שאלון-להפגת השיעמום

hooba

New member
../images/Emo80.gifעונה, לא שמישו יקרא ><

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים?יאפ מאמינים באסטרולוגיה?אכן
שיר אהוב: walk in the sun
זמר/ זמרת/ להקה אהובה:מקפליי, דה יוזד, פאראמור, ריאן קאבררה
לומדים?רק עוד 5 חודשים..
בבי"ס?מקיף עירוני ג' באר שבע! איזה כתה? י"ב 8
באוניברסיטה?נההה איזה מקצוע? ביולוגיה, יזמות עסקית וסוציולוגיה במה עובדים?בגירוד ביצים.
XDDD כמה אחים יש לכם?אח ואחות בני כמה?אח בן 24 ואחות עוד מעט 23 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:כל דבר
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נהה כלום ספורט מועדף: מחניים?
משקה מועדף:דיאט קולה טעם גלידה מועדף:שוקו צ'יפס או שוקולד לבן מה את/ה עושה כשמשעם לך? מוזיקה.. טיוי.. כאלה.
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כשאני עייפה. לפעמים ב9 לפעמים ב1 >< היית מעורב פעם בתאונה?כע צבע אהוב:סגול היום המועדף בשבוע: חמישי/שישי/שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? קשה להגיד... מה משמח אותך?חברים, מוזיקה, הכלב שלי, נעם
מה מעציב אותך? יש ויש.. מה מכעיס אותך?שקרים, התנשאות מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אני מתנדבת ב"כנפיים של קרמבו" כבר 3 שנים. מי שלא שמע על העמותה, זה עמותה של ילדים של חינוך מיוחד, ילדים נכים, ילדים שעברו אירוע מוחין וכאלה.. אז חונכים אותם ועוזרים להם. לי יש ילד בן 6, אני חוכנת אותו כבר 3 שנים, הוא על כיסא גלגלים, הוא לא אוכל לבד, לא הולך, בקושי מדבר וזז.. ואני אוהבת אותו כל כך!!
חפירה >< מעשן/ת? נופ שותה משקאות חריפים? יאפ איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא ואבא. אח ואחות. ויוי - חברה הכי טובה. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא משו
כמה פעמים היית בכותל?3? ובירושלים?הרבה, סבתא שלי ז"ל הייתה גרה שם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כל חודשיים/ שלוש עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?------ יש רשיון? בקרוב מאוד!! כבר עשיתי 10 שיעורים
על איזה טסט עברת?>< אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?מקדימים
XDDD שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:באר שבע.
מה אני אעשה, זה המקום שאני הכי אוהבת בעולם! עיר אהובה בארץ:באר שבע.
ארץ שנואה בעולם:בטח אחת מארצות ערב.
חוץ ממצרים אוהבים את החורף?שונאת! מפחדים מרעמים וברקים?ממש לא, אני אוהבת דווקא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?אף אחד מהם מה הכי כיף לעשות בגשם?הכל! קופצים לתוך שלוליות?כןןן אוהבים קרמבו?במיוחד אחרי שהוא היה איזה חצי שעה במקפיא יאמייי אוהבים את הסימפסונים? DOPEEE כן כאילו >< בילית פעם בכלא?נה
פשעת?אכן רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?כן.
>< סתם לא
חנית במקום שאסור?כע השתנת במקום ציבורי?כן.. כאילו, שירותים ציבוריים. או יער >< השחטת?כן לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן XDDDDD צבעת פעם את השיער?רק פעם אחת?
לאיזה צבע?כחול, שחור, בלונדיני, סגול, אדום.
אני רצינית >< יש פירסינג?כע איפה?דאבל הליקס
באוזן ימין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא מגדירה את עצמי.
משעמם בחיים? פעם ב... איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן/נביעות/אקווה נובה.
וסוג קולה?קוקה! ותה?ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ? כל כךךךךךךךך מה עובר לכם עכשיו בראש? נעעעעעעעעם
אוהבים להתחכם?תמיד
המורים אוהבים אתכם?חלקם.
מאמין/ה בה'?לא למה? סיפור ארוך. נסכם את זה בזה שאני פשוט לא מאמינה. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה? מה פתאום! אוהבים סרטים?יאפ אוהבים טלויזיה?הכי מסנג'ר או איסיקיו?MSN טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב
שירים או סרטים?סרטים עם שירים
שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה!!!!!! 50 סנט או אמינם?אמינם
לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל פלאן 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?א-ב-ו-ד-י-ם!
זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?גם וגם
שונאים כרגע מישהו?כן למה?סיפור ארוך ><

N e r d y

New member
אני קראתי אני קראתי, וגם מגיבה

במה עובדים?בגירוד ביצים. XDDD>>> וווטף?! חחחחחחחחחח ההתנדבות והכל>>> קפרעלייך יאוו איזה כייף לך כבר שיעור 10!! את כבר בת 17 נכון? נעעעעעעעעעעעעעעעעםםםםםםם

hooba

New member
../images/Emo80.gifכפרות עלייך!../images/Emo23.gif

XDDDDDDDDDDDDD כןכןכן שיעור 10:-ך וכן, אני בת 17
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם
ראית אתמול ראית אתמול ראית אתמול?!

N e r d y

New member
חחחחחח ידעתי ששאלתי אותך

את זה כבר איפשהו (השיעורי נהיגה) כי עכשיו שאלתי אותך שוב (חחחחחח יצאתי כאפה) ראיתי ראיתי
והיום הוצאתי את אהבתי על השולחן בשיעור תולדות, כולו מלא בנעעעעעעעעעם
דן כזה טמבל, והוא נראה מכו דבר ממש לא מוגדר

Sharon Kez

New member
איך אני לא אקרא? ../images/Emo98.gif

את אישתי, אני חייבת להתעניין בחייך! חחחחח לראות שאת לא בוגדת בי וזה <: מה משמח אותך: חברים, מוזיקה, הכלב שלי, נועם תסלחי לי
אני לא רואה אותי ברשימה!!!!!!!!!111 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:כל דבר חחחחחחחחחחחחחחחח צניעות זה שם המשחק!
נועההההההההה
[לא, לא התבלבלתי והתכוונתי לשים מ' בסוף] D:

hooba

New member
../images/Emo80.gifאיך באמת?

שאני אבגוד? צצצצצצצצצצצ זה שםםם!!!!! כתבתי אותך!!! את בטח פספסת את זה.
נו מה, צניעות זה השם השני שלי.
לא חשבתי שהתבלבלת.

עונה :)

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: נמ, הרבה :] זמר/ זמרת/ להקה אהובה: גם הרבה :) לומדים? כן
בבי"ס? לא
[יא, רייט
] איזה כתה? ט' באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? -- במה עובדים? בלהתבטל
כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? 18 וחצי דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עליתי חזרה לא'1 במת' והציונים סבבה
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נכשלתי במבחן בלשון והיו שני בחנים שקיבלתי בהם 90+
ספורט מועדף: כדורסל/כדוריד משקה מועדף: קולה/מים בטעם תפוח :) טעם גלידה מועדף: שוקולד!! ~סגידה~ מה את/ה עושה כשמשעם לך? משחקת משחקי קלפים במחשב
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10 וחצי, 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא תודה לאל. טפו טפו טפו
צבע אהוב: כחול, סגןול וירוק :] היום המועדף בשבוע: דפנטלי, שבת! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת אם יש כזה. מה משמח אותך? כשנחמדים, מראים אהבה ואכפתיות מה מעציב אותך? כשמגעלים, כשמנדים, שמעליבים מה מכעיס אותך? כמשקרים מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מדצי"ם נחשב?
מעשן/ת? נופ שותה משקאות חריפים? נופ איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אף אחד. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים
ובירושלים? משהו כמו 5... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רק כשחולים מאד :] עישנת פעם סמים? לא XD איזה סוג? --- יש רשיון? עדיין לא על איזה טסט עברת? --- אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כל מיני :] שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אין :) עיר אהובה בארץ: הייתכן שאין? XD ארץ שנואה בעולם: לא יודעת :S מזה השאלות האלה???... אוהבים את החורף? ככה ככה מפחדים מרעמים וברקים? לפעמיים הם מלחיצים מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? נמ, במידה שווה :) מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות מתחת לפוך עם מזגן ושוקו חם וטעים :] קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? ככה ככה אוהבים את הסימפסונים? בטח :] בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא האמ, עברנו לפשיעות ועבירות על עשרת הדיברות?
גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן. אבל להתגוננות ובצחוק D= אנסת? נופ חנית במקום שאסור? אין רשיון XD השתנת במקום ציבורי? בגיל 3 בגינה מאחורי 200 שיחים? XD השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? לחזור על זה שאין לי רשיון? צבעת פעם את השיער? נופ. אמא אומרת שיש לי צבע מיוחד P: לאיזה צבע? --- יש פירסינג? לא איפה? --- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? בטעם תפוח :) XD מי עדן? וסוג קולה? קוקה קולה :) ותה? ארגל גריי מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש? איזה מוזר הסולן של סימפל פלאן נראה בקליפ החדש.. הוא השמין.. לא מתאים לו אימ.. אוהבים להתחכם? כן :) המורים אוהבים אתכם? יש ויש מאמין/ה בה'? לפעמיים למה? לא יודעת צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאד! אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? ברור מסנג'ר או איסיקיו? גם וגם טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב [יש בו גם טלויזיה
] שירים או סרטים? שירים, דפנטלי שוקולד מריר או לבן? לבן [: כריסטינה אגילרה או בריטני? לא ולא. 50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לאלא. גם וגם!!! 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? יש מצב למה? כי הוא חרא בנאדם

YuvalJones

New member
עונה על השאלון D?:

יזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? יאפ. מאמינים באסטרולוגיה? כשהיא מתאימה לי D: שיר אהוב: יש יותר מדי. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ברור מאליו D: לומדים? כן. בבי"ס? רויאל בלט. סתם, באקדמיה למחול, סתם. ביאנוש. איזה כתה? ז' באוניברסיטה? נוט יט. איזה מקצוע? מחול. במה עובדים? מחול. כמה אחים יש לכם? 9. סתם, 2. בני כמה? אחד בן 15 ואחד בן 8. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: הצלחתי היום לבצע קפיצה קשה מאוד! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אני לא מצליחה לעשות פירואט. ספורט מועדף: מחול, אבל כדורסל. משקה מועדף: סודה, מיץ אשכוליות, וביקר מים. טעם גלידה מועדף: משהו חמוץ, נגיד תות. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחולXD או שאני שומעת מוזיקה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא חס וכרפס. צבע אהוב: שחור,כתום. היום המועדף בשבוע: שני. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? :O מה משמח אותך? מוזיקה, לרקוד, לאכול.XD מה מעציב אותך? שפוטים,מושפעים,נגררים. מה מכעיס אותך? ראה שאלה למעלה. מה מרגיע אותך? מוזיקה, אוכל. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא.. מעשן/ת? לא.. שותה משקאות חריפים? לפעמים. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כמה. אוהב/ת את מדינת ישראל? נממממ.... כן. בד''כ. כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת. ובירושלים? כמה פעם. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? היום הייתי. אבל בד''כ רק כשאני חולה, או כשיש לי ביקורת בביתחולים. עישנת פעם סמים? נופ. איזה סוג? -- יש רשיון? בקרוב למיני קופר D: על איזה טסט עברת? 5 אוהבים לשחק? תלוי במה יא סוטים! סתם ^^" איזה סוג משחקים? משחק מקדים.. סתם!XD שש בש או שחמט? אפחד מהם. דמקה או שחמט? דמקה. שחמט זה לחכמים. עיר אהובה בעולם: לונדון, תל אביב. עיר אהובה בארץ: ראה מעלה. ארץ שנואה בעולם: איי הב נוו איידיאה. בטח פריז. אף פעם לא התלהבתי. אוהבים את החורף? כלכךךךךךךך
מפחדים מרעמים וברקים? נופ. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברק מה הכי כיף לעשות בגשם? להרטב. או לראות טלוויזיה עם שמיכת פוך וקפה חם[שוקו חם זה פאס-אווט!] קופצים לתוך שלוליות? לא. פעם כן. אוהבים קרמבו? לפעמים. אוהבים את הסימפסונים? כלכךךך! אני מתחפשת למארג' השנה D: בילית פעם בכלא? לצערי. אנסתי את ידיד שלי. פשעת? כן. רצחת? חס. גנבת? כן D: הרמת יד על מישהו/י? XDD נזכרתי בסיפור שאין לי כוח לספר. וכן. אנסת? אהא. חנית במקום שאסור? כן. אם המיני קופר היפה שלי. אבל מרוב שהיא יפה השוטר וויתר לי! השתנת במקום ציבורי? O: באאאאארררררוווווווררררר. -NOT- השחטת? את השירותים של הבצפר! כתבתי על האסלה "מיטל המאממת!" אבל אין מיטל בבצפר. לא שילמת דו"ח? אהא, כי השוטר וויתר לי. נסעת מהר מידי? לא. צבעת פעם את השיער? יאפ. לאיזה צבע? פעם הייתי עושה בלונד מכוער, והיום אני עושה בקצוות אדום כזה. וצבעתי את השיער בגואש אתמולXD יש פירסינג? לא. איפה? -- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ. אבל אחרים מכנים אותי כך >< משעמם בחיים? יאפ. איזה סוג מים הכי טעים? W? ממתי יש "סוגי מים"? וסוג קולה? קולה מזוהמת הישר מהביוב של אמסטרדם! ותה? תה טיבטי שעשוי מראש חמור ופין כבשה. מתגעגע/ת לקיץ? קצת. לים החיפאי! מה עובר לכם עכשיו בראש? זבוב. סתם, צלילי המוזיקה של באסטד. אוהבים להתחכם? אכן! המורים אוהבים אתכם? חלקם כן, חלקם לא. אבל לפחות המחנכת כן ^^ מאמין/ה בה'? לא סגורה עלזה. למה? כי אין הוכחות. צמחוני/ת? לא. אוהבים מוסיקה? טוב שלא חפתי עלזה רוב השאלות. אוהבים סרטים? יאפ. אוהבים טלויזיה? קצת מסנג'ר או איסיקיו? שניהם. טלפון או פלאפון? טלפון. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר. כריסטינה אגילרה או בריטני? -- 50 סנט או אמינם? אמינם! אני מתה עליו! לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן בלי שאלה בכלל. 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אבודים. זוג או פרט? זוגץ בליינד דייט או דאבל דייט? דייט רגיל! לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? אני בוכה גם אם נופל לי פופקורן בסרט! =\ [סתם, אני רק מראה כמה אני ילדה בכיינית ומעצבנת.] שונאים כרגע מישהו? יאפ. למה? כי הוא הילד הכי פאקינג בנזוה שיצא לי להכיר.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifשלילמרותשאףאחתלאקוראתאתזהאבלמילא!

איזה מזל אתם?סרטן קוראים הורוסקופים?לפעמים כי משעמם מאמינים באסטרולוגיה?לא ממש שיר אהוב:נממ, אין ספציפי זמר/ זמרת/ להקה אהובה:מק!דא?!XD לומדים?לא, פרשתי מכיתה ט' בבי"ס?יאפ איזה כתה?ט'5 הכי טוב שיש!....NOT! באוניברסיטה?לא.. איזה מקצוע?בעתיד-צלמות במה עובדים?בייביסיטר? כמה אחים יש לכם?נונמ בני כמה?-- דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אמממ...לוידעת... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:כשאני וחברה היינו קטנות, אמללנו חברה אחרת ששנאנו ולקחנו לה דברים וזה..אני ממש מתחרטת על זה עכדיו ספורט מועדף:כדורסל משקה מועדף:רדבול, מים טעם גלידה מועדף:וניל עם נרדסXD המצאה שלי מה את/ה עושה כשמשעם לך?עונה על השאלון הזה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?בין עשר לשתים עשרכה היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:כחול נראה לי היום המועדף בשבוע:שישישבת כזה, רביעי-4 שעות. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?ואא..היום כשהית לדג'ר מת.. זה הדבר היחיד שאני יכלוה לחשוב עליו כרגע..וגם כשפולי מהגשש מת מה משמח אותך?רגעים קטנים של אושר מה מעציב אותך?דברים רעים בעולם, מה מכעיס אותך?אנשים חארות שחושבים שלעשות דווקא זה כיף ומאגניב למרות שזה הכי לא מה מרגיע אותך?להסטתלן עם חברות(לא מבחינת עישון או משהו- בעע.. כאילו סתם לשבות ולא לעדות כלום) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?מידי פעם מעשן/ת?איכס לאאאאא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אנשים פשוטים, כאלו שעובדים מלא כל החיים רק כדי לדאוג למשפחה.. אוהב/ת את מדינת ישראל?את המדינה- מאוד מרגישה מחוברת אליה. שונאת את הממשלה וכל הבולשיט שהולך פה כמה פעמים היית בכותל?עשרות ובירושלים?מלאמלא כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?די הרבה, בגלל הבלוטת תריס שלי עישנת פעם סמים?לאאא איזה סוג?-- יש רשיון?בקרוב,בקרוב(עוד בערך 3-4 שנים ככה) על איזה טסט עברת?-- אוהבים לשחק?תלוי איזה סוג משחקים?משחקי צופים, מצחיקים ומוזרים כאלה שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:לונדון, תל-אביב, ניו יורק עיר אהובה בארץ:תל אביב, המושב של סבתא(אם זה נחשב?) ארץ שנואה בעולם:-- אוהבים את החורף?!!!!!!!!! מפחדים מרעמים וברקים?רק בלילה כשאני לבד במיטה בחושך מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לרקוד! קופצים לתוך שלוליות?!!בטח!! אוהבים קרמבו?אהא אוהבים את הסימפסונים?SPIDER POG ובזה זה נגמר בילית פעם בכלא?בטח.!כל שבוע! פשעת?לא רצחת?לא גנבת?כשהייתי קטנהה*מסמיקה* הרמת יד על מישהו/י?איי גס אנסת?בטח!אני ובני סלע שותפים מילדות! חנית במקום שאסור?לא חונה עדיין(אתם לא קואים תתשובות?<!) השתנת במקום ציבורי?איי גס השחטת?שולחנות בצפר נחשב?! לא שילמת דו"ח?מה דו"ח מאיפה דו"ח??אני בת 14! נסעת מהר מידי?אוקי, זה מתחיל לעצבן! צבעת פעם את השיער?נופ לאיזה צבע?-- יש פירסינג?נואו איפה?-- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?בטח איזה סוג מים הכי טעים?המים של הברז וסוג קולה?רגיל והRC קלוריה אחת ותה?ירוק מתגעגע/ת לקיץ?סאמטיימס מה עובר לכם עכשיו בראש?הישרדות, מהטלויזיה..בול יוצאים לפירסומות אוהבים להתחכם?רק לעצמי בלכ המורים אוהבים אתכם?תלוי איזה מורים מאמין/ה בה'?כן למה?גי פעם אורי אורלב הרצה לנו בבית ספר והוא סיפר סיפור שגרם לי להאמין שיש אלוהים צמחוני/ת?כן אוהבים מוסיקה?YES! אוהבים סרטים?YES! אוהבים טלויזיה?HOT! מסנג'ר או איסיקיו?מבן שליטעע טלפון או פלאפון?פל מחשב או טלויזיה?בות' שירים או סרטים?שירים בסרטים(התחכמות עם עצמי) שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריס 50 סנט או אמינם?-- לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל 0 או 1?0-->שרון אומר שזה המספר בעל הערך הכי גדול-->אם למישהי ממש משעמם ורוצה הסבר אני אסביר- וגם על אורי אורלב אבודים או נמלטים?אבודים..רק כי יש לי HOT זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל אבל בכללי נונ לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?נממ? שונאים כרגע מישהו?מרוה לערבית למה?היא מפלה ומגעילה למי שקשה לו יותר, תמיחחסת אליהם כאילו הם אספסוף חרא שלא מגיע לא כלום רק כי היא מצפה שכולם יהיו ברמה של אלעד וכל התלמידים הגאונים- כשרב הכיתה לא ככה..

גמני רוצה../images/Emo70.gif :]

כי סיימתי ללמוד למבחן בהיסטוריה מחר
ואני חייבת להירגע איכשהוא :] איזה מזל אתם? תאומים קוראים הורוסקופים? ממ לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? כשזה משו טוב אז כן D: שיר אהוב: מממ יש יותר מידיי :| זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מקפליי
~כמה מפתיע~D: לומדים? יאפ בבי"ס? תיכון שוהם
איזה כתה? י'א 8 באוניברסיטה? נופ איזה מקצוע? נממ בתיכון אני במגמת קולנוע ולימודי סביבה :] במה עובדים? איזה עובדים, אינלי דקה לנשום
כמה אחים יש לכם? אחד - מספיק בהחלט בני כמה? 15 וחצי נראה לי
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מממ שאני מי שאני |
| דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הממ לוידעת ספורט מועדף: מחניים, כדורסל וכדורגל משקה מועדף: פאנטה
טעם גלידה מועדף: שוקולד ומסטיק
מה את/ה עושה כשמשעם לך? הממ יושבת על המחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? תלוי מתי אני מתחילה ביום למחרת היית מעורב פעם בתאונה? יאפ :| צבע אהוב: ורוד וסגול :] היום המועדף בשבוע: יום רביעי ושלישי - אלה הימים שאני לומדת הכי הרבה - 9 שעות - והם עוברים ממש מהר :] מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לוידעת
מה משמח אותך? מוזיקה מה מעציב אותך? אנשים בוכים מה מכעיס אותך? חוסר כבוד מה מרגיע אותך? מוזיקה (מבנה כיאסטי D: טחח שעורי תנ"ך משפיעים עלי לרעה
) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נממ התנדבתי שנה בגן לילדים עם בעיות בבית, בבצפר וכזה מעשן/ת? נופ
שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הממ לוידעת אוהב/ת את מדינת ישראל? יאפ כמה פעמים היית בכותל? הממ לא הרבה, אולי 5 ובירושלים? יותר פעמים D: כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רופא משפחה הממ אחת לשנתיים בערך או אפילו יותר. אני כמעט אפעם לא חולה :] עישנת פעם סמים? נופ איזה סוג?- יש רשיון? נופ על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק?יאפ איזה סוג משחקים? קלפים, גומי הממ סוליטר זה מגניב XD שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה ~לוידעת לשחק שחמט
~ עיר אהובה בעולם: לונדון
עיר אהובה בארץ: הממ ת"א ארץ שנואה בעולם: לא נראה לי שיש כזאת.. אוהבים את החורף? יאפ, כשאני בתוך הבית ולא מרגישה את הקור D: מפחדים מרעמים וברקים? לא, מה אני בת 3? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הממ הברק, זה אשכרה נראה כאילו מישו מתחשמל D: מה הכי כיף לעשות בגשם? לקפוץ בשלוליות NOT!
קופצים לתוך שלוליות? משו, כול יום לפני בצפר :| אוהבים קרמבו? יאפ
אוהבים את הסימפסונים? הם אחלה, אפילו שאפעם לא ראיתי פרק אחד של הסידרה הזאת. בילית פעם בכלא? אנלי אפילו 17 איך אני אספיק להיות בכלא
פשעת? אולי רצחת? לא גנבת? מממ מחקים בכיתה ב' נחשב? הרמת יד על מישהו/י? אח שלי חעחע אנסת? הלווו אני גרה בשוהם - אין פה דברים כאלה D: חנית במקום שאסור? עוד לא נהגתי במכונית אז נופ D: השתנת במקום ציבורי? פיכס כן
השחטת? מממ
לא שילמת דו"ח? מזה השאלון הזה? לגילאי 18+ D: נסעת מהר מידי? באופניים כן צבעת פעם את השיער? יאפ לאיזה צבע? אדום יש פירסינג? לא אבל ממש ממש רוצה לעשות ~פחדנית שכמותי
~ איפה? - מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ משעמם בחיים? לא ממש איזה סוג מים הכי טעים? תפוח! וסוג קולה? לימון! ותה? פירות יער יאמיי מתגעגע/ת לקיץ? הממ לא ממש מה עובר לכם עכשיו בראש? הישרדות - היה פרק דפוק! שומדבר לא זז! אוהבים להתחכם? מאווווד D: המורים אוהבים אתכם? הממ רובם מאמין/ה בה'? נראה לי שכן.. למה? כי חייבים להאמין במשו ,לא? צמחוני/ת?הייתי.. אוהבים מוסיקה? מאוווווד
אוהבים סרטים? יאפ ~אהממגמתקולנועאהמ~ אוהבים טלויזיה? ממ כן מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? ואוו שאלה קשה
שירים.. שוקולד מריר או לבן?לבן
כריסטינה אגילרה או בריטני? נמממ כריסטינה אגילה במצב יותר נורמלי.. 50 סנט או אמינם? אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל
0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודיייייים
זוג או פרט? זוג
בליינד דייט או דאבל דייט? הממ לוידעת לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? מממ לא למה? כי לשנוא זה לא בריא D: מי שקראה הכווווווול
~כולכך רציתי להגיד את זה חעחע~ D:

Sharon Kez

New member
*מצטרפת לטל וסתיו* נועםםםםםם../images/Emo99.gif

XD איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב:יש הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מקפליי חח וגם באסטד למרות ש..
לומדים?כן לצערי בבי"ס? יאפ איזה כתה? ט' באוניברסיטה? בקרוב! חחח [לא] במה עובדים? בבריכה של אבא של חברה שלי XD הכי שווה.
[אנחנו מוכרות..] כמה אחים יש לכם?אין דבר שעשיתם ואתם גאים בו: ממ לא יודעת חח דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ^ ספורט מועדף:פוטבול! חחחחחחחחח אנחנו משחקים את זה בבצפר וזה כזה כייף! אני עושה את כל הטאצ'דאונים. XD משקה מועדף:קולה דיאט טעם גלידה מועדף:ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? מציקה לאנשים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? משתנה חח אחרי 11 בדר"כ היית מעורב פעם בתאונה?לא צבע אהוב:כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?לא זוכרת משהו ספציפי מה משמח אותך?להיות עם אנשים שאני אוהבת =) מה מעציב אותך?כשמאכזבים אותי חח מה מכעיס אותך?אנשים שקרנים וצבועים. לא יכולה לסבול כאלה מה מרגיע אותך?מוזיקה רגועה שאני אוהבת ולישון D: מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא.. מעשן/ת?לא ואני מהמציקות האלה שמתערבות בחיים של כל מי שמעשן חחח שותה משקאות חריפים?בריזר נחשב? סתם חחחחח איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?ההורים שלי איי גס. והחברה הכי טובה שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?הייתי שמחה להיוולד במקום אחר...אבל כשמישהו לא מהמדינה מעביר ביקורת אני יכולה להרביץ לו! חח זה בסדר רק כשאני אומרת את זה! XD כמה פעמים היית בכותל?3 פעמים בערך.. ובירושלים?גם...חח אולי קצת יותר. לעומת זאת בקנדה הייתי איזה 10! XDDDDDD כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?לא הרבה עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?- יש רשיון?לסמים?
סתם. לא.. על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק?עם עצמי. אהמ. סתם XD איזה סוג משחקים?אירוטים. -שוב סתם חחח- שש בש או שחמט?לא יודעת לשחק אף אחד מהם חחחחחחחח אני בורה דמקה או שחמט? גם את זה אני לא יודעת לשחק חחחח עיר אהובה בעולם:לוס אנג'לס אחלה חח וגם מיאמי עיר אהובה בארץ:חיפה =] ארץ שנואה בעולם:גרמניה אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם! מה הכי כיף לעשות בגשם?להתנשק
XD קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?לא חח בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?עוד לא. אבל בפעם הבאה שמישהו מהכיתה שלי ירד על נועם זה יקרה! XD גנבת?אולי סוכריה כשהייתי ילדה קטנה חחחח [כן כן תירוצים! אין חינוך במדינה הזאת.] הרמת יד על מישהו/י?ריבים בצחוק נחשבים? D: אנסת?לא אבל יש כמה שהייתי שמחה...... חנית במקום שאסור?הלוואי שהייתה לי תאפשרות השתנת במקום ציבורי?לא חושבת חחחחחחח השחטת?כן XD לא שילמת דו"ח?- נסעת מהר מידי? נו בכוונה לזרוע לי מלח על הפצעים? צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע?- יש פירסינג?לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? אני עושה את זה לא? איזה סוג מים הכי טעים?תפוחים וסוג קולה?העיקר שיהיה דיאט חח ותה?לא אכפת לי מתגעגע/ת לקיץ?קצת :( מה עובר לכם עכשיו בראש?שאני רוצה ללכת לאכול אוהבים להתחכם?את חושבת שאני אוהבת להתחכם?
חח קיצר כן! המורים אוהבים אתכם?יש ויש מאמין/ה בה'?כן למה?פשוט כן..לא יודעת.. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?נו מיוזיק נו לייף! אוהבים סרטים?אכן. קומדיה ורומנטים
ושיהיו חתיכים - הכי חשוב אוהבים טלויזיה?יש כמה סדרות חח.. מסנג'ר או איסיקיו?כרגע שניהם באותה מידה. XD טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב
חחחח שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבן [נהייתי עוד יותר רעבה!!!!!!!111] כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני פור אבאר! חחחחחח סתם לא יודעת. אף אחת 50 סנט או אמינם?קשה לי לבחור שניהם כל כך איכותיים XD לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל פלאן. אבל זה יכול להשתנות 0 או 1?0! כי הוא עגול ומסוקס אבודים או נמלטים?לא ראיתי אף פעם חח זוג או פרט? זוג! בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט אופקורס לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות. שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי לשנוא זה לא טוב D: סיייייייייימתי.

hooba

New member
../images/Emo80.gifנעעםםםםםםםם../images/Emo99.gif

איך את לא אוהבת את הסימפסונים?
דיאט קולה
שרונייייייייייייייייייייי

Sharon Kez

New member
תסלחי לי, אני לא רואה אותך

מחוברת למסן. וזה דיי מטריד למען האמת.
בואיייייייייייי 333> זאת פקודה. נועהנועהנועה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifמווווולי../images/Emo178.gifנווועם../images/Emo99.gifגיא../images/Emo23.gif

N e r d y

New member
נעעעעעם../images/Emo99.gif

רצחת?עוד לא. אבל בפעם הבאה שמישהו מהכיתה שלי ירד על נועם זה יקרה! XD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סוסוף דיברנו (אומנם ל10 דקות בערך אבל מחר נחפור :] )

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחח

את כזאת חופרת. כמה פעמים צילמת את מה שעשית על השולחן..חחח פשוט ח פ י ר ה!! D:

purple floyd

New member
נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רצחת?עוד לא. אבל בפעם הבאה שמישהו מהכיתה שלי ירד על נועם זה יקרה! XD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מזדהה~

O0NoNi0O

New member
טרילילי../images/Emo9.gif

איזה מזל אתם?קופה
לא, סתם, אני מזל אריה. קוראים הורוסקופים?יס. מאמינים באסטרולוגיה?לאXDD שיר אהוב:אהבת נעורי- שלום חנוך. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מקפליי.. לומדים?יס
בבי"ס?לא><" חח סתם, כן. איזה כתה?ח'. באוניברסיטה? -- איזה מקצוע? --- במה עובדים? זנות
כמה אחים יש לכם?אחות אחת שכזאת, כפרעליהXDDD בני כמה?17 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:נמנמ, עליתי לתורה. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:לא יודעת.. ספורט מועדף:להעביר ערוצים. משקה מועדף:תות בננה. לא סתם מים לימון. טעם גלידה מועדף:פסיפלורה ווניל. מה את/ה עושה כשמשעם לך?מחשבD: באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?מוקדם אחת עשרה ככה. היית מעורב פעם בתאונה?נופ, ברוך השם טפו טפו טפו. צבע אהוב:ורוד
ותכלת.. היום המועדף שישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אמ...לא יודעת. מה משמח אותך?משפחה
מה מעציב אותך?מוות. מה מכעיס אותך?כשנוגעים לי בדברים. מה מרגיע אותך?לישון. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?אמ..בערך, אני עושה פעילות התדנבות אבל חד פעמיות. מעשן/ת?לא.. שותה משקאות חריפים?בארועים.. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?אמא שלי ודוד שלי ובעצם, עוד דודה. כי הם נסגדים. אוהב/ת את מדינת ישראל?בארוווורררר, איך אפשר שלאאא? אחלה מדינה שבעולם!! כמה פעמים היית בכותל?מלא פעמים. ובירושלים?חהחה אני גרה שם וכאלה אז אמ..כול יום?XD כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?תלוי איזה..רופא שיניים כול חוד וחצי. עישנת פעם סמים?נופ. איזה סוג? -- יש רשיון?ב"ה. על איזה טסט עברת? -- אוהבים לשחק? מה? יענו סימס וכאלה, כןXDD איזה סוג משחקים?משחקי תפקידיםXDD שש בש או שחמט?לא יודעת אפחד מהםO: דמקה או שחמט?דמקהXDDD עיר אהובה בעולם:לונדון, ירושלים, תל אביב ובנקוק. עיר אהובה בארץ: ירושלים ותל אביב. ארץ שנואה בעולם:אין לי זכות לשנוא ארץ כול שהיא כי אני לא מכירה את כולה וחקרתי את כולה. אבל אני לא מחבבת את רוסיה, הכול שם מושחט [הלי להעליב רוסיות, החברה הכי טובה שלי מרוסיה וגם כול השאר רוסיות חח] אוהבים את החורף?לאאאא איייייככ. מפחדים מרעמים וברקים?לאXDD מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?שתיהם ממש ממש מגניבים. מה הכי כיף לעשות בגשם?להכנס הבייתה. קופצים לתוך שלוליות?לא, יש לי אגס, זה משאיר כתמיםXDD אוהבים קרמבו?ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןן
אוהבים את הסימפסונים?חח דיי, אני מניחה. בילית פעם בכלא?בטח. פשעת?נופ. רצחת?ג'וקים. גנבת?משרוקיות, לבן דוד שלי בסביבות גיל 6. הרמת יד על מישהו/י?חח כהXDD אנסת?בטח. חנית במקום שאסור?לא חניתי גם בקום שמותר..><" השתנת במקום ציבורי?יס. השחטת?שולחנות בבצפרP: לא שילמת דו"ח?נופ. נסעת מהר מידי?נופ. צבעת פעם את השיער? חינה
לאיזה צבע?אדום. יש פירסינג?נופ. בקרוב סייד ליפ, אני מקווה. איפה?סייד ליפ
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?חחחחהחהחה לללאאXDDDDDDDDDDDDDD אני הכי פאקצה בעולם. משעמם בחיים? לאP: לצערי. איזה סוג מים הכי טעים?לימון. אבל אמ גם רגיל זה אחלה. וסוג קולה?לא דיאט=\ ותה?רגיל או עם לימון. מתגעגע/ת לקיץ?כן;-; מה עובר לכם עכשיו בראש? 'יש לי פיפי..מתי האשלון נגמר?' אוהבים להתחכם?חחחהחה כן. המורים אוהבים אתכם?לא-_- מאמין/ה בה'?יס. למה?כי האדם נחוט מידי בשביל שהוא יברא בעצמו, לדעתי יש משהו קוסמי, אנחנו לא היחידים פה. צמחוני/ת?לא. למרות שבזמן האחרון אני מתחילה לחשוב על זה. אוהבים מוסיקה?כככןןן
אוהבים סרטים?יסס, כול סרט שאי פעם יוצא לראות עם הכיתה או הצופים אני תמייידד רואה אותם חח אני מכורה. אוהבים טלויזיה?כן, תמיד קוראים לי מכורה לטלוויזיה כי אני מכירה [ורואה] הכולXDD! מסנג'ר או איסיקיו?שתיהם
טלפון או פלאפון?פאלפון, כי יש בו מצלמה. מחשב או טלויזיה?מחשב כי יש בו גם טלוויזיה. שירים או סרטים?שתיהם זה כמו לבחור אמא או אבאXDD שוקולד מריר או לבן?מריר
כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני נסגדת אבל קצת קוקו. 50 סנט או אמינם?אפחד מהם שתיהם פוזאיסטים שצריכים להגיד תודה על החיים שלהם. לינקין פארק או סימפל פלאן?סימל פלאן, לא מתה על לינקין פארק. 0 או 1?1 כי זה המספר שאומר הכי הרבה. כלומר; יש לי משפחה אחת, חבר אחד, בעל אחד, אחות אחת, מחשב אחד. כלומר אם מסתכלים על אחד זה נראה מספר מיותר כזה כאילו מאה הוא יותר גדול וחשוב אבל רוב הדברקים הם אחד, אם חושבים על זה. אבודים או נמלטים?נמללטטטיייםםם
מייקל
לינק
הכושי מהכלא
לא. זוג או פרט?זוג. בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מה שונאים כרגע מישהו?לא.. למה?כי אמ שנאה זהרע.

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifעונה בדילאיוס../images/Emo3.gif

איזה מזל אתם? מאזניים קוראים הורוסקופים?יאפ מאמינים באסטרולוגיה?נוופ שיר אהוב: יש טו מאצ' זמר/ זמרת/ להקה אהובה: הג'ירפות XD לומדים? זרקו ניחוש בבי"ס? לא, במעבדה איזה כתה? ח' באוניברסיטה? אמרתי במעבדה!!! איזה מקצוע? איך להדיח את צ'ארלי מהעולם
במה עובדים? ביביסיטר [
] כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? מה כ'פת לכם
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אני עוד לא זוכרת דבר כזה >< דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יותר מדי. ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: לימונד ומים טעם גלידה מועדף: וניל צ'יפ
מה את/ה עושה כשמשעם לך? רוקדת לצלילי מקפלייושים
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? נוופ ברוך השם צבע אהוב: סגול היום המועדף בשבוע: ראשון מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שההורים שלי הסכימו שאני אלך למפגש פורום מה משמח אותך? מקפליי מה מעציב אותך? כול העולם מה מכעיס אותך? כול העולם מה מרגיע אותך? מקפליי מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נוופ מעשן/ת? נוופ שותה משקאות חריפים? חמוצים זה נקרא? אם כן לימונד
XDDD איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? דני
אוהב/ת את מדינת ישראל? יאפ כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? הרבה מאד כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא יודעת... לא קבוע עישנת פעם סמים? נוופ איזה סוג? קקי של צ'ארלי יש רשיון? כן על איזה טסט עברת? 45 אוהבים לשחק? אממ.. כן
איזה סוג משחקים? הרבץ ל...עלמה
שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: פריז /לונדון עיר אהובה בארץ: מודיעין או חולון או בת-ים או ת"א [: ארץ שנואה בעולם: ערב סעודית- דולב נולד שם
אוהבים את החורף? נוופ מפחדים מרעמים וברקים?נוופ מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? התחת של צ'ארלי מה הכי כיף לעשות בגשם? לשרוף ת'תחת על התנור XD קופצים לתוך שלוליות? נוופ אוהבים קרמבו? יאפ אוהבים את הסימפסונים? יאאאאאאאאפ בילית פעם בכלא? נופ פשעת? נוופ רצחת? רצחתי עיפרון >< גנבת? נוופ הרמת יד על מישהו/י? יותר מדי XD אנסת? רק אני XD חנית במקום שאסור? ברור, אחרי 45 פעמים של טסט איך לא ? השתנת במקום ציבורי? XDD השחטת? רכוש של בצפר? אולי
לא שילמת דו"ח? ראה שלוש שאלות למעלה נסעת מהר מידי? ראה שאלה אחת למעלה צבעת פעם את השיער? במרקרים לאיזה צבע? כחול אדום ירוק סגול כתום יש פירסינג? נוופ איפה? בתחת של צ'ארלי מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נוופ משעמם בחיים? יאפ איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן וסוג קולה? רגילה ותה?רגיל בלי חלב 1 וחצי סוכר
מתגעגע/ת לקיץ? יאפ מה עובר לכם עכשיו בראש? מתי החתונה שלי עם דני? שכחתי >< אוהבים להתחכם? יאפ המורים אוהבים אתכם? יאפ מאמין/ה בה'? יאפ למה? כי הצחיק אותי מה שהוא עשה לאייל לשסקו ויואב שאנן XD צמחוני/ת? נוופ אוהבים מוסיקה? נחשו
אוהבים סרטים? יאפ אוהבים טלויזיה?יאפ מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?ל-ב-ן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם?50סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1?ברור ש-0, איך אפשר לחיות בלי המילה הזאת? D: אבודים או נמלטים?התחת של צ'ארלי זוג או פרט?אה אומרים פרט? חשבתי עד עכשיו פרד
בליינד דייט או דאבל דייט?דאבלללל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו?יאפ למה?עמה. היה נעים

sweet shir

New member
טרילהלהלה

איזה מזל אתם? עקרב~ קוראים הורוסקופים? מדי פעם מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: אין. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מקפליי, שוגרקולט, גוד שארלוט, לינקין פארק, מיקה, עברי לידר, יוני בלוך, סימפל פלאן ועוד מלא, אלו סתם הלהקות שאני שומעת הכי הרבה בזמן האחרון. לומדים? כע בבי"ס? יס, תיכון איזה כתה? י' באוניברסיטה? נופ איזה מקצוע? אין עדיין הרחבות~ במה עובדים? -- כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 5 חודשים ו8. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לוזכרת ספורט מועדף: אין. משקה מועדף: דיאט קולה ומשקאות בית קפה. הכלLOL טעם גלידה מועדף: פיסטוק ושוקולד. ושוקולד לבן3> מה את/ה עושה כשמשעם לך? קוראת פיק או רואה טלויזיה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 היית מעורב פעם בתאונה? כע שהייתי בת 8 חודשים
ס'פגה אמאשלי. LOL צבע אהוב: אין. אוהבת דברים צבעוניים
היום המועדף בשבוע: שלישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שאמא שלי אמרה לי שסבתא שלי נפטרה. מה משמח אותך? חברות, מוזיקה, מקפליי, אנשים חתיכים, ותוכניות טלויזיה. מה מעציב אותך? התעללות. מה מכעיס אותך? שנאת חינם, צביעות, שקר. מה מרגיע אותך? דברים מצחיקים. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כע, שעת סיפור לילדים. מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כע איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? סבא אוהב/ת את מדינת ישראל? כן:) כמה פעמים היית בכותל? 3 נראלי. ישמצב שפחות...
ובירושלים? 4 נראלי. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? שאני חולה...? עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? -- יש רשיון? לא :( על איזה טסט עברת? -- אוהבים לשחק? במה...?
איזה סוג משחקים? עם עצמי. >< שש בש או שחמט? שש-בש הכי אחי. משמעות נסתרת, לא יודעת בכלל איך לשחק שש-בש. XD (לשחק שש-בש עם עצמך.... כןכן לא מצחיק. |שותקת|) דמקה או שחמט? דמקה
עיר אהובה בעולם: לונדון? תכלס איך היא יכולה להיות העיר האהובה עלי אם לא הייתי בה? אז, ברלין וברנדנבורג כי בהן אשכרה הייתי והיה לי שם הכי כיף בעולם. גרמניה3> עיר אהובה בארץ: רעננה ות"א. 3> ארץ שנואה בעולם: קזחסטן. סתמוש נסטוש יא קזחסטנית שלי3> אוהבים את החורף? בזמן האחרון לא כ"כ. מפחדים מרעמים וברקים? שהם ממש חזקים כן XD מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם חח מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית מכורבלים בפוך. P: קופצים לתוך שלוליות? שהייתי בת 7... אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? לא בילית פעם בכלא? לא חהחהחה פשעת? כע רצחת? נמלים חחחחח גנבת? כע הרמת יד על מישהו/י? כע מוהאהא אנסת? כה, נמלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםXD חנית במקום שאסור? מכונית. אין. השתנת במקום ציבורי? -- השחטת? מוחות של אנשים תמימים נחשב?
לא שילמת דו"ח? מכונית אין! נסעת מהר מידי? 4#%#@ צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? -- יש פירסינג? לא איפה? -- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא >>" משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן3> וסוג קולה? קוקה ותה? ויסוצקי צ'אי ורדים3> מתגעגע/ת לקיץ? כה :( מה עובר לכם עכשיו בראש? פלייבוי באני וויד' ד'ה בליצ' בלונד הררר (יש רוקסטאר באמטיוי היטס) אוהבים להתחכם? כן חהחחה המורים אוהבים אתכם? חלקם, נראלי. P: מאמין/ה בה'? לא למה? סיפור ארוך. צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כן:) אוהבים סרטים? כה אוהבים טלויזיה? כה מסנג'ר או איסיקיו? מסן טלפון או פלאפון? פלא מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטבריט3> 50 סנט או אמינם? אמנים33> לינקין פארק או סימפל פלאן? אוהבת את 2 הלהקות... תלוי במצב רוח. 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? -- זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? היטלר וכדומה נחשב? למה? אין צורך להסביר.

למעלה