שאלון-להפגת השיעמום

purple floyd

New member
חס וחלילה אפליות!

מה פרק 13? יש רק 11 פרקים בינתיים O_____O טל כתבה 13? טח היא התבלבלה

hooba

New member
../images/Emo80.gifרק בריאות.../images/Emo6.gif

מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? כן, אני בכת השטן!!1 666!!11 יובל המבולבל!!11 מה הכי כיף לעשות בגשם? לבכות על מר גורלי, כי אף אחד לא רואה שאני בוכה!!11 |חותך| קופצים לתוך שלוליות? לא, הנעליים יהרסו P: פשעת? אני י\עוברת על החוק של סקסיות יתר [~כאפה~] XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
"בלאקי מת" חהחה עם כל הסמים ישמצב שזה יקרהXD

השחטת? כתבתי פעם על השולחן בבצפר. נחשב? אם זה נחשב צריך לשלוח אותי לבית כלאXD מאמין/ה בה'? לא. למה? כי הוא לא קיים?... חחהחהחה אהבתיXD

purple floyd

New member
אז צריך לנצל את הרגעים האחונים שלו לא? |גבות|

בית משוגעים כפרה,בית משוגעים. [KIDDING]

AlmA XP

New member
אה ../images/Emo6.gif בדיוק מה שאני צריכה ../images/Emo3.gif

איזה מזל אתם? דאגים
קוראים הורוסקופים? יאפ מאמינים באסטרולוגיה? נופ שיר אהוב: נמ... יש טונות
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: נחשו
לומדים? לצערי
בבי"ס? אה... כן? איזה כתה? ח(רא) באוניברסיטה? נופ איזה מקצוע? הא? במה עובדים? לצערי ולמזלי בכולם
כמה אחים יש לכם? 1... וגם כן אח.. יותר סוג של כלב...
בני כמה? 9 אני חשובת דבר שעשיתם ואתם גאים בו: DVD של מושן
ו... אמ.. לא יודעת... דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כל מיני דברים שאמרתי
ספורט מועדף: התעמלות קרקע משקה מועדף: מים ולמונד טעם גלידה מועדף: קפה
או וניל עוגיות
מה את/ה עושה כשמשעם לך? מעצבנת את אח שלי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10:30 היית מעורב פעם בתאונה? בערך.. היה מגניב XDDD צבע אהוב: סגול ושחור
היום המועדף בשבוע: שבת
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא היה.. יש לי חיים משעממים
מה משמח אותך? מקפליי
מה מעציב אותך? בית ספר, מוות, ואנשים : \ מה מכעיס אותך? אנשים!!!!! ואח שלי >< מה מרגיע אותך? מוזיקה, להיות לבד, לצייר, להתחרפן
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נופ... מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? נופ... איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אה.. לא יודעת.. אי אפשר לסמוך על אף אחד אוהב/ת את מדינת ישראל? כן.. כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת
ובירושלים? הרבה... לא יודעת.. מי סופר? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל פעם שאני חולה... עישנת פעם סמים? לא.. אני היי בנטורל
איזה סוג? מים יש רשיון? כן, לבימבות על איזה טסט עברת? שני. החנתי על ילד בהתחלה... אוהבים לשחק? כן!
איזה סוג משחקים? קלפים, וכדור
שש בש או שחמט? שחמט (אני לא יודעת שש-בש) דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לונדון
עיר אהובה בארץ: רעות
ארץ שנואה בעולם: ערב הסעודית
אוהבים את החורף? יאפ
מפחדים מרעמים וברקים? רק שהם ממש חזקים
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם כאילו דה מה הכי כיף לעשות בגשם? לשכב מתחת לפוך XD קופצים לתוך שלוליות? יאאאאאאפ אוהבים קרמבו? יאאאאאאפ אוהבים את הסימפסונים? כן
בילית פעם בכלא? כן כל שישי-שבת אני שם XD פשעת? גנבתי מחק מ'קולמוס' רצחת? נופ
גנבת? כן XD הרמת יד על מישהו/י? כן.. כל הזמן אנסת? לא.. אבל יש לי כמה ברשימה
חנית במקום שאסור? עם הבימבה? נההה השתנת במקום ציבורי?
השחטת? את הבית ספר? כל הזמן !! XD לא שילמת דו"ח? עם הבימבה? פעם אחת שנסעתי במהירות מופרזת ... נסעת מהר מידי? כן, עם הבימבה XD צבעת פעם את השיער? יאפ
לאיזה צבע? סגול (עםפ מקרק ואקריליק) ובלונד (אצל הספר) יש פירסינג? יאפ איפה? בתחת מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ משעמם בחיים? כןןןן
איזה סוג מים הכי טעים? מהאסלה וסוג קולה? פויה קולה ותה? רגיל P: או לואיזה
מתגעגע/ת לקיץ? נהההה מה עובר לכם עכשיו בראש? 'מה עובר לכם עכשיו בראש' אוהבים להתחכם? למה? יש לכם בעיות? המורים אוהבים אתכם? לא! מאמין/ה בה'? לפעמים
למה? כי ככה בא לי צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? דה! אוהבים סרטים? יאפ אוהבים טלויזיה? אהה מסנג'ר או איסיקיו? מסן
טלפון או פלאפון? פלאפון, מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? שניהם דפוקים
לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן
0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? בים או ביבשה? זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד
לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות
שונאים כרגע מישהו? אההה מלא!! למה? כי הם דפוקים >< מי שקראה את כל זה, מכךה
(אם שי שגיאות אני מצטערת אין לי כח לבדוק
)

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifכי ממש משעמם לי ../images/Emo69.gif

איזה מזל אתם? דלי
קוראים הורוסקופים? כן
מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים
שיר אהוב: שי הרבבבבבבבה יותר מידי
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זמר-מיקה זמרת-נטשה בדינפילד להקה\מקפליי [כאילו דההה!@#]
לומדים? כן
בבי"ס? מן הסתם..
איזה כתה? י'6
באוניברסיטה? עוד לא..
איזה מקצוע? עדיין לא..
במה עובדים? בכלום ><"
כמה אחים יש לכם? 2
בני כמה? אחות בת 28 אח בן 20 עוד מעט
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: ואווו אני לא זוכרת.. אממ, הדפים הציבעוניים שאני עושה לכן [?!]
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ואוו.. גמאת זה אני לא זוכרת, בטוח היה משהו
ספורט מועדף: כדורעף
משקה מועדף: נסטי
טעם גלידה מועדף: נוגט
מה את/ה עושה כשמשעם לך? שאלונים
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? סביבות 11
היית מעורב פעם בתאונה? לא
צבע אהוב: תכלת
היום המועדף בשבוע: רביעי
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? בכל החיים אני לא זוכרת, אבל היום גיליתי שיש לי מבחן ביומולדת שלי.. [אהמעודשבועאהמ]
מה משמח אותך? בנות בפורום האקזוטי שלנו
מה מעציב אותך? לא יודעת..
מה מכעיס אותך? ההורים שלי [לפעמים] הבצפר [תמיד]
מה מרגיע אותך? מק
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא
מעשן/ת? לא
שותה משקאות חריפים? לא
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אממ.. לא יודעת, האמת שאני די מעריכה את נטשה בדינגפילד
אוהב/ת את מדינת ישראל? כן, היא חביב [ודי זקנה]
כמה פעמים היית בכותל? הייתי צריכה לספור?
ובירושלים? אותם מ'ס הפעמים שהייתי בכותל
כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעם בהרבה זמן
עישנת פעם סמים? גאדאמט לא!
איזה סוג?
יש רשיון? עוד לא
על איזה טסט עברת? עוד לא!
אוהבים לשחק? אהא
איזה סוג משחקים? בWII
שש בש או שחמט? שחמט
דמקה או שחמט? דמקה
עיר אהובה בעולם: לונדון [אני חייבת להיות שם מתישהו!]
עיר אהובה בארץ: אממ.. תל אביב [?!]
ארץ שנואה בעולם:
אוהבים את החורף? אהבתי.. לפני שנהיה כלכך קר
מפחדים מרעמים וברקים? לא
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם
מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות בבית מתחת לשמיכה חמה
קופצים לתוך שלוליות? לא, למה ללכלך את הנעליים?
אוהבים קרמבו? אהא
אוהבים את הסימפסונים? ברור!!
בילית פעם בכלא? לא
פשעת? לא
רצחת? נמלה נחשבת?
גנבת? לא
הרמת יד על מישהו/י? הרמתי יד למורה כדי לצאת לשירותים, גמזה נחשב?
אנסת? את טום ולוקאס!
חנית במקום שאסור? לא
השתנת במקום ציבורי? לא!
השחטת? לא
לא שילמת דו"ח? עוד לא היה לי אחד כזה
נסעת מהר מידי? אממ.. אני חושבת שכן, במכונית בלונהפארק
צבעת פעם את השיער? לא
לאיזה צבע?
יש פירסינג? כן
איפה? באוזן, רופרט ההליקס
מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? תגידו לי אתן..
משעמם בחיים? מן הסתם אחרת לא הייתי עונה על השאלון..
איזה סוג מים הכי טעים? בטעם תפוח D:
וסוג קולה? פיכס קולה!
ותה? אפרסק [בשל!!]
מתגעגע/ת לקיץ? כן!!!!!!
מה עובר לכם עכשיו בראש? 'קר לי |רק||רק|'
אוהבים להתחכם? כן
המורים אוהבים אתכם? לא יודעת..
מאמין/ה בה'? לא
למה? ככה
צמחוני/ת? לא
אוהבים מוסיקה? באאארור!
אוהבים סרטים? אכן, לא סתם אני במגמת קולנוע ותקשורת
אוהבים טלויזיה? אהא
מסנג'ר או איסיקיו? מסן אימפריוס!
טלפון או פלאפון? ראיין לשלטון!
מחשב או טלויזיה? מחשב
שירים או סרטים? שירים
שוקולד מריר או לבן? לבן
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50
סנט או אמינם? לא זה ולא זה
לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן!
0
או 1? 0

RAVeN 57

New member
|**../images/Emo202.gifההמשך, כי תפוזבל התאכזר אליי..

אבודים או נמלטים? נתפרש על גיבורים
זוג או פרד? פרד
בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל
לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם ^^
שונאים כרגע מישהו? לא
למה?
וסתם תומנה שלהם כי הם ממש ממש חמודים
*תמונה אקראית* *ועוד סתם מסר-המחשב שלי חזר אליי!*

yaelsee

New member
חהחה

'קר לי |רק||רק|' זה ממש הצחיק אותי
שתדעי לך שאת היחידה שאני באמת קוראת, אין לי כוח עכשיו לאחרות ורק לך יש לי
ד"א, היום בשיעור לשון המשכתי את הפיק, וברגע שאני אחבר את הכל המחברות ביחד,זה יצא הרבה.

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאני שונאת את הסמיילים של תפוז../images/Emo69.gif

הללויה!!!!!!!!!!! אני גאה
בך! גם כשקראת את הכל
וגם שסופסוף המשכת את דברים קטנים

עונה וזאת הפעם הראשונה

שאני משתתפת בכאלו דברים נראה איך יהיה בסוף =] איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? לפעמים/לעתים קרובות..חח.. מאמינים באסטרולוגיה? רק שזה נכון
שיר אהוב: NATASHA BEDINGFIELD- SOULMATE אם ככה כותבים XDD זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ברור מקפלייייי
והאמת יש עוד אוהבת את כל הסוגים =] לומדים? לצעריי
בבי"ס? לא בבית
כן...בהנדסאים בעעעעע איזה כתה?י'2 שליטעעעעעעעעעעעעעעע
באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? נגרות |חחחח...איך הגעתי לזהה?!?!| במה עובדים? נגרות מה נסגר?!?! כמה אחים יש לכם? 1 כמו 100000
בני כמה? 10 כמו 10000
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אממ...אני מתחילה להתגבר על הביישנות שלי
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אממ..הרבה דבריםם
ספורט מועדף: כדורסל...נראה לי...זה זה שצריך לקלוע לסל נכון ?!?!
משקה מועדף: קולההההההההההההה פשוט מכורהה לדבר הזהה !!! טעם גלידה מועדף: אממ..וניל שוקולד ריבת חלב הכללללל העיקר גלידההה
מה את/ה עושה כשמשעם לך? דברים כאלו XDDD סרטונים של מקפליי טלוויזיה...יש חיים לא?! באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אממ.. 23:00 משו כזה..חננהה
היית מעורב פעם בתאונה? כן..כשנולדתי
צבע אהוב: הכלל....באמת...אבל הכי כחול מה לא ברור?! היום המועדף בשבוע: יום שלישי כי אנחנו לומדים רק 4 שעות !!! מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אמממ..ברור שהיו הרבה אבל לא עולה כרגעע... מה משמח אותך? דאגי..
.דייי...
מה מעציב אותך?זה שהית לדג'ר מת
דיי אני בוכה עכשיווו
מה מכעיס אותך? שאני טיפשה ומכוערת ושמנה...!!!!
מה מרגיע אותך? מוזיקה...מקלחת טובה... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כןןןןן בשניידר(בית חולים) !!! ב"סטארלייט" (פ"ת) תבואו לבקרר !! מעשן/ת? לא =] שותה משקאות חריפים? רד בול נחשב.?...חחחח
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא שלי אוהבת אותה הכי הכי הכי !!
אוהב/ת את מדינת ישראל? כןן אין על הארץ המדהימההה !! למרות כל האנשים בהה...| אהמאהודאולמרטאהמ| כמה פעמים היית בכותל? הרבהההה ובירושלים? גםם...בדרךך..חחח... כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בקושי ברוך ה' אני נושם
עישנת פעם סמים? לא איזה סוג?לאאא...מה צריך פירוט ?! חחח... יש רשיון? לא..
על איזה טסט עברת? לאאאאאאא
אוהבים לשחק? למה לא? איזה סוג משחקים? במחשב
שש בש או שחמט? אני טיפשה לא יודעת לשחק
דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם:לונדון פריזזזזז רומאאא ירושליםםם ויש עודד... עיר אהובה בארץ: אממ..ראש העין שליטעעעעעעע...חחחחחחחח ארץ שנואה בעולם: אמממ..לא 'דעת... אוהבים את החורף? לפעמים כן...לפעמים לא... מפחדים מרעמים וברקים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן...חחח..סתם לא כ"כ מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם ביחדד... מה הכי כיף לעשות בגשם? לשיר בשקטט ולטעום את הגשם ולהסתכל לשמיים ולפרוס את הידיים (וואיי איזה שיר מגניבב..חחחח...) קופצים לתוך שלוליות? ברורררררר אוהבים קרמבו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דיי באלי עכשיוווו אוהבים את הסימפסונים? כןןןןןןןןןן בילית פעם בכלא? לא...מה אני אעשה שם? ביקור חולים?...חחח...מה עובר עליי?!? פשעת?
רק בשביל עניים XDDDDDD רצחת?
רק בשביל עניים XDDDD גנבת?
לא רק בשביל עניים XDDDD הרמת יד על מישהו/י?
חס וחלילההה
אנסת? די כבר נמאסססס ברור שכןןן חנית במקום שאסור? אין לי רשיוןן אמרתי כבררררררררררר השתנת במקום ציבורי? אני לא בןןן אני לא יכולההה השחטת? מה זה????? אני???? כןן...משוו קטןן...חחח.. לא שילמת דו"ח? אין לי רשיון קיבינימטטט נסעת מהר מידי?
צבעת פעם את השיער? כןן לאיזה צבע? שחור יש פירסינג? כןן איפה? באףףףף (ד"א הוא די חדשש משבוע שעברר XDDD) מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לפעמים..תלוי במצב רוחח =] משעמם בחיים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה סוג מים הכי טעים? אממ..נוו...אפרסק לא?...נווו בצבע ורוד וירוקק הבקבוקים האלו...חח... וסוג קולה? ערסי וקוקה קולה ותה? נחמדדד מתגעגע/ת לקיץ? כןן..לפעמים מה עובר לכם עכשיו בראש? דאגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ועכשיו שהית מת....
אוהבים להתחכם? לפעמים
המורים אוהבים אתכם? כןן...זה ממש מוזררר
מאמין/ה בה'? כן
למה? כי זה טוב שיש אמונה במשו לא?...
צמחוני/ת? לא... אוהבים מוסיקה? מה השאלה בכלל ?!? אוהבים סרטים? כןןןןןן אוהבים טלויזיה?כןןןןןןןןןןןן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר ואייסיקיו....תלוייי טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? תלויי שירים או סרטים? תלוייי שוקולד מריר או לבן? לבןןןןן
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? שניהם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק... 0 או 1? למה להיות 0 אם אפשר 1 ??? אבודים או נמלטים? אני אבודהההה זוג או פרט? זוגגגגגגגגגגג
בליינד דייט או דאבל דייט? לא יודעת.... לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מממ...לא יודעתתת שונאים כרגע מישהו?כןןןןןןןןן את הית' לדג'ר למה? תשאלי אוותו למה...!!! למה הוא לקחח סמים למה הוא מתת למה???!!!!??!!!?????? אחחחחח...היה כיףףףףףףףףף ונחמדדד...למרות שנזכרתי בזה שהוא מתת..וואיי כואב לייי.... אוהבתתתתת עמית =] וחייבת להשים תמונה שלוו...אחחחחח...מושלםםםםםםםםם

michalie XD

New member
אעאע בדיוק חיפשתי מה לעשות ../images/Emo24.gif

איזה מזל אתם? טלה קוראים הורוסקופים? מידי פעם מאמינים באסטרולוגיה? כשרשום לי שהולך לקרוא לי משהו טוב שיר אהוב: מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מלאאמלאמלאמלאמלמלא לומדים? אהא בבי"ס? אהא (חטיבה) איזה כתה? ח' באוניברסיטה? לא
איזה מקצוע?
במה עובדים?לא עובדת כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה?22,25 (ס'זקנים
) דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עזרתי לאמא שלי לנקות את הבית, אמרתי תודה, כשאני רואה קופות צדקה אני שמה את העודף מדברים שאני קונה וכו'. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא ניראה לי שיש ספורט מועדף: ריקוד
משקה מועדף: ספרייט טעם גלידה מועדף: עוגיות
מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת שירים, רואה טלווזיה,רוקדת, מתכתבת במסן/אייסי,נכנסת לפורום ועוד... באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 היית מעורב פעם בתאונה? לא ברוך השם
צבע אהוב: אדם ושחור היום המועדף בשבוע: שבת (עוד לחשוב ששנאתי את היום הזה) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ההצעת נישואים של אח שלי לחברה שלו. מה משמח אותך? ממ.. לראות אנשים מחייכים,לעזור לאנשים, לרקוד, לשמוע שירים, להשתגע ולא לשים על אף אחד,לקבל ציונים גבוהים,מקפליי
, מיי כמיקל רומנס .(וכומבן שיש עוד) מה מעציב אותך? לראות אנשים עצובים, להיכשל במבחן ועוד... מה מכעיס אותך? אימואים
דיי מה הקטע שלהם?! תהנו מכל רגע בחיים תפסיקו להיוהת כאלה אימוים ודיכאוניסטים זה מגעיל וואו אני אימו ואני חותך ורידים יאיי איזה כיף לי[NO] ועוד... מה מרגיע אותך? ים!!!!! מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? שאני הולכת מטעם בצפר לתרומות זה נחשב!? מעשן/ת? לא
שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אין לי מישהו ספיציפית אבל אני מעריכה אנשים שעושים טעויות ומודים בהם, שיודעים לבקש סליחה, מפרגנים, לא מסתכלים על העבר יותר מידי.. ממשיכים הלאה עם החיים לא נתקעים, לא מעשנים, חכמים
ועוד.. אוהב/ת את מדינת ישראל? בקושי כמה פעמים היית בכותל? 5 ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא יודעת... עישנת פעם סמים? כן
איזה סוג? ת'אמת שאני לא כל כך זוכרת אני וחברה שלי מסניפות היא קונה את זה ואני מביאה לה כל פעם כסף. יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אין לי רשיון אוהבים לשחק? אהא איזה סוג משחקים? משחקים במחשב, כדורגל (נווו מה תבינו איך זה לגדול בחברת 2 בנים) שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: מממ.... ניו יורק (ניראה לי) עיר אהובה בארץ: תל אביב ואילת. ארץ שנואה בעולם: עיראק!! אוהבים את החורף? לפעמים מפחדים מרעמים וברקים? כן |מסמיק| מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להתכרבל מתחת לפוך קופצים לתוך שלוליות? חח.. שמשעמם לי אוהבים קרמבו? אהא אוהבים את הסימפסונים? אהא בילית פעם בכלא?אהא סתם לא פשעת? כן
אבל זה היה ממזמן... אני וחברה שלי שרפנו את הפח של בצפפר והיא בסוף יצאה אשמה ואני לא. רצחת?לאא גנבת? לא! הרמת יד על מישהו/י? אהא אנסת? לא חנית במקום שאסור? אין לי רשיון השתנת במקום ציבורי? כשהייתי בגן זה נחשב? השחטת? אם זה שולחנות בצפר אז כן לא שילמת דו"ח? ~~~~; נסעת מהר מידי? ~~~~ צבעת פעם את השיער? לאאאא לאיזה צבע? לא צבעתי יש פירסינג? אהא איפה? אף מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? אהא איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן
וסוג קולה? קוקה קולה ותה? לא יודעת מתגעגע/ת לקיץ? אהא מה עובר לכם עכשיו בראש? מתי השאלון הזה ייגמר אוהבים להתחכם? אהאאא המורים אוהבים אתכם? ניראה לי שכן
מאמין/ה בה'? אהא למה? מי ניראה לכם ברא את העולם אני!? צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? אהא אוהבים סרטים? אהא אוהבים טלויזיה? אהא מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים וסרטים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כרסיטינה 50 סנט או אמינם? אימנם לינקין פארק או סימפל פלאן? גם וגם 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? לא זה ולא זה זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? אהא למה? כי המישהו הזה יכול להטריף לי את השכל!!!!

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאת פושעת חופשייה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נו נו נו מייקי, לא יפה לא יפה.. ולמה לשנוא את עיראק?? אולי כן את האנשים שמה שרוצים להרוג אותנו.. אבלאבלאבל אני עיראקית
אז למה לשנוא אותם?

michalie XD

New member
XDDD

הייתי ילדה קטנה ודביליתתת אבל זה היה כיף
אני לא שונאת את אלה שלא רוצים לפגוע אני לא גיזענית אני שונאת את העיר עצמהה לא את האנשים (חוץ מאלה שרוצים לרצוח אותנו ס''מחבלים)

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif|המונח הנכון הוא שהיד.. [אני לומדת את זה ב

בבצפר בשיעורי איסלאם שדרך אגב, יש לי מבחן על זה ביום שישי.. איזה כיף
NOT!
]

למעלה