אוי איזה כיף!! ../images/Emo6.gif
1. מי הזמר/זמרת/להקה ששמעת בפעם הראשונה? הממ... RIKKI עם Suteki Da Ne, אבל זה לא ממש הסגנון שלי, אז נגיד ש-real Emotion של קודה קומי הנשמונת...
2. מהו השיר הראשון ששמעת? ^^
3. מהו האלבום הראשון ששמעת? grow into one של קודה קומי.
4. מהו הסינגל הראשון ששמעת? real Emotion / 1000 no Kotoba של קודה קומי.
5. איזה הופעה ראית בפעם הראשונה? secret FIRST CLASS LIMITED LIVE של (כן, אני מקורי) קודה קומי =)) ההופעה הכי טובה שלה!!
6. איזה קליפ ראית בפעם הראשונה? Suteki Da Ne של RIKKI, אבל מבחינת המוסיקה שאני באמת אוהב, real Emotion של קודה קומי...
7. מי הזמר/זמרת/להקה הכי אהובים עליך? ברור שקודה קומי!!!
8. איך התחלתם לשמוע את המוזיקה? שיחקתי ב-Final Fantasy X, שזה המשחק הכי שולט שקיים בעולם, והוא יפני במקור - פשוט תרגמו אותו לאנגלית. קיצר, שיר הנושא של המשחק היה Suteki Da Ne של ריקי, וממש אהבתי אותו. בהמשך, יצא Final Fantasy X-2, שקודה קומי שרה את שיר הנושא שלו (real Emotion), ומשם הדרך להתמכרות הייתה מאוד קצרה... =)
9. איזה סגנון מוזיקה הכי אהוב עליך? J-pop, שזה כולל בתוכו מלא תת-סגנונות שונים ונחמדים.
10. קנית/הזמנת אלבום/סינגל? עזבו... צריך שרשור נפרד בשביל זה. יש לי רשימה עצומה. כל פעם שאני עושה הזמנה של דיסקים וזה, אני חושב שאני יכול לשמוע את חשבון הבנק של נאנח "שוב?!"....=)
DVD? 11. אם כן, של מי? קודה קומי, בואה, אנג'לה אקי ואוטאדה היקארו..
12. מהם 2 השירים הכי ישנים ששמעתם? דווקא שני שירים??? הממ... WON'T BE LONG בגרסה המקורית של BubbleGum Brothers ו-Cutie Honey במלא גרסאות ישנות.... לשניהם קומי עשתה קאברים. =)
13. J-POP או J-ROCK? ברור שג'יי-פופ!!!!!!
14. איזה קליפ ראית לאחרונה? Koda Kumi - LAST ANGEL feat.TOHOSHINKI
15. הזמרת מועדפת: הזמרת הכי מועדפת עליך: קודה קומי!!! הזמרת השנייה הכי מועדפת עליך: אוטאדה היקארו הזמרת השלישית הכי מועדפת עליך: אנג'לה אקי הזמרת הרביעית הכי מועדפת עליך: בואה הזמרת החמישית הכי מועדפת עליך: ג'ייד, הסולנית לשעבר של sweetbox
16. זמר מועדף: הזמר הכי מועדף עליך: קן היראי... וזהו, כי אני לא שומע זמרים אחרים.
17. להקה מועדפת: לא שומע להקה
18. איזה זמר/זמרת/להקה הייתה רוצה שהכי יגיע לארץ? קודם כל קודה קומי!!! (נסו לומר את זה בקול 5 פעמים מהר)
19. איזה שיר את/ה שומע/ת עכשיו? Mika Nakashima - Yuki no Hana
20. איזה שיר הכי מרגש אותך? 1000Words של ג'ייד, שבמקור הוא של קומי... זה השיר שאני הכי אוהב בעולם!! מבחינת השיר היפני שאני הכי אוהב, זה אותו שיר, רק בגרסה של קומי... =)
21. איזה שיר הכי משמח אותך? real Emotion של קומי!! תמיד ריגש ותמיד יירגש!!
22. לשמוע ב – mp3 את השירים או במחשב? שניהם. בו זמנית. =)))
23. איזה הופעה אתה הכי אוהב? ההופעה הקצרצרה שהיקי עשתה ביום ההולדת ה-20 שלה, UH Live Streaming... היא שרה שם את COLORS בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה-!-!-!-!
24. מהו אלבום הסטודיו הכי אהוב עליך? grow into one (כן, שוב... של קודה קומי)
25. מהו אלבום האוסף הכי אהוב עליך? ~BEST ~second session של קומי
26. מהו השיר הקצבי הכי אהוב עליך? לא עניתי על השאלה הזאת כבר? ע"ע 'שיר משמח'
27. מהי הבלדה הכי אהובה עליך? ע"ע 'שיר מרגש'
28. מהו השיר הכי אהוב עליך? ע"ע 'שיר מרגש'
29. מהו הקליפ הכי אהוב עליך? real Emotion של קומי
30. ולסיום, איזה שיר את/ה הכי אוהב/ת לשיר בעצמך? COLORS של היקי *** רק רציתי לומר שלמרות שזה נראה כאילו אני אוהב רק את קודה קומי, אבל אוהב שלל זמרות אחרות!! אני פשוט מאוד נאמן אליה, כי היא הייתה הראשונה שלי!! =)))