אה ../images/Emo6.gif בדיוק מה שאני צריכה ../images/Emo3.gif
איזה מזל אתם? דאגים
קוראים הורוסקופים? יאפ מאמינים באסטרולוגיה? נופ שיר אהוב: נמ... יש טונות
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: נחשו
לומדים? לצערי
בבי"ס? אה... כן? איזה כתה? ח(רא) באוניברסיטה? נופ איזה מקצוע? הא? במה עובדים? לצערי ולמזלי בכולם
כמה אחים יש לכם? 1... וגם כן אח.. יותר סוג של כלב...
בני כמה? 9 אני חשובת דבר שעשיתם ואתם גאים בו: DVD של מושן
ו... אמ.. לא יודעת... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כל מיני דברים שאמרתי
ספורט מועדף: התעמלות קרקע משקה מועדף: מים ולמונד טעם גלידה מועדף: קפה
או וניל עוגיות
מה את/ה עושה כשמשעם לך? מעצבנת את אח שלי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10:30 היית מעורב פעם בתאונה? בערך.. היה מגניב XDDD צבע אהוב: סגול ושחור
היום המועדף בשבוע: שבת
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא היה.. יש לי חיים משעממים
מה משמח אותך? מקפליי
מה מעציב אותך? בית ספר, מוות, ואנשים : \ מה מכעיס אותך? אנשים!!!!! ואח שלי >< מה מרגיע אותך? מוזיקה, להיות לבד, לצייר, להתחרפן
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נופ... מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? נופ... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אה.. לא יודעת.. אי אפשר לסמוך על אף אחד אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.. כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת
ובירושלים? הרבה... לא יודעת.. מי סופר? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל פעם שאני חולה... עישנת פעם סמים? לא.. אני היי בנטורל
איזה סוג? מים יש רשיון? כן, לבימבות על איזה טסט עברת? שני. החנתי על ילד בהתחלה... אוהבים לשחק? כן!
איזה סוג משחקים? קלפים, וכדור
שש בש או שחמט? שחמט (אני לא יודעת שש-בש) דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון
עיר אהובה בארץ: רעות
ארץ שנואה בעולם: ערב הסעודית
אוהבים את החורף? יאפ
מפחדים מרעמים וברקים? רק שהם ממש חזקים
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם כאילו דה מה הכי כיף לעשות בגשם? לשכב מתחת לפוך XD קופצים לתוך שלוליות? יאאאאאאפ אוהבים קרמבו? יאאאאאאפ אוהבים את הסימפסונים? כן
בילית פעם בכלא? כן כל שישי-שבת אני שם XD פשעת? גנבתי מחק מ'קולמוס' רצחת? נופ
גנבת? כן XD הרמת יד על מישהו/י? כן.. כל הזמן אנסת? לא.. אבל יש לי כמה ברשימה
חנית במקום שאסור? עם הבימבה? נההה השתנת במקום ציבורי?
השחטת? את הבית ספר? כל הזמן !! XD לא שילמת דו"ח? עם הבימבה? פעם אחת שנסעתי במהירות מופרזת ... נסעת מהר מידי? כן, עם הבימבה XD צבעת פעם את השיער? יאפ
לאיזה צבע? סגול (עםפ מקרק ואקריליק) ובלונד (אצל הספר) יש פירסינג? יאפ איפה? בתחת מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ משעמם בחיים? כןןןן
איזה סוג מים הכי טעים? מהאסלה וסוג קולה? פויה קולה ותה? רגיל P: או לואיזה
מתגעגע/ת לקיץ? נהההה מה עובר לכם עכשיו בראש? 'מה עובר לכם עכשיו בראש' אוהבים להתחכם? למה? יש לכם בעיות? המורים אוהבים אתכם? לא! מאמין/ה בה'? לפעמים
למה? כי ככה בא לי צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? דה! אוהבים סרטים? יאפ אוהבים טלויזיה? אהה מסנג'ר או איסיקיו? מסן
טלפון או פלאפון? פלאפון, מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? שניהם דפוקים
לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן
0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? בים או ביבשה? זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד
לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות
שונאים כרגע מישהו? אההה מלא!! למה? כי הם דפוקים >< מי שקראה את כל זה, מכךה
(אם שי שגיאות אני מצטערת אין לי כח לבדוק
)