היום שתי דיוות על במה אחת

תודה רבה!!

יש לך תמונות של ריטה? לא היתה לי את המצלמה ביד וזה היה דיי בעייתי חחחח אז לא צילמתי..את האמת שכבר הפסקתי לצלם בהופעות, אני רק מצטלמת איתה אחרי ההופעה וזהו, זה חוזר על עצמו.. רציתי לצלם סירטון אחד לפחות שלה עם מירי והלעלות לפורום שאני מנהלת של ריטה (באג'נדה) שאגב לקחתי את התמונות לפורום שם חחח הודתי לך! אבל לא צילמתי, טוב לא נורא!! היתה הופעה כ"כ יפה כ"כ אנרגתית שאי אפשר להתלונן!

יש לי תמונות אפילו יפות של ריטה

כמו שכתבתי לך אעלה אותן היום לאלבום בפייסבוק ואשלח לך לינק

היי חבר'ס :)

האמת היא שבהתחלה הצחיק אותי כל עניין המחנות -"ריטה" ו"מירי". אני לא אשקר אבל לפני שנה בערך הייתי בהופעה של ריטה שגם מירי הופיעה בה.. ולא אהבתי בהופעה של מירי כמה אלמנטים שהיא "גנבה" מריטה. מאותו רגע לא כל כך אהבתי את מירי למרות שיש לה קול אדיר...(אני חולת ריטה אז אתם יכולים להבין את הרגישות חח) בהופעה ברעננה הקשבתי טוב טוב לקול של מירי...ותקשיבו חברים לבחורה יש חתיכת גרון . השילוב בין שתיהן היה מאוד יפה ומרגש:) אני חושבת ששתיהן מוכשרות ברמות על ! מאוד אהבתי את הביצוע של מירי ב"עטוף ברחמים" היא עלתה לגבהים מטורפים... ריטה היא חלק מאוד גדול מהחיים שלי ...קצת מעבר לזמרת ולכן קשה לי להתחבר לזמרות אחרות ולהתרגש מהן... אבל כששמעתי אותן ביחד בשיר של מירי ("רק אחת" או משהו כזה חח) הצטמררתי..ומירי הפתיעה אותי לטובה עם הנוכחות שלה.

veredmp

New member
קוראים לשיר "אף אחת" והוא של צרויה להב ../images/Emo13.gif

בקשר לקטע של "מירי גנבה לריטה אלמנטים" אני ממש לא מסכימה, מירי מעריצה את ריטה ולכן כמובן מושפעת ממנה, אבל קשה לי לראות דברים "גנובים". הן לא שרות באותו מנעד, הן לא זזות אותו דבר על הבמה, ההופעות שלהן שונות לגמרי. אבל עזבי, לא נתחיל להתווכח על שטויות עכשיו. נסכם בזה שאני שמחה שהאירוח של מירי גרם לך (הפעם) לשנות את דעתך עליה ומזמינה אותך לנסות אותה בהופעה מלאה, מבטיחה לך שתהני ולא תתחרטי

../images/Emo45.gifהרבה זמרות לוקחות מריטה השראה

מבחינה קולית ומבחינה בימתית, והיא לגמרי רואה את זה בחיוב ("זה נעים, כי השארתי חותם, כי הן אוהבות... ואני גאה להיות חלק בתוכן").

עם כל האהבה לריטה.. ../images/Emo13.gif

מירי זו מירי ועומדת יפה מאוד בפני עצמה, הן מבחינה קולית והן מבחינה בימתית. כל השוואה בין השתיים עושה לשתיהן עוול, אז זה ממש מיותר.

למעלה