שרשור ערב

Deacon Frost

New member
כן, הוא מקנא בהישגיו של גב על כך

שהוא הלך לקבץ נדבות בתחנה המרכזית על מנת לרכוש לעצמו הירואין.

גם בחייך האישיים אתה נשען על טעויות העבר?

גב עבר דברים קשים מאד והשפלות עכשיו הוא במקום נהדר ואמן שישאר כך אני מאחלת לו זכיה בגמר יחד עם קרן ואיתן עם זוגתו הצפרדעית שילכו הביתה ויעשו מצידי ראשנים מלוא השלולית

poseidon111

Active member
גם אני מאחל לו שישאר נקי אבל

אני לא מוצא נקודה אחת שיש לאיתן על מה לקנא בגב.אפילו לא אחת.אדם שהביא הרבה כבוד למדינת ישראל בזמן שגב...טוב לא חשוב.

Deacon Frost

New member
ברור, את לא יכולה לשפוט רק על פי ההווה

כמה שיכול להיות שבעינייך הוא הגבר המושלם, אי אפשר להתעלם מהעבר שלו ולקחת בחשבון שהוא יכול לחזור להתמכרות שלו בעתיד.

שיחה דומה התנהלה בעבר על אלירז שזכה בגדול !!!

אף אחד לא יכול לדעת מה יביא העתיד גם גבר "מושלם" כמו איתן יכול בקלות לייצר כותרות שליליות בעתיד.... החיים מפתיעים לפעמים אסור להיות גם השופט וגם התליין של אף אדם עד שלא מגיעים למקומו אבל טבע האנוש הוא כזה, כשאין במה להיתלות ואין סיבות ועלילה - נשענים על ההסטוריה...

../images/Emo45.gif יפה אמרת

אין בכלל מה להשוות בין איתן לגב איתן בחור אינטליגנט,חכם,רגוע,ג'נטלמן,אתן קורץ מחומר טוב לעומת גב הנרקומן "לשעבר"

niva99

New member
שחיין אולימפי מקנא בג'אנקי פששששששש

חשבת על זה לבד או שעזרו לך?

שחיין עבר, הלכה התהילה

הלכו הקוביות....נשאר בחור עם כתרים בשיניים הקידמיות שאולי נשאר לו קצת מהיופי של פעם ההבדל המהותי ביניהם - נכון לימים האחרונים מבחינת אישיותם שאיתן רצה להשאיר את אתי המלעונה בשביל הרייטינג בשביל להראות טוב בעיני ההפקה וגב העדיף להשאיר את המנומסת ליהי בכדי שיוכל להביט לחבריו בעיניים ולומר עשיתי את הדבר הנכון. בכל מקרה לאיתן זו התמודדות לא קלה לעמוד מול גב ולגב רואים שזה הרבה יותר קל

niva99

New member
מפלצת wow!! לא נסחפנו קצת ??

אני יודעת שבריף ישנם זרמים חזקים ובכל זאת...

למעלה