מה יהיה מחר? איך אני אמשיך את חיי??
היתה הופעה ממש טובה. חייבת להודות שציפיתי למשהו קצת אחר מריטה, והופתעתי לטובה. אחרי איחור של חצי שעה בתחילת הערב ונאומים של חצי שעה נוספת (כשבאחד מהם מישהו אמר נאום בצורת שמות השירים של מירי וריטה, בואו נגיד שחוץ משיר לשירה (שירה במלרע!!) לא ממש שמתי לב שהוא מדבר בשמות שירים אז כנראה זה לא היה ממש מוצלח
) סוף סוף הזמינו את ריטה ומירי לבמה, אחרי שקראו להן הדיווה (גם את המילה דיווה הוא אמר במלרע, זה נשמע כמו אדיבה) ריטה והדיווה (נכון, שוב במלרע) מירי מסיקה
אני אדבר רק על האירוח של מירי, כי זה מה שבאמת מעניין אותנו, לא?
ריטה הזמינה אותה לבמה והן שרו יחד את "אף אחת". מירי שרה לבד את הבית הראשון ואחרי הפזמון עשתה לריטה עם היד שתבוא אליה, ריטה המשיכה בבית השני והן שרו יחד את הבית השלישי. בסוף ריטה גם טיפה התבלבלה אבל זה היה ממש חמוד. ראו על מירי איך שהיא מתרגשת לשיר עם ריטה, זה היה ממש מקסים. אחרי השיר היא גם אמרה "אתם חושבים שאתם המעריצים הכי גדולים של ריטה? אני המעריצה הכי גדולה של ריטה!" וסיפרה שכשהיתה בת 15 היא ראתה אותה יושבת איפשהו, ניגשה אליה ואמרה לה שהיא נורא רוצה להיות זמרת, ואם היא תהיה שמינית, אחד חלקי שש-עשרית, אחד חלקי מליונית ממנה היא תהיה הכי מאושרת בעולם, ועל זה היא ענתה (ואז היא חיקתה את ריטה) "את תהיי, את תהיי"
ואז היא אמרה שלשיר היום עם ריטה זה ממש הגשמת החלום הכי גדול שלה, שאין יותר מזה, ואז את המשפט שבכותרת שלי
לאחר מכן הן שרו יחד את "אל תעזוב" כששוב, מירי מתחילה בשיר ואח"כ ריטה מצטרפת עליה ובסוף את "עטוף ברחמים". לאורך כל השירים שלהן הן כל הזמן זזו והתנועעו וכל פעם שהתקרבו אחת לשניה התחבקו. היה ממש מקסים. בקיצור, היה פשוט נפלא! אני קצת פחדתי מהמעריצות של ריטה, כי אני יודעת שיש איזו איבה קטנה שלהן למירי (בעיקר בגלל כל ההשוואות בתקשורת בין שתיהן, ולפעמים טוענים שמירי מחקה קצת את ריטה, למרות שאחרי ההופעה הזו אני חייבת לציין שהן ממש שונות לטעמי) אבל דווקא היו סביבי ומאחוריי כמה מעריצות ריטה שמאוד חיכו לאירוח הזה (לפני שמירי עלתה שאלו כמה פעמים מתי היא תגיע) ומאוד מאוד התרשמו ממנה אחרי האירוח ונתנו לה מחמאות. היה ממש כיף לשמוע! אין לי תמונות כי ישבתי על הדשא ממש רחוק ולא נתנו לנו להתקרב לבמה...... אה, הכי חשוב
מירי לבשה את השמלה שלבשה לחתונה של קרן, והיא ממש ממש יפה במציאות!