שרשור ערב

זה לא היה ככה

זה היה ככה: איתן מבקש מכולם להצביע לדניאל. זה לא קורה. הוא נכנס עם קרן לחדר, כשהיא יודעת שהיא ברירת מחדל. הם נכנסים למיטה היא אומרת לו שהיא רוצה להתחיל לבנות קירות למרות הוילה שהוא בנה עם דניאל הוא חרמן אחרי חודש וחצי בלי סקס, אינו מחוייב לאף אחת מהבנות ואז הם בונים צריף. רעוע. הוא יוצא ומבין שזה התגלה מכה על חטא, מתנצל בפני דניאל והכי חשוב - מבין שקרן לא בשבילו. תארי לך, אחרי סקס עם בחורה הוא מחליט לחתוך. קרן? קרן אוכלת כאפה שתלך ותתעצם עם כל דקה שעוברת זה לא נעים לצאת פיתה. אם איתן ודניאל יזכו נלמד שלמרות שהמקצוע הכי עתיק בעול איתן נשאל למה צריף? איתן עונה, בלה בלה בלה קרן מבינה שיצאה פיתה

דיי3

New member
עוד מעט תגידו שזה היה ז...ן נקמה של איתן בקרן

יכול להיות. אתם חושבים שזה כזה גרוע איתו שרצה להעניש את קרן? אני חושבת שקרן חשקה באיתן במובן המיני גם, כשהיתה הזדמנות היא הלכה על זה. מה רע בזה? שאפולי, צריך לכתוב בראש הפורום: "גלאט כושר".. אנשים כאן נהיו רבנים:))))

היא אמרה שעשתה את זה כדי להתקדם במשחק

אז שלא תשב ותבכה עכשיו שהוא עשה את זה מתוך אילוצים. כל אחד עשה את זה מסיבותיו שלו.

דיי3

New member
צליל, אם להיות הוגנים-תראי לי מישהי שלא היתה

נכנסת לדיכאון, הגבר ששכב איתה מודיע קבל עם ועדה, שסתם, הייתי חייב אז ז....תי אותה. בחייך בטלויזיה? זה אדם הגון? לא יכול היה לומר, באותו זמן זה היה נכון?

adiyon2

New member
שתבוא בטענות לחברה שלה ענבר

ענבר שאלה אותו את השאלה הזו כדי לפגוע בו ובדניאל. בסופו של דבר הוא ענה את מה שענה וקרן נפגעה.

דיי3

New member
כן פוסידון. הייתי משקרת. כדי לשמור על כבודה ש

של בחורה שלא עשתה לו שום רע.

poseidon111

Active member
ואז פוגע עוד יותר בחברה שלו?לא.

הוא בחר את הבחירה הנכונה במצב שהאידיוטית ענבר הכניסה אותו. רצית שהוא יגיד שהיו לו רגשות כשהדבר אינו כך בעליל?אם אני חייב לפגוע במישהו קרוב אלי או במישהו רחוק,הבחירה תמיד תהיה ברחוק.במיוחד שזו האמת.

דיי3

New member
פוסידון הוא לא היה פוגע בחברה שלו. להיפך, דני

אל היתה מעריכה אותו יותר אם היה מסביר לה שלא רצה לפגוע בה ולספר לכולם שזה היה בשביל ההפקה. להיפך, אם כבר שכב עם מישהי שזו לא דניאל, לפחות שתהיה לו סיבה טובה.

דיי3

New member
אני מדברת איתך על מה שאיתן ענה אתמול לשואלות.

שאלו אותו למה שכב איתה כשידע שהוא רוצה רק את דניאל.

adiyon2

New member
דיי3, בחורה צריכה לשמור על הכבוד שלה, בעצמה

קרן התנהלה במסגרת איך שהיא חושבת שצריכה להתנהג. זה קצת התיפיפות להגיד שהוא לא היה צריך להגיד מה שאמר, ואז מה, היו אומרים שהוא צבוע ושקרן. נשאל שאלה, ענה תשובה. אם ענבר לא היתה שואלת, הוא לא היה עונה.

למעלה