היום שתי דיוות על במה אחת

דניז2

New member
שילוב קטלני=מירי מסיקה + ריטה

המופע של ריטה ומירי באמפי ברעננה - ערב התרמה לב"ח לוינשטיין. מרגש במיוחד, השניים דיוות אמיתיות, נתנו את הנשמה, הדואט שלהן היה מדהים אתן חייבות לחשוב על מופע ביחד - כי השילוב היה קטלני,הורס, שניהן מלאות חום ואהבה ומקבלות פידבאק מדהים מהקהל, אז למה לא ללכת על זה.....? נהנתי עד דמעות.

אין דברים כאלו

נהניתי לפני שמירי עלתה נהניתי אחרי שמירי ירדה מהבמה אבל הכי נהניתי שמירי וריטה היו על הבמה ביחד איזה שילוב מנצח!. אני וד' עשינו די בשכל וחסכנו מאיתנו את רוב הנאומים המייגעים- פשוט הגענו באיחור,וזה לא מפתיע למי שמכיר את אהובי (אנו כמו אורי ומירי
) בהתחלה ישבנו על הדשא וראינו הכל מרחוק יחסית. אבל די במהרה ברגע שכולם רצו לקרבת הבמה ועמדו והשתוללו גם אני ביניהם. אני לא אשקר אם אומר שהיו שם רגעים שעמדתי ולא האמנתי שאני נוכחתי לגלות את השילוב המדהים הזה. היו לי לא פעם לכלוכית בעינים וחיוך מאוזן לאוזן שאי אפשר למחוק. יש לי מלא תמונות(חנכתי את המצלמה החדשה) אבל אני כרגע בעבודה אז זה ידחה למחר או להיום אחרה"צ. מירי הייתה מאד מופתעת שראתה את ורד ואנוכי אחרי ההופעה - כנראה היא לא קוראת בפורום

איריס מ

New member
משמח לקרוא שנהנתן

כיף לקרוא חוויות כאלה זה ישר מעלה חיוך
עדי התחדשי על המצלמה, מחכה לתמונותייך

Crurifragium

New member
היה מצויין

הנאומים בהתחלה אכן היו ארוכים, מיגעים, ארוכים, חוזרים, וארוכים. היה משעשע משהו שחלק מהנואמים הודו לריטה ומירי, בלי לעשות הבדלה לאור העובדה שזאת הופעה של ריטה ושמירי רק מתארחת. היה פחות משעשע שכל פעם שזה קרה היינו בטוחים שהנה נגמרו הנאומים ומתחילה ההופעה, רק בשביל לגלות שלא... השירים המשותפים שלהן היו ממש טובים. הן בונות טוב אחת על השניה, הדינמיקה ביניהן על הבמה מצויינת, וגם הקולות וסגנונות השירה שלהן משתלבות טוב (שומעים בברור שזו לא אותה זמרת אלא שתיים שונות, אבל משתלבות טוב ואין איזו צרימה של שינויי כיוון חדים). או בקיצור, הן בשקט יכולות להמשיך להופיע ביחד לפעמים. והשמלות השחורות של שתיהן גם כן התאימו. (למרות ש, מירי, לי אישית זה בכלל לא הפריע, והשמלה הזאת יושבת עליך נהדר והיא ממש יפה, אבל גורמים מסויימים שאינן מהמין הגברי יצרו לי רושם ברור שלהסתובב בפומבי עם שמלה שכבר לבשת לחתונה מצולמת היטב זה כנראה לא לגמרי נהוג ואופנתי
) סיפור הפגישה שלה עם ריטה גם היה משעשע, כמו שוורד תיארה אותו. רק שיש לו שתי פרשנויות אפשריות שכנראה מירי וריטה לא היו מודעות אליהן: 1. אני די בטוח שהיא באמת אמרה לנו בסיפור דברים כמו "אחד חלק שש עשרית" ו "אחד חלקי מליונית", ולא "חלקי שש עשרה" ו "חלקי מליון". מה שלמעשה אומר שמירי הצעירה אמרה לריטה שהיא מקווה להיות טובה פי שש עשרה, או פי מליון, מריטה. דיווה, או לא דיווה?
2. אם כן מבינים את השברים האלו כמו שהיא כנראה התכוונה אליהם ("אחד חלקי מליון") אז כשריטה אמרה לה "את תהיי, את תהיי", זה לא היה פירגון כמו שמירי חושבת, כי ריטה למעשה אמרה לה "כן, את תהיי אחד חלקי מליון ממני. בטח. אין בעיה". ועוד גרמה לה להרגיש טוב עם זה. דיווה או לא דיווה?
בכל אופן, שוב, הייתה הופעה ממש טובה באופן כללי, והאירוח של מירי היה מאוד מאוד מוצלח. אני בהחלט מאוד שמח שהלכתי. (ורק קצת מצטער שלא עשיתי בחוכמה ואיחרתי באופן היסטרי, כמו עדי
).

veredmp

New member
../images/Emo12.gif ריטה לא לבשה שמלה

ירון, אתה צריך משקפיים. ריטה לבשה חולצה ומכנסיים שחורים. ההתאמה היתה רק בצבע
גם אני השתעשעתי מהקטע של ה"אחד חלקי שש עשרית, אחד חלקי מליונית" אבל זו מירי. לא צריך להוסיף על זה
גם אני מצטערת שלא אחרנו כמו עדי. גם פספסה את הנאומים וגם הצליחה לעמוד ליד הבמה, המאבטחים איפה שאנחנו ישבנו לא נתנו לאף אחד לזוז.........

Crurifragium

New member
כן, כשאמרתי שמלה לא התכוונתי שמלה אלא

שהיא לבשה משהו שנראה כמעט כאילו היה שחור אחיד. הצבע התאים.

veredmp

New member
אה, ובקשר להערה של "להסתובב עם השמלה

השחורה שכבר הצטלמת איתה זה לא אופנתי" - ממתי מירי ניסתה להיות אופנתית?
וזה גם מזכיר לי כשהיא לבשה את השמלה האפורה הזו לכמה מקומות באותו שבוע, זוכרים?

היי..מעריצה של ריטה..

אהלן מה קורה?? טוב אני לא מעריצה את מירי, למורת שהיא ענננננננננננננננננננננננקית!!! הייתי בהופעה אחת שלה בהרצליה לפני שנים חחחח על ריטה אני חולה ברמות. כשהגעתי אחרי שחניתי אני וחברה שלי שעמנו את ריטה ומירי בבלאנס של עד שתעזוב, אני וחברה שלי פשוט התמוגגנו!! הבאנו לריטה זרחנים וקונפטים, היתה הופעה פגז, ריטה מהממת אותי כל פעם מחדש... הביצועים שלה עם מירי היו אדירים!! אני מאוד אוהבת את מירי..גם הדיסקים שלה מתנגנים אצלי בפלייליסט. ריטה באמת התבלבלה בשיר של מירי אבל אם הייתם יודעים שהיא גם מתבלבלת בשירים של עצמה חחחחח היו ביצועים בהחלט אדירים. לי ולחבורת מעריצים של ריטה שבאנו ביחד 7 מעריצים היו כרטיסים לדשא שזה קילומטרים, אבל שרופים כמונו לא יכולים לשבת קילומטרים מריטה, קיצר התחלנו לדבר עם השומרים, ומתי שריטה עלתה עברנו למדרגות של הבמה והתחלנו עם הזרחנים לריטה... היה מעלף!! טוב אני אפסיק לחפור!! קיצר דואטים מעלפים!!! הסיפור של מירי היה ענק חחח והצחיק אותי הפרצוף שמירי עשתה שהיא ראתה שריטה מרימה את המקרופון, כל הופעה זה ככה פשוט הורס הקטע הזה! שני

veredmp

New member
הבלבול שלה היה חמוד לאללה

ואל תדאגי, כל זמר מתבלבל לפעמים, גם בשירים של עצמו ובטח ובטח בשירים של אחרים
גם אני הגעתי בבלאנס בדיוק כשמירי היתה. יש מצב שעמדנו אחת ליד השניה, הייתן חבורה של בנות ועוד בן אחד?

veredmp

New member
אנשים שרופים מזהים אנשים שרופים אחרים ../images/Emo8.gif

אחת מאלה שעמדו איתכן אמרה משהו בסגנון "זו רק הופעה 8 שלי של ריטה" או משהו כזה, וזה גרם לי לחייך ולחשוב על התקופה שאני עוד הייתי במספר הופעות חד ספרתי אצל מירי

חחחחח גם אני כבר עברתי את החד-ספרתי אצל ריטה

ובהחלט, אנשים שרופים מזהים אנשים שרופים! חחחחחחח מגיע לשתי זמרות ענקיות!!!

Crurifragium

New member
אתם אלו

שישבתם ממש בצד, עם הלייט-סטיקים הירוקים והכחולים? השירים בבאלנס היו טובים מאוד, היה כיף לשמוע. רק אח"כ הן לא ישר סיימו, אלא המשיכו עם עוד כל מני דברים, ואנשי האבטחה החזיקו אותנו בתור בחוץ כי אי אפשר להכנס בזמן הבאלנס. אם לפחות הן היו שרות כל הזמן הזה, אז זה בכלל לא היה מפריע.
ריטה הייתה מאוד טובה. היו לי תקופות שפחות אהבתי אותה, ותקופות שיותר, אז באתי להופעה הזאת להתרשם, ומאוד נהניתי. הדבר היחידי בהופעה שלה שקצת הפריע לי זה הסיום המאוד חד שהיא עשתה ל"שיר אהובת הספן" (או שאני מתבלבל וזה היה שיר אחר? הזכרון שלי מעצבן, אני יכול לזכור הערות שוליות לגמרי בפרטי פרטים, ולשכוח דברים מרכזיים כמו איזה שיר היה מתי ובאיזה הקשר). היא הפסיקה לשקט גמור, כבתה אורות, וציפיתי שזה משהו רגעי לבנות קצת מתח והיא תחזור לסיומת חזקה לשיר. במקום היא חזרה ישר לשיר אחר...

כן אנחנו עם הזרחנים

כל פעם מביאים משהו אחר נרות, מתנות ודברים כאלו, אתם יכולים לאמץ את זה!! הבאנו גם קונפטים, לא יודעת אם שמתם לב, אבל מתי שמי שהיה איתנו פתח את זה וריטה נתנה קפיצה אחורה ואז ראתה שזה הניירות של הקונפטי. אח"כ שחיכינו לה ראינו את הבת שלה נועם בת 8 אוספת את הקונפטי ואחרי זה שריטה יצאה נועם הקטנה באה אלייה ואומרת לה "אמא תראי הבאתי לך קונפטי" תמימות של ילדים!! חחחח אהובת הספן? דווקא אהבתי ואני לא משוחדת, היה לנו חבל על "ציפור זרה" שיר מעלף! גם "חיה לי מיום ליום" (לא בת 16) היא הורידה את השיר מהפלייליסט, ותמיד בסוף ההופעה אנחנו לא נותנים לה לרדת בלי השיר הזה. שרים לה את השיר והיא חוזרת לשיר אחרי שהיא כבר מסיימת, מביאה שוב את הלהקה חחח. אבל פה זה היה בלתי אפשרי בגלל הטקס שהביאו להן פרחים וכו' מתי שהלכתי לראות אותה, לא הספקתי להגיד לה שלום והיא אומרת לי "היה כיף ביום ההוא" ביום שלישי שעבר עשינו איתה מפגש מעריצים, היא ממש מקסימה!!! חבל לכם על הזמן חחחח

למעלה