אז אני לא בבית חולים בסופו של דבר../images/Emo7.gif
אבל ספק אם אצליח להירדם הלילה.. ברשתוכם אתחיל דוקא מהסוף..באתי בידיעה שאני בא נטו לחוות הופעה ראשונה של מירי,לא תיארתי לעצמי שאוכל גם לדבר איתה ולהיות ממש לידה..לקח לי כמה דקת לעכל ולהפנים שזה יקרה בסוף..מיד רצו לי מחשבות בראש,איך היא? האם היא יותר יפה? יותר?? פחות??? והיא פשוט מדהימה התיחסה לכל אחד ואחד..היה נלפטה וחמה...ואז שניגשתי עליה,הצגתיאת עצמי,וסיפרתי ל כמה התרגשתי וכמה זה היה עצמתי...ומירי נתנה לי חיבוק כ"כ כ"כ חזק...זה היה פשוט כיף להרגיש אותה..ולהריח אותה...היה לה אגב ריח מדהים...חחחחח והצטלמנו...בטח יצא זוועה...אבל מירי חיסקה אותי בצורה מיוחדת...ככה הרגשתי...היא הקרבה מאוד מאוד את הפנים...נראה לי תצא תמונה מיוחדת...
ועכשיו לביקורת..ואני אומר ביקרות,תצפו למשהו ארוך..אני מאוד מאוד עניני,אדבר על הכל מהכל...מא' ועד ת' התוודעתי שנהיה בשורה 21(מתוך 44,מאוד מאוד גבוה,2 שורות מהסוף) לא התבאסתי כלל,כי הייתי כ"כ מרוגש...השעה הייה עשרה ל-9..הבמה מלאה אך טורק בכלי נגינה וכיסא שחור נחמד(חחח הכיסא מהסיפורים סופסוף ראיתי אותו) התאורה הייתה בצבע כחול-סגול,חשוך...ואז הכל התכבה פתאום..השעה הייתה 9 ו6 דקות,היה דממהההההההההההה שחור שחור שחוק,ואזד אור לבן עגול מלמעלה הופיע,ופשוט סינוור אותי...הלב שלי נעצר כאשר החלה להתנגן המנגינה של "נוצות" הלב שלי כאבבבב כאבבבבב ואז התחיל.... התחילה בנובמבר כמובן...לבשה את השמלה השחורה המדהימה והרגילה שלה לסבב ההופעות... חבר'ה אני רוצה לדבר איתכם על התאורות...דבר כזה לא היה מבייש הופעה בחול!! מעולם אך מעולם לא נכחתי בדבר כזה! מעולםם!!! בכל שיר ושיר תאורה אחרת,התאורה מספקת גם את סגנוני השיים..היה מדהים מדהים...ההופעה הייתה קופי כמו של ההופעה מנוגה רק משינוי אחד גדול |עצוב| מירי לא שרה את "הוכחה" אבל לא נורא..היא שרה את "אהובי" "אל תשלכני" והביצוע שהכי הכי אהבתי בערב הזה:"אנתה עומרי" כמעת ובכיתי...הקהל היה חם,צחק מהסיפורים של מירי...סיפרי פריז,ניו יורק,הבדיקה שעברה וכ' וכ' הקהל היה הכי הכי חם ואוהב בביצוע של "אף אחת" המדהים...התפעלתי בעיקר מהצורה הגופנית של מירי..אישה,בהיריון,חודש תשיעי!!!! ככה רוקדת ככה מענטזת! ככה זזה! ופשוט נפלא...והביצוע של "טיפה טיפה" הרס אותי..אחד העיבודים המדהימים...אין אין לי מילים....באמת שאין....הופעה כזו אסור לשכוח,ואין לי מילים להודות לורד,ולמי שאירגן את הכרטיסים האלו בחינם-בזכותכם זכיתי לראות את ההופעה הזו,הופעה שלא תחזור לאחר הלידה,ההופעות יהיו רק "שקטות" או לא יודע מה,זכיתי לראות הופעה מרהיבה,נוצצת,ששוב,לא הייתה מביישת הופעה של מדונה,או לא מיודע מה,מבחינת תאורה...אין על הקול של מירי,אין על החום שהיא מעבירה,אין שום אמן בחול שמגיע לקצות האצבעות שלה...הדבר היחידי שטיפה מעציב אותי,שעל ההופעה הזו לא שילמתי שקל...הייתי מאוד רוצה לשלם..זכיתי בהופעה הזו...וזה פשוט מתנה...מתנה שבאמת אזכור....מוסיקה זה באמת החיים שלי,אבל לחוות הופעה כזו...שאתה נדהם לא רק מהיכולות הואקליות או מהתאורה,אלא גם היחס לקהל,הצורך לשתף,להצחיק,להחצין אם תרצו,הכל בא בברכה...אין מילים..באמת שאין...לצערי לא אני ולא יפית צילמנו..כי לא איפשרו...אבל זה בסדר...ישאר לי בראש ובנשמה את כל זה..זה היה מושלם אפילו שלא שרה את "הוכחה" זה היה פשוט מושלם...לא היה פחות..ואני ממליץ,מי שלא היה בהופעה של מירי עד כה(אני כבר יצאתי רשמית מהרשימה הזו,יש!!) קדימה!! זה פשוט חובה! מי שלא יילך פשוט מפסיד... אני אוהב אותך מירי...את אישה מאוד קטנה,אך כזו גדולה....