../images/Emo80.gifעונה, לא שמישו יקרא ><
איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים?יאפ מאמינים באסטרולוגיה?אכן
שיר אהוב: walk in the sun
זמר/ זמרת/ להקה אהובה:מקפליי, דה יוזד, פאראמור, ריאן קאבררה
לומדים?רק עוד 5 חודשים..
בבי"ס?מקיף עירוני ג' באר שבע! איזה כתה? י"ב 8
באוניברסיטה?נההה איזה מקצוע? ביולוגיה, יזמות עסקית וסוציולוגיה במה עובדים?בגירוד ביצים.
XDDD כמה אחים יש לכם?אח ואחות בני כמה?אח בן 24 ואחות עוד מעט 23 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:כל דבר
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נהה כלום ספורט מועדף: מחניים?
משקה מועדף:דיאט קולה טעם גלידה מועדף:שוקו צ'יפס או שוקולד לבן מה את/ה עושה כשמשעם לך? מוזיקה.. טיוי.. כאלה.
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כשאני עייפה. לפעמים ב9 לפעמים ב1 >< היית מעורב פעם בתאונה?כע צבע אהוב:סגול היום המועדף בשבוע: חמישי/שישי/שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? קשה להגיד... מה משמח אותך?חברים, מוזיקה, הכלב שלי, נעם
מה מעציב אותך? יש ויש.. מה מכעיס אותך?שקרים, התנשאות מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אני מתנדבת ב"כנפיים של קרמבו" כבר 3 שנים. מי שלא שמע על העמותה, זה עמותה של ילדים של חינוך מיוחד, ילדים נכים, ילדים שעברו אירוע מוחין וכאלה.. אז חונכים אותם ועוזרים להם. לי יש ילד בן 6, אני חוכנת אותו כבר 3 שנים, הוא על כיסא גלגלים, הוא לא אוכל לבד, לא הולך, בקושי מדבר וזז.. ואני אוהבת אותו כל כך!!
חפירה >< מעשן/ת? נופ שותה משקאות חריפים? יאפ איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא ואבא. אח ואחות. ויוי - חברה הכי טובה. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא משו
כמה פעמים היית בכותל?3? ובירושלים?הרבה, סבתא שלי ז"ל הייתה גרה שם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?כל חודשיים/ שלוש עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?------ יש רשיון? בקרוב מאוד!! כבר עשיתי 10 שיעורים
על איזה טסט עברת?>< אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים?מקדימים
XDDD שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:באר שבע.
מה אני אעשה, זה המקום שאני הכי אוהבת בעולם! עיר אהובה בארץ:באר שבע.
ארץ שנואה בעולם:בטח אחת מארצות ערב.
חוץ ממצרים אוהבים את החורף?שונאת! מפחדים מרעמים וברקים?ממש לא, אני אוהבת דווקא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?אף אחד מהם מה הכי כיף לעשות בגשם?הכל! קופצים לתוך שלוליות?כןןן אוהבים קרמבו?במיוחד אחרי שהוא היה איזה חצי שעה במקפיא יאמייי אוהבים את הסימפסונים? DOPEEE כן כאילו >< בילית פעם בכלא?נה
פשעת?אכן רצחת?לא גנבת?כן הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?כן.
>< סתם לא
חנית במקום שאסור?כע השתנת במקום ציבורי?כן.. כאילו, שירותים ציבוריים. או יער >< השחטת?כן לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן XDDDDD צבעת פעם את השיער?רק פעם אחת?
לאיזה צבע?כחול, שחור, בלונדיני, סגול, אדום.
אני רצינית >< יש פירסינג?כע איפה?דאבל הליקס
באוזן ימין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא מגדירה את עצמי.
משעמם בחיים? פעם ב... איזה סוג מים הכי טעים?מי עדן/נביעות/אקווה נובה.
וסוג קולה?קוקה! ותה?ויסוצקי מתגעגע/ת לקיץ? כל כךךךךךךךך מה עובר לכם עכשיו בראש? נעעעעעעעעם
אוהבים להתחכם?תמיד
המורים אוהבים אתכם?חלקם.
מאמין/ה בה'?לא למה? סיפור ארוך. נסכם את זה בזה שאני פשוט לא מאמינה. צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה? מה פתאום! אוהבים סרטים?יאפ אוהבים טלויזיה?הכי מסנג'ר או איסיקיו?MSN טלפון או פלאפון?פלא מחשב או טלויזיה?מחשב
שירים או סרטים?סרטים עם שירים
שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה!!!!!! 50 סנט או אמינם?אמינם
לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל פלאן 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?א-ב-ו-ד-י-ם!
זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?גם וגם
שונאים כרגע מישהו?כן למה?סיפור ארוך ><
איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים?יאפ מאמינים באסטרולוגיה?אכן