היה מצויין
הנאומים בהתחלה אכן היו ארוכים, מיגעים, ארוכים, חוזרים, וארוכים. היה משעשע משהו שחלק מהנואמים הודו לריטה ומירי, בלי לעשות הבדלה לאור העובדה שזאת הופעה של ריטה ושמירי רק מתארחת. היה פחות משעשע שכל פעם שזה קרה היינו בטוחים שהנה נגמרו הנאומים ומתחילה ההופעה, רק בשביל לגלות שלא... השירים המשותפים שלהן היו ממש טובים. הן בונות טוב אחת על השניה, הדינמיקה ביניהן על הבמה מצויינת, וגם הקולות וסגנונות השירה שלהן משתלבות טוב (שומעים בברור שזו לא אותה זמרת אלא שתיים שונות, אבל משתלבות טוב ואין איזו צרימה של שינויי כיוון חדים). או בקיצור, הן בשקט יכולות להמשיך להופיע ביחד לפעמים. והשמלות השחורות של שתיהן גם כן התאימו. (למרות ש, מירי, לי אישית זה בכלל לא הפריע, והשמלה הזאת יושבת עליך נהדר והיא ממש יפה, אבל גורמים מסויימים שאינן מהמין הגברי יצרו לי רושם ברור שלהסתובב בפומבי עם שמלה שכבר לבשת לחתונה מצולמת היטב זה כנראה לא לגמרי נהוג ואופנתי
) סיפור הפגישה שלה עם ריטה גם היה משעשע, כמו שוורד תיארה אותו. רק שיש לו שתי פרשנויות אפשריות שכנראה מירי וריטה לא היו מודעות אליהן: 1. אני די בטוח שהיא באמת אמרה לנו בסיפור דברים כמו "אחד חלק שש עשרית" ו "אחד חלקי מליונית", ולא "חלקי שש עשרה" ו "חלקי מליון". מה שלמעשה אומר שמירי הצעירה אמרה לריטה שהיא מקווה להיות טובה פי שש עשרה, או פי מליון, מריטה. דיווה, או לא דיווה?
2. אם כן מבינים את השברים האלו כמו שהיא כנראה התכוונה אליהם ("אחד חלקי מליון") אז כשריטה אמרה לה "את תהיי, את תהיי", זה לא היה פירגון כמו שמירי חושבת, כי ריטה למעשה אמרה לה "כן, את תהיי אחד חלקי מליון ממני. בטח. אין בעיה". ועוד גרמה לה להרגיש טוב עם זה. דיווה או לא דיווה?
בכל אופן, שוב, הייתה הופעה ממש טובה באופן כללי, והאירוח של מירי היה מאוד מאוד מוצלח. אני בהחלט מאוד שמח שהלכתי. (ורק קצת מצטער שלא עשיתי בחוכמה ואיחרתי באופן היסטרי, כמו עדי
).