שרשור ערב

אורטל מקום שלישי בהצבעות

הקרב בין גב וקרן לבין דניאל ואיתן. אני גם לא מסמסת אם כבר עדיף לסמס בוואלה

efrat800010

New member
זה לא אמין זה ניסיון להוריד את אורטל-אל תאמינ

לזה מניפולציות ופסיכולוגיה שרצה כדי לחזק את קרן וגב הדוחים אורטל לאורך כל הדרך הובילה והיא תמשיך להוביל ותיקח את המיליון כי ככה זה יהיה הכי צודק ואמיתי

talibatata

New member
כולם אוהבים אותה זה נכון, הבעיה היא שיש

תסריט כתוב מראש וזה קרן וגב הזוכים, זה כל כך שקוף שזה עצוב. וחבל.

izmeral1

New member
אולי יש לכם בלבלים. מה עשתה ליז לאתי הזוי....

זאת הכלבה הרעה של מור שקרן וליהי לא סבלו אותה ואת השאר שנכנסו איתה. היא לגרום כול הבלגן אתמול. בהלוגרמה על ההלוגרמה? וכמובן את מור צריך היה לשפוך עליה לא מים פטל דביק כי היא תמיד רעבה המנובלת. אתי לא עתה לה דבר רע שפוט תפסה אותה זוללת יותר מהגובה שלה. חולגנית מולכלכת. יצא לטובת בן וליהי. הזויה ובזויה לו אני הייתי גם סטירה היתה מקבלת ממני.היא והמנחים שנתו לה לתקוף את אתי וכמובן לסנגר על בן וליהי הבזיון של כול התוכנים הם. מור עוד תשלם ביוקר בחיים כול מי שיראה אותה תקבל רק לעג. בדיחה. אלא כול הבית צחק על הריצות שלה ועל המשחק הפנטומימה. באמת שם מקומה. קפצונית. ויד לה מזל אתי עדינה ליד החודדה . אל תזלזלו באתי. פשוט יש לה בעיה חוסר טקטטיקה. וגם חסר קצת הסכלה. אבל יש לה חוכמת חיים. הרבה יותר בריאה מליז וכנ"ל מהמלוכלכת מור. שלא תגיע לסוליה של אתי. ואיתן טעה טעות חמורה מאוד. ואני תיקווה שקרן וגב יתעלו עלין בנצחון. וכמובן הפרס לאורטל. ולא למתנשאים הבזויים. ועל איתן לשלם. על כך זה המשך למה ירד לי ולרבים ממנו. חבל. מחזק את המילים של מור האם זה נורמלי. כדי לרצות את האחרים. מהכבוד הראוי לקהל בכלל בחיים. כאדם אציל? וישר ומנעים הליכות. כול זה -ואור החיים דעך ממנו. להצדיק שטיות. המקפה על אתי ממור היתה יותר גרועה מצפעים שהיא עברה איתם תקופה. וסגדה לאיתן. שמרה לו מקום. מקווה שהיא עוד תדע על זה.ותצא עם זה לתקשרת. היה צריך להמנע מההתעבות ודעות -של הבנות. כי הוא לא היה שם. וכמובן כאיתן. . מחובתו להמנע. בושה לו ולהפקה ולשאר שעומד מאחורי הדברים.הצדקה של מריבה של רעה כמו מור.וזה למען בן וליהי שייד אחת כולם לא אוהבים אותם. נקמנית הכלבה הזו. אין קשר . למריבות של הבנות לאיתן
בסך הכול אתי על מור צחקה על האוכל. וכול האומה והחברות בבית צחקו. ועוד העירה על נקיון הבית הלכלוכית לא יודעת מה זה נקיון. גם זוללת בלי לשתוף הידיים טרפה חצי מקקר חצי מטבח ועוד חצי סיר. מחבר הכול טרפה את המטבח. כאשר היא חזרה מהדייט הבלופר של גב ושלה. ואז כבר ממתינה לה קרן וענבר. זורים שני קערות מרק כמה קבבים כמה נתחי עוף מטובלים חצי שקית לחם פרוס בקיצור הזיללה הגדולה. שלא נדע . איפה זה נכנס. פרטיזנית. למה רק שם המסכנים באמת סבלו. אבל אנחנו בעולם אחר.ויש הכול תודה לאל. אז גלשתי קמת על האנשים שהם באמת רעים גם אחרי התוכנית. הבנתם מה זה ראליטי זה אמת. ליז ואתי סלחו אחת לשנייה.???????

עידמןן

New member
לייק!

░░░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░█░░█░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░█░░░█░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░█░░░░█░░░░░░░░░░░░░ ██████▄▄█░░░░░██████▄░░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█░░░░░░ ▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░██░░░░░░ █████▀░░░░▀▀████████░░░░░░░░

talibatata

New member
אלוהים יסלח לי אבל אני לא יכולה לראות את קרן

וגב, הם גורמים לי אי נוחות.

poseidon111

Active member
אתה רץ מהר מידי.

היא התגברה כבר על הנפיחות והגרפסים. יש לך למה לקוות בהמשך.השלב הסופי יהיה כשהיא לא תחטט יותר עם האצבעות בשיניים.

למעלה