מירי היום מגיעה לתיאטרון הצפון

veredmp

New member
../images/Emo6.gif כל פעם היא תוקעת במקום אחר

כדי לא לשעמם את עצמה, אני מניחה

shay keran21

New member
אהה??!!! איךךך זה? חחחח אז מישו בכל זאת

הצליח לצלם..חחחחחחחחחחחחח מאיפההה מצאת?! חחח

shay keran21

New member
ועוד דבר שנזכרתי...שהדהים אותי..ולא רשמתי

אני זוכר שבהופעה הבכורה או בטרום הופעה,עדי צילמה הרבה הרבה תמונות,ותמונה אחת הבהילה אותי..תמונה שמירי שרויה על הרצפה ונראה שהיא נפלה או משו דומה...וטיפה נלחצתי..אז עדי הסבירה לי שזה מתוך "חוזר בחזרה" ושראיתי את זה פשוט נדהמתי מהסיום הזה..לא יודע למה זה ריגש אותי...אולי אתם רגילים..אבל אותי זה הדהים...ועוד היא בהיריון.שוב,איך היא יכלה ככה להשתטח?! זה מאוד מאוד ריגש אותי...וכמו כן,חחח מירי אוהבת להשתחוות..חחח היא כזו מקסימה....די נמאס לי....חחח אני עכשיו יותר אוהב את מירי מבעבר..רק בשבל הופעה...מה יהיה??

shay keran21

New member
תמונתי עם מירי../images/Emo191.gif../images/Emo153.gifאין לתאר

כמה יצאתי זוועה...רק קבלו הסבר...קמתי בבוקר יום שבת כולי נפיחות,הייתי כולי פלפל...וחשבתי שאני הולך למות...הצלחתי בשביל ההופעה להוריד קצת..כי שמתי הרבה הרבה ג'ל מסוים שעוזר לי בערך...זה א'.ב' מה חשבתי לעצמי שקניתי את החולצה הזו!?! אני פשוט נראה מזעזע,וג' בגלל הלחץ שכחתי להוריד את המשקפיים והצטלמתי איתם...הדבר היחידי שאני איכשהו עוד אוהב בי,זה העיניים...והמשקפיים המכערות האלו הסתירו אותם...אבל הטוב בדבר שהתמונה לשם עצמה מדהימה...מירי חיבקה אותי במורה כזו חמה ומלבבת...בפעם הבאה שייצא לי,אצטלם אחרת..ולהבא רק חולצות כהות! חחחחח אמרתי לכם שחשבתי שלא אפגוש אותה...לכן בחרתי בחולצה לא כהה..איזו טעות

shay keran21

New member
תגובה של אימא שלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אימא: וואוו איזו יפה היא! אני: נכון??!! אימא: אבל היא מאוד מאוד שמנה... אני: כי אולי היא בהיריון??!!! אימא: מה באמת? לא ידעתי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אימא שלי דוקאנ אהבה את התמונה,גם היא חושבת שהייתי צריך להצטלמם בלי משקפיים.. בע"ה שיהיה כסף אעשה לייזר...זה בכלל לא יקר...עם עדשות אין לי כוח..כל פעם להוריד..אם זה במקלחת שאני ישן או לא יודע מה...אני לא אחראי מספיק בשביל הדברים האלו...וגם אין סבלנות...

Doronn10

New member
על מה אתה מדבר? תמונה מהממה!

חחחחחח.. מירי כזאת לבבית.. איזה חיבוק חם.. באמת תמונה ממש טובה..

shay keran21

New member
כן...מירי מאוד מאוד חמה גופנית..היא אוהבת

לחבק..וזה...היא מאוד מאוד לבבית...לכן אני מתחבר אליה מסתבר...בגלל האופח..היא משדרת חומיות גדולה...

veredmp

New member
חומיות? ../images/Emo3.gif שי קרן, מחייה השפה העברית ../images/Emo8.gif

shay keran21

New member
אז איך צריך לאמר?! חחח ואני הרבה ממציא מילים

כמו..סתם..הייתי ילד..ומאז השתמשתי בזה כל הזמן..ואנשים אהבו...כמו נשיקות ונישוקים..נישוקים זה כאילו נשיקות קטנות...

למעלה