שרשור ערב

lircohen19

New member
להתעורר ומהר,אורטל חייבת לזכות במיליון!

חייבים לעזור לאורטל לזכות במיליון,תצביעו 3 בכל הכוח.

דיי3

New member
פולניה, אם את צריכה שיעודדו אותך להצביע לה,

אני מתנדבת לעודד אותך. רוצה? :)))))

חחחחח לא תודה - הבחירה שלי בגב וקרן

אני אסתפק באיחולים לאורטל על הצלחה בזוגיות למרות שזה על גבול ההזוי מה שקורה שם...

חבל על הזריקה של הכסף,הקרב הוא רק בין איתן

ודניאל לגב וקרן. אורטל תזכה לקמפיינים בחוץ ולהצלחה. אם אתם רוצים שהזיוף לא יזכה ויעשה צדק תסמסו רק לאיתן ודניאל.

חחח,המניעיםש לך לסמס לאורטל אובייקטיבים?

או שאת רק רוצה שאיתן ודניאל לא יזכו? כי אני לפחות מודה שאני לא רוצה שקרן וגב יזכו.

ערב טוב

עדין את אופטימית שאיתן ודניאל ינצחו? לפי מצב ההצבעות: קרן וגב מקום ראשון. סה"כ מצב ההצבעות של כל המתמודדים ממש נמוך

קרן לא מדברת עם דניאל ואיתן

היא אמרה לגב שהיא רוצה ששניהם יתנצלו בפניה. איתן ככל הנראה על כך שאמר ששכב איתה מתוך אילוצים ודניאל בגלל שאמרה שבכנות היא לא יודעת לומר אם תהיה חברה של קרן מחוץ לוילה, כי יש ביניהן יחסים מורכבים (התכוונה לכך ששתיהן חלקו את איתן) אז קרן בללנד שמישהו חייב לה משהו. הפסיכולוגית אמרה לה שהיא צריכה לדבר עם שניהם. גב ייעץ שלא לעשות כן. לא יודעת מה היא החליטה, כרגע היא לא מדברת איתם ולשניהם אין מושג מזה.

talibatata

New member
היא צריכה להיתנצל בפני איתן ודניאל

על זה שהיא היתעלקה, ואנסה את איתן לעשות איתה סקס, אין לה בושה הבחורה הזאת.

אני חוששת שמה שהוא אמר אתמול

היה רק כדי לחפות על מה שבאמת קרה שם. ואם היא תדחוק אותו לפינה, ייצא משהו מכוער. כי באמת שלא מתאים לאיתן כל הסיפור הזה. (לא מתרצת בשבילו , אבל ראינו את קרן בפעולה, אפילו הבנות המודחות אמרו לה שהיא מתנהגת בצורה נואשת)

adiyon2

New member
אני לא חושבת שמישהו הכריח מישהו לעשות סקס

כנראה היא הציעה והוא לקח. זה מאוד פשוט.

למעלה