזה היה במכולת ורציתי סוכריה ולא היה כסף!111 והיא בסוף לא הייתה טעימה נו. הרמת יד על מישהו/י? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנסת? כל בוקר. חנית במקום שאסור? חניתי עם הבימבה של אחותי בחצר. השתנת במקום ציבורי? לא..... השחטת? כתבתי פעם על השולחן בבצפר. נחשב? לא שילמת דו"ח? חחחחחחחחחחח באונה ס'שאלון עליג. אין לי רשיון אין לי!!1111 נסעת מהר מידי? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 צבעת פעם את השיער? כה. לאיזה צבע? היה פעם סגול, והיה כחול ואז צבעתי את החימצון שנשאר לחום. יש פירסינג? לובים רגילים. איפה? באוזניים... מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כן, אני בכת השטן!!1 666!!11 יובל המבולבל!!11 משעמם בחיים? כה. איזה סוג מים הכי טעים? אלה של ערד. וסוג קולה? קוקה קולה. ותה? רגיל. מתגעגע/ת לקיץ? לא! חם ויש יתושים ואעאעאעאעאע מה עובר לכם עכשיו בראש? עדיף שלא תדעו. אוהבים להתחכם? חס וחסה. המורים אוהבים אתכם? נראה לי שכן. מאמין/ה בה'? לא. למה? כי הוא לא קיים?... צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? כה. אוהבים סרטים? כה. אוהבים טלויזיה? כה מסנג'ר או איסיקיו? מסןןןןןןןןןןןן פוראבראנדאבר. טלפון או פלאפון? פלאפון. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? לבן. כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני. 50 סנט או אמינם? אמינם. לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין. 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? נמלטים. זוג או פרט? זוג. ולא אומרים פרד? |כאפה| בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל. הכי קטעים. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות. בלי סיבה זה כזה כאפה. שונאים כרגע מישהו? כה למה? כי אני בן אדם ששונא מורות מפגרות לספרות שלא לובשות חזייה!

N e r d y

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

שרוקי אשכרה קראתי הכל את צריכה להיות גאה בי |כתרלי| נבחרים: מעשן/ת? ברור, אני ובאלקי כל הפסקה מקבלים סרטן ביחד! [לא.] XDDDDDDDDDDDD חנית במקום שאסור? חניתי עם הבימבה של אחותי בחצר. XDDDDDDDD גנבת? כן הייתי קטנה וזה היה במכולת ורציתי סוכריה ולא היה כסף!111 והיא בסוף לא הייתה טעימה נו. חחחחחחח יא כאפה!! תתאפקי! או שתבקי מאמא כסף XDDDD פשעת? אני י\עוברת על החוק של סקסיות יתר [~כאפה~] דוגרי כאפה XDDDD חחחח סתאם חולת עלייך
מה את/ה עושה כשמשעם לך? כותבת בפיק לול. האם פרק 13 בדרך? ~הערה לא קשורה~ נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם
לאבלאב3333>

purple floyd

New member
גאה בך ../images/Emo47.gif

נווווווו הייתי בת איזה... פחחחחח לא זוכרת אבל ממש קטנה ומטומטמת D: ממממממ אני עובדת על העלילה
[לא התחלתי לכתוב אותו |מכות|] נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם

N e r d y

New member
באמת מכות!!

עוד מעט אני אסיים את ג'ורג'יה (גיליתי שיש עוד ספרים |כאפה|) ואז לא יהיה לי משו בסגנון לקרוא
וואי לרגע חשבתי ששמת שני |מאוהבים| שונים, הם נראו לי ממש שונה

purple floyd

New member
אבל את בטח מרביצה חזק ../images/Emo7.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טל רוצה להרביץ ליייייייייייייייייייייייייייייייי@#$@$$@
תסיימי תסיימי, ג'ורג'יה
כה יש להם מן פורפוציה מוזרה כזאת

N e r d y

New member
אני לא באמת ארביץ לך

רק אם ממש ממש תעצבני אותי, וחוץ מזה בשביל להרביץ לך אנחנו צריכות להיפגש כבר!!!!!!!!!1111אחדאחדאחד לא רוצה לסיים, כי אז זה אמממ יסתיים כזה

Sharon Kez

New member
'אחדאחדאחד' חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מה נהייה איתך? XD ~אני יודעת שאני לא קשורה ^ ~ קיצר, כפרה עליכן וכוסאמא של דן ושל ההפקה. ~שוב אני לא קשורה~ XD

screamin pittas

New member
~גם לא קשורה~

גיליתי שדן הוא החבר של הבת של המורה שלי לוטרינריהXD
נו מה? הייתי צריכה לחלוק עם הסביבה

למעלה