מירי היום מגיעה לתיאטרון הצפון

veredmp

New member
../images/Emo193.gifמירי היום מגיעה לתיאטרון הצפון../images/Emo193.gif

כל מי שהולך להופעה, תהנו המון, תצחקו ותתרגשו. שי - לא להתעלף! אנחנו נחכה לכם כאן, לשמוע חוויות מההופעה

shay keran21

New member
אז אני לא בבית חולים בסופו של דבר../images/Emo7.gif

אבל ספק אם אצליח להירדם הלילה.. ברשתוכם אתחיל דוקא מהסוף..באתי בידיעה שאני בא נטו לחוות הופעה ראשונה של מירי,לא תיארתי לעצמי שאוכל גם לדבר איתה ולהיות ממש לידה..לקח לי כמה דקת לעכל ולהפנים שזה יקרה בסוף..מיד רצו לי מחשבות בראש,איך היא? האם היא יותר יפה? יותר?? פחות??? והיא פשוט מדהימה התיחסה לכל אחד ואחד..היה נלפטה וחמה...ואז שניגשתי עליה,הצגתיאת עצמי,וסיפרתי ל כמה התרגשתי וכמה זה היה עצמתי...ומירי נתנה לי חיבוק כ"כ כ"כ חזק...זה היה פשוט כיף להרגיש אותה..ולהריח אותה...היה לה אגב ריח מדהים...חחחחח והצטלמנו...בטח יצא זוועה...אבל מירי חיסקה אותי בצורה מיוחדת...ככה הרגשתי...היא הקרבה מאוד מאוד את הפנים...נראה לי תצא תמונה מיוחדת...
ועכשיו לביקורת..ואני אומר ביקרות,תצפו למשהו ארוך..אני מאוד מאוד עניני,אדבר על הכל מהכל...מא' ועד ת' התוודעתי שנהיה בשורה 21(מתוך 44,מאוד מאוד גבוה,2 שורות מהסוף) לא התבאסתי כלל,כי הייתי כ"כ מרוגש...השעה הייה עשרה ל-9..הבמה מלאה אך טורק בכלי נגינה וכיסא שחור נחמד(חחח הכיסא מהסיפורים סופסוף ראיתי אותו) התאורה הייתה בצבע כחול-סגול,חשוך...ואז הכל התכבה פתאום..השעה הייתה 9 ו6 דקות,היה דממהההההההההההה שחור שחור שחוק,ואזד אור לבן עגול מלמעלה הופיע,ופשוט סינוור אותי...הלב שלי נעצר כאשר החלה להתנגן המנגינה של "נוצות" הלב שלי כאבבבב כאבבבבב ואז התחיל.... התחילה בנובמבר כמובן...לבשה את השמלה השחורה המדהימה והרגילה שלה לסבב ההופעות... חבר'ה אני רוצה לדבר איתכם על התאורות...דבר כזה לא היה מבייש הופעה בחול!! מעולם אך מעולם לא נכחתי בדבר כזה! מעולםם!!! בכל שיר ושיר תאורה אחרת,התאורה מספקת גם את סגנוני השיים..היה מדהים מדהים...ההופעה הייתה קופי כמו של ההופעה מנוגה רק משינוי אחד גדול |עצוב| מירי לא שרה את "הוכחה" אבל לא נורא..היא שרה את "אהובי" "אל תשלכני" והביצוע שהכי הכי אהבתי בערב הזה:"אנתה עומרי" כמעת ובכיתי...הקהל היה חם,צחק מהסיפורים של מירי...סיפרי פריז,ניו יורק,הבדיקה שעברה וכ' וכ' הקהל היה הכי הכי חם ואוהב בביצוע של "אף אחת" המדהים...התפעלתי בעיקר מהצורה הגופנית של מירי..אישה,בהיריון,חודש תשיעי!!!! ככה רוקדת ככה מענטזת! ככה זזה! ופשוט נפלא...והביצוע של "טיפה טיפה" הרס אותי..אחד העיבודים המדהימים...אין אין לי מילים....באמת שאין....הופעה כזו אסור לשכוח,ואין לי מילים להודות לורד,ולמי שאירגן את הכרטיסים האלו בחינם-בזכותכם זכיתי לראות את ההופעה הזו,הופעה שלא תחזור לאחר הלידה,ההופעות יהיו רק "שקטות" או לא יודע מה,זכיתי לראות הופעה מרהיבה,נוצצת,ששוב,לא הייתה מביישת הופעה של מדונה,או לא מיודע מה,מבחינת תאורה...אין על הקול של מירי,אין על החום שהיא מעבירה,אין שום אמן בחול שמגיע לקצות האצבעות שלה...הדבר היחידי שטיפה מעציב אותי,שעל ההופעה הזו לא שילמתי שקל...הייתי מאוד רוצה לשלם..זכיתי בהופעה הזו...וזה פשוט מתנה...מתנה שבאמת אזכור....מוסיקה זה באמת החיים שלי,אבל לחוות הופעה כזו...שאתה נדהם לא רק מהיכולות הואקליות או מהתאורה,אלא גם היחס לקהל,הצורך לשתף,להצחיק,להחצין אם תרצו,הכל בא בברכה...אין מילים..באמת שאין...לצערי לא אני ולא יפית צילמנו..כי לא איפשרו...אבל זה בסדר...ישאר לי בראש ובנשמה את כל זה..זה היה מושלם אפילו שלא שרה את "הוכחה" זה היה פשוט מושלם...לא היה פחות..ואני ממליץ,מי שלא היה בהופעה של מירי עד כה(אני כבר יצאתי רשמית מהרשימה הזו,יש!!) קדימה!! זה פשוט חובה! מי שלא יילך פשוט מפסיד... אני אוהב אותך מירי...את אישה מאוד קטנה,אך כזו גדולה....

veredmp

New member
21 מתוך 44 זה 2 מהסוף? ../images/Emo3.gif

ומירי עדיין לא חודש תשיעי. בוא לא ניילד אותה עדיין
ולמה החלטת שאחרי הלידה היא תחזור להופעות שקטות? אחרי הלידה התכנון הוא לחזור ולהמשיך את מסע ההופעות הנוכחי. האקוסטי נגמר מזמן. שמחה שנהנית

shay keran21

New member
אממ ישבנו בשורה 21

והיו 40 ומשו שורות..אני זוכר שהיינו ב2 שורות לפני הסוף..או שורה אחת..זה לא משנה האמת.. ולצמה החלטתי ככה? כי זה היה נראה לי הגיוני..אני שמח שטעיתי..כי בהופעות בזאפה למשל(ההופעה שאני אתכוון ללכת) לא יכולים לעשות את התאורות המדהימות האלו...אבל אני שמח שהשירים ישארו ככה,ומירי תהיה ותחזור ותמשיך לפזז לנו..אני שמח...

veredmp

New member
כפרות, אני באמת לא מצליחה להבין

איך שורה 21 זה 2 שורות מהסוף אם יש 40 שורות..... שורה 21 זה 19 שורות מהסוף, לא? או שהשעה משפיעה עלי..... וההופעה בזאפה אמנם תהיה בלי התאורה אבל אני מניחה שהעיבודים יישארו כמו שהם (בהנחה שיהיה מספיק מקום לכל הנגנים על הבמה.......)

shay keran21

New member
שוב..לגביי המקם חחח

יש כ44 שורות סבבה? עכשיו נזכרתי...ראיתי לפני שעלינו במדרגות היה רשום אולם ישיבה 21-44 אז ישבנו בשורה 21 אבל בכיסא "בלה בלה" בכל שורה יש איזה 10 או 12 כיסאות..אז לכן כמו שאמרתי ישבנ שורה אחת או שני שואות לפני השורה העליונה ביותר,כלומר הרחוקה ביותר ואמן אמן..דוקא לא היו הרבה נגנים...אממממ (משחזר) 5 נגנים 6 אנשים על הבמה כולל מירי..נראה לי הזאפה יכולה להחיל...או שלא? חחחח נראה לי יכלו לוותר בהופעות הזאפה על התופים האלו...לא תופים תופים..אלא על הכלי הנחמד הזה..אנערף..חחח

veredmp

New member
הסתכלתי עכשיו במפת אולם של התיאטרון

יש 23 שורות באולם ועוד 10 שורות ביציע. אז ישבת שורה 21 מתוך 23 של האולם כנראה. mystery solved

shay keran21

New member
אהההההההה?! אבל היה שורה 44 !! טוב...לא יודע

חחחחחחחחחחחחחח נראה לי שאת צודקת...אבל היה משהו עם 21-44...שיהיה

בזאפה כל הנגנים יכולים להיות על הבמה בלי בעיה

הסר דאגה מליבך. הייתי בהופעות בזאפה כמו של כנסיית השכל לדוגמא, שם לדוגמא מגדילים את הבמה,זה אומנם מוריד את מספר השולחנות שניתן לשים באולם...אך מה לא עושים שלנגנים תהיה עבודה? ד"א מאיה בלזיצמן לא הייתה בהופעה? היא כבר לא מנגנת עם מירי ?

shay keran21

New member
מסתבר שלא..היא לא הייתה..וחבל..הקול שלה

ממש ממש חסר...במיוחד בשיר הוכחה..שלא זכיתי לשמוע...חח ואגב,הכי מצחיק שאחרי לשם היא וכולם הלכו..אזז כולם כבר החלו לעמוד..ואני נקרע כי הם לא יודעים שזה לא נגמר..אז מיר חזרה במהירות לבמה..והיא אמרה "אבא שלי פה" אזש החלטתי לעשות עוד הדרן..חחח ואז שרה את ה2 שירים האחרונות אינתה עומרי וחדשות טובות...

veredmp

New member
זה לא שהיא הפסיקה. מאיה לא מופיעה בכל הופעה

בגלל שהיא מופיעה עם כל כך הרבה אומנים, היא פשוט מגיעה אם התאריך לא תפוס לה כבר. אם היא לא היתה אז היא בטח הופיעה עם מישהו אחר הפעם וקבעה איתו לפני שההופעה הזו נקבעה.

שמחה שנהנית

התאורה אכן מעלפת... מירי בסך הכל בחודש השביעי...תן לה להנות עוד כחודשיים מההריון... אם אתה כל כך רוצה לשלם על ההופעה- יש עוד הופעות כמו שאתה יודע, מה עוצר אותך? לגבי טל ליהיא- חבל שלא יצא לי לראות את זה בלייב. למה אתה חושב שיהיו רק הופעות שקטות אחרי הלידה? יש הופעה ביוני בזאפה ואני בטוחה שתגלה שאתה טועה. מירי גם עשתה הופעות בזאפה בעבר שלא היו אקוסטיות.

למעלה