היום שתי דיוות על במה אחת

veredmp

New member
../images/Emo193.gif היום שתי דיוות על במה אחת ../images/Emo193.gif

מירי מתארחת היום בהופעה של ריטה ברעננה בהופעה שהיא מופע התרמה למען בי"ח לוינשטיין
מי עוד הולך? כל מי שהולך, תהנו המון (עוד לא הייתי בהופעה מלאה של ריטה אבל לא נראה לי שאפשר לא להינות.....) וכמובן חזרו לפורום וספרו חוויות

אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאינאניאני../images/Emo70.gif

אני אניאניאני והמצלמה החדשה גם. איך עוד לא היית עד היום בהופעה של ריטה?

veredmp

New member
לא יודעת, לא יצא

אני מחבבת את ריטה אבל לא מספיק בשביל לשלם את סכומי הכרטיסים שלה. ראיתי הופעה שלה ביום הסטודנט בבר אילן וראיתי אותה במיני הופעה ביום העצמאות האחרון כך שזה לא שאף פעם לא ראיתי אותה על במה. אפשר להגיד שבזכות מירי אני סוף סוף אראה הופעה שלה. תודה מירי

Crurifragium

New member
קודם תעברי את ההופעה

אח"כ תודי למירי. אולי תחליטי שאת לא אוהבת את ריטה בהופעה, ומירי סתם שרפה לך ערב?

veredmp

New member
אוקיי, עכשיו אחרי ההתרשמות שלי מההופעה

אני יכולה להגיד - תודה מירי!

תהנו היום..../images/Emo13.gif

ממש רציתי לבוא, אבל יש לי משהו חשוב יותר לעשות.. ספרו חוויות!

תאמיני לי..

שרציתי לבוא, מאוד, אבל יש סדרי עדיפויות... אשתף אחרי ההופעה מה היה חשוב יותר... בינתיים תהנו והמון (קחו משהו ליתושים בגלל הדשא)..

yafit1305

New member
תהנו-אני חייבת הופעה של מירי בקרוב

קניתי היום עדשה חדשה למצלמה ואני חייבת לעשות "טסטים"

veredmp

New member
אז קדימה. יש לוח הופעות פה למעלה.

תבחרי הופעה ותזמיני כרטיס

veredmp

New member
אין לי מושג. בכל מקרה כרגע יש פחות ופחות

הופעות בגלל ההקלטות, ואני מניחה שלפני שייצא הדיסק החדש היא בכלל תיעלם קצת...... הקיצר, או שתחליטי יום אחד לבוא למרכז, זה לא עד כדי כך נוראי בשביל משהו חד פעמי, או שתחכי בסבלנות שהיא תגיע לאיזור שלכם (אבל קחי בחשבון שיש מצב שזה יהיה רק בסיבוב הבא)

veredmp

New member
מה יהיה מחר? איך אני אמשיך את חיי??

היתה הופעה ממש טובה. חייבת להודות שציפיתי למשהו קצת אחר מריטה, והופתעתי לטובה. אחרי איחור של חצי שעה בתחילת הערב ונאומים של חצי שעה נוספת (כשבאחד מהם מישהו אמר נאום בצורת שמות השירים של מירי וריטה, בואו נגיד שחוץ משיר לשירה (שירה במלרע!!) לא ממש שמתי לב שהוא מדבר בשמות שירים אז כנראה זה לא היה ממש מוצלח
) סוף סוף הזמינו את ריטה ומירי לבמה, אחרי שקראו להן הדיווה (גם את המילה דיווה הוא אמר במלרע, זה נשמע כמו אדיבה) ריטה והדיווה (נכון, שוב במלרע) מירי מסיקה
אני אדבר רק על האירוח של מירי, כי זה מה שבאמת מעניין אותנו, לא?
ריטה הזמינה אותה לבמה והן שרו יחד את "אף אחת". מירי שרה לבד את הבית הראשון ואחרי הפזמון עשתה לריטה עם היד שתבוא אליה, ריטה המשיכה בבית השני והן שרו יחד את הבית השלישי. בסוף ריטה גם טיפה התבלבלה אבל זה היה ממש חמוד. ראו על מירי איך שהיא מתרגשת לשיר עם ריטה, זה היה ממש מקסים. אחרי השיר היא גם אמרה "אתם חושבים שאתם המעריצים הכי גדולים של ריטה? אני המעריצה הכי גדולה של ריטה!" וסיפרה שכשהיתה בת 15 היא ראתה אותה יושבת איפשהו, ניגשה אליה ואמרה לה שהיא נורא רוצה להיות זמרת, ואם היא תהיה שמינית, אחד חלקי שש-עשרית, אחד חלקי מליונית ממנה היא תהיה הכי מאושרת בעולם, ועל זה היא ענתה (ואז היא חיקתה את ריטה) "את תהיי, את תהיי"
ואז היא אמרה שלשיר היום עם ריטה זה ממש הגשמת החלום הכי גדול שלה, שאין יותר מזה, ואז את המשפט שבכותרת שלי
לאחר מכן הן שרו יחד את "אל תעזוב" כששוב, מירי מתחילה בשיר ואח"כ ריטה מצטרפת עליה ובסוף את "עטוף ברחמים". לאורך כל השירים שלהן הן כל הזמן זזו והתנועעו וכל פעם שהתקרבו אחת לשניה התחבקו. היה ממש מקסים. בקיצור, היה פשוט נפלא! אני קצת פחדתי מהמעריצות של ריטה, כי אני יודעת שיש איזו איבה קטנה שלהן למירי (בעיקר בגלל כל ההשוואות בתקשורת בין שתיהן, ולפעמים טוענים שמירי מחקה קצת את ריטה, למרות שאחרי ההופעה הזו אני חייבת לציין שהן ממש שונות לטעמי) אבל דווקא היו סביבי ומאחוריי כמה מעריצות ריטה שמאוד חיכו לאירוח הזה (לפני שמירי עלתה שאלו כמה פעמים מתי היא תגיע) ומאוד מאוד התרשמו ממנה אחרי האירוח ונתנו לה מחמאות. היה ממש כיף לשמוע! אין לי תמונות כי ישבתי על הדשא ממש רחוק ולא נתנו לנו להתקרב לבמה...... אה, הכי חשוב
מירי לבשה את השמלה שלבשה לחתונה של קרן, והיא ממש ממש יפה במציאות!

veredmp

New member
חייבת להוסיף את התגובה של אמא שלי

שכסיפרתי לה על ההופעה אתמול ועל האירוח של מירי, ושהיא ממש התרגשה לשיר עם ריטה, אמא שלי אמרה לי "ריטה היא זו שצריכה להתרגש לשיר עם מירי". כ
עלאמא שלי

למעלה