מירי היום מגיעה לתיאטרון הצפון

yafit1305

New member
תודה מירי על הופעה מדהימה!ריגשת אותי!

קודם כל,זה המקום להודות עך הכרטיס להופעה – מתנת קדם יום הולדת מצויינת! הייתה הופעה מדהימה,אני עדיין ב"היי" !אני ושי ישבנו בשורה 21 בסוף וראינו מצויין והסאונד היה מעולה! בתאטרון הצפון לא נותנים לצלם והם כל הזמן האירו על אנשים שניסו לצלם עם פנסים – לכן אין תמונות. חיכיתי לשיר "הוכחה" ומירי לא שרה אותו,שי שאל אותה אם השיר יהיה עכשיו בכל ההופעות (הנותרות) והיא אמרה שכן. כמובן שבשיר, "אל תשליכני" התרגשתי עד שזלגו דמעות מעיניי ! אני אתן לשי לסכם בצורה יותר מפורטת, היה מאוד נחמד להכיר את שי. תודה רבה למירי על ההופעה המדהימה !!!

shay keran21

New member
יפעת יקריתי../images/Emo24.gifשמחתי להכיר אותך ואני

מאמין שנתראה עוד הרבה..תודה לך על הנחמדות ואהבה שלך..היית מתוקה..ומאוד מאוד שמחתי להיות איתך ולחוות איתך את הטעימה הראשונה שלי ממירי...וורד-זה בסדר אל תדאגי אם בהופעה הזו לא בכיתי,אז לא אבכה..תכלי להיות לידי בהופעות אחרות..לא יהיה לך ממה להתפדח! חחחחחח

veredmp

New member
אתה עוד לא מכיר אותי? אני לא מתפדחת כ"כ מהר

ממש לא איכפת לי מה אנשים יחשבו עלי. הבעיה שלי היתה שאתה תבכה ואני אתרכז בלהרגיע אותך במקום בהופעה
אם אני יכולה להמשיך להתרכז במירי ולא בך אתה יותר ממוזמן לשבת לידי

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח קטלאק להרגיע

אותי..חחחחחחחחחחחחח..לא נראה לי שהיית מצליחה..חחחחח כי אני אוהב לבכות..זה משחרר... חחחחחחחחחחחחחחחח יאו הרגת אותי

shay keran21

New member
שכחתי את הדבר הכי הכי חשוב../images/Emo77.gif

ידעתי שאמורה להיות הפתעה בהופעה הזו..והנה ההפתעה טלהיא(מאמין שכולם מכירים אותה) עלתה לבמה ושרה בית ופזמון עם מירי את "שירה" אחד השירים שאני הכי אוהב באלבומה השני...טליהיא החמודה מאוד מאוד התרגשה,וגם אני,זה היה מדהים ומרגש... ועוד דבר שלא אשכח,בסוף ההופעה נעמדתי...ומחאתי כפיים...די התאכזבתי שאף אלד לא קם..רק השורה שלי קמה...(לא נחשב כל השורה הייתה המשפחה של מירי!אבא שלה,אחותה,האחינית שלה,פאדיחה רצינית,אבא שלה אגב בנאדם מדהים..) שוב תודה רבה

נעהירחק

New member
דברים שרואים מכאן לא עוברים ברדיו

הרבה זמן לא הייתי בהופעה של מירי, מעל שנתיים בערך. הופעה מרהיבה כזאת מזמן לא ראיתי. מהתאורה המדהימה שנתנה לכל שיר ושיר תוספת מיוחדת, מהעיבודים הנפלאים גם לשירים החדשים ובמיוחד לשירים הותיקים יותר(טיפה טיפה פשוט נפלא בעיבוד הג'אז הזה) ובזמרת נפלאה שמוכיחה שלא משנה מה(הייתה קצת מצוננת) אין על הקול שלה. פרפורמרית מדהימה שרואים שהיא נהנית מכל שיר שהיא שרה ומדביקה אותנו בהנאה הזאת. חייבת לציין שמה עשית בהופעה באמת נפלא, נהנתי. אחרי שיר לשירה היא העלתה את טל ליהיא לשיר איתה את שירה, היה ממש יפה. בשיר לשירה מירי העלתה את אחיניתה וחברה שלה, מירי לא זכרה בת כמה אחיניתה 8 או 10 וכשהיא שאלה אותה היא אמרה שהיא בת 11 חחח. למרות שרק שיצאתי שמתי לב שהיא לא שרה את הוכחה, אבל לא משנה הכל היה פשוט מושלם. מירי תודה על מה שאת מעניקה לי בשירתך.

../images/Emo24.gifשמחה שנהנית

תמיד שמירי או קרן חולות ההופעות הן הכי טובות. בדוק.

shay keran21

New member
ידעתי ששכחתי עוד פרטים../images/Emo67.gif

מירי אכן הייתה מצוננת (נזכרתי הרגעעעעעעע) אין אין כמעת השתנתי במכנסיים,אחרח שהשתמשה בנייר היא פשוט שמה אותו בה...בה...אתם יודעים...לא רוצה להיות גס..אבל לאחר המעשה הזו אני פרצתי בצחוק..כ"כ חזק..וגם שהציגה את השיר הבא לא יכלתי להפסיק לצחוק...זה היה כ" כ"כ מצחיקקק

veredmp

New member
לי אין בעיה להיות גסה. בציצי? ../images/Emo3.gif

ואם אתה רוצה להיות עדין אתה יכול להשתמש במילה "מחשוף"

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אכן כן!! אבל וואי זה היה

כזה מצחיקק..לא יודע אעם זה היה ספונטני או לא! פשוט קינחה את האף,ופשוט שמה את זה שם! כל הקהל התפקע מצחוק...זה היה אדיר...

אני בספק אם זה היה ספונטני- היא עשתה את

זה בהופעות קודמות...זה תמיד מצחיק.

shay keran21

New member
אה באמת? מסכנה...אז היא חולה הרבה ב

בזמן האחרון אה...זה לא משפיע כניראה..היא נשמעה מצוין כהרגלה...

veredmp

New member
היא בד"כ דומעת כשהיא מאוד מתרגשת

ב"אף אחת" וב"הוכחה". היא בכתה אחרי "אף אחת" או שזה היה צינון?

shay keran21

New member
את שואלת אותי עכשיו שאלה קשה..חח

מירי קינחה פעמיים את האף באחד היא סיפרה שהיא מצוננת,ובשני שהיא הכניסה את הטישו ל"מחשוף"..חחחח אני לא זוכר אחרי איזה שיר זה היה...אנסה להיזכר..

veredmp

New member
אתה פה בשביל לענות על השאלות הקשות ../images/Emo88.gif

סתם, עזוב. לא כולם צריכים להיות משוגעים עד כדי כך. בוא נחליט שזה היה אחרי "אף אחת" וזהו

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...נניח שאת

צודקת וזה באמת היה אחרי "אף אחת" חחחחחח וחכי חכי..2 3 הופעות אני אהיה מאסטר! אל תצפי שמהופעה ראשונה אזכור הכל...אני ממש מפחד שמחר אשכח..חחחחח טוב אני תכף נרדם...חח שיהיה לילה מתוק...עדין לא מאמין שדברתי עם מירי

למעלה