It's The McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo209.gif../images/Emo124.gifIt's The McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo205.gifMcWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Hypnotized Going Through The Motion Surfer Babe
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Sean Kingston-Face Drop
Red Hot Chili Peppers-Othersideגיליתי מחדש
הלהקה המגניבה של השבוע:
Sean Kingston Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לחץ ועומס. הבי"ס המחורבן שלי אמא שלי הלוח מבחנים עד לפסח שחילקו לנו.רכזת מפגרת
משהו ששימח:
שהפרויקט באנגלית מאחוריי.לא כולל הפרזנטציה הארורה שתהיה בראשון שגם המועד ב' מאחוריי. לא הלכתי לשעה ראשונה תנ"כ! אולי יש לי תחפושת לפורים
המסיבת שכבה אתמול שהייתה מצחיקה שיעור חברה שהיה קורע מצחוק כי חילקו אותנו לקבוצות ולכל קבוצה נתנו אותיות מסוימות והיה צריך לרשום את המילים שעולות לך בראש שקשורות למין,בנים בנות זוגיות.יצא קורע מצחוק
משהו שהעציב:
אנשים
ציטוטיה:
אני:"אילנה,יש מצב לדחות לי את המבחן בתקשורת?" הרכזזת:"לא" אני:"אבל זה לא פייר שלכולם יש זמן ללמוד למבחנים שלי ולי יש בקושי יום" רכזת:"בסדר אבל את טסת לפולין וזו אחריות שלך" אני:"נכון,אבל עדיין,זה לא הגיוני שיש לי מבחן ביום ראשון בלשון מבחן ביום שני בתקשורת ומבחן ביום שלישי בתנ"כ.אסור לעשות את זה" רכזת:"אז אל תעשי מבחן" אני באמת לא יודעת איך להגיב לזה. ילדה אחת:"וואו הוא כזה בארון" המורה להיסטוריה:|"הם לא יחזרו לחיים,זה לא בובספוג" המורה למתמטיקה:"איפה הספר שלך?" תלמידה:"אין לי" מורה:"כבר פעם שניה שאין לך ספר!" תלמידה:"אני אביא מחר" מורה:"בואי נתערב שאת לא מביאה מחר" תלמידה:"בוא.על מה מתערבים?" המורה:"על ארטיק" תלמידה:"סבבה" ילדה:"ג' יפית היא דוברת חופרת"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לא להיות בבי"ס שלי.
התמונה הכי חמה:
אני אעלה א"כ. שבת שלום ושבוע טוב!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהמורה או הרכזת?

כי הרכזת זו הפוסטמה.המורה מעולה היא ביטלה לי את המבחן!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif ציטוטים + תמונה ../images/Emo6.gif

שבוע בהחלט עמוס
הרבההרבההמונהמון מבחנים
כולל פיזיקה בעע. השבוע יש גם במתמטיקה, תנכ''ס וגיאוגרפיהההה
ציטוט: היה לנו שיעור חברה ודיברנו על אלכוהול וסמים. מורה: "כל יום שומעים אל אמהות שנותנות לילדים בני 3 לשתות אלכוהול." אביגיל: " יה רייט. בטח במקום ' אמא, אבא במבה' הוא אומר 'אמא, אבא, וודקה!!!' " ~ -נפל למורה הספר על הרגל- המורה: " כוס........פטל עם סודה!" במקום כוס אמק
מחונכת זאתי XD ~ המורה המלחיצה להיסטוריה שמדברת עם עצמה.
"הכל מובן תלמידים? כן המורה!!!" ה והתמונה, כן זה, סוחבים אותי בכיתה על שולחן
קריפיייי ~ שבוע טוב

ריהותם

New member
פלפל|ציטוטים ענקיים!../images/Emo6.gif

לנו היה היום טקסט בלשון על החוק שרוצים להוציא שמותר לשתות מגיל 21
ודיברנו על זה שהחוק יעשה עוד יותר בלאגן וצריך לחנך את הילדים ולא למנוע מהם כי אז הם עושים דווקא.ווהו חיבור בלשון
לי יש מבחן השבוע בלשון ותנ"כ! דווקא נראה לי מגניב לשבת על הקרש של השולחן ושיסחבו אותי! יואו תתחפשי לקליאופטרה ואז תבקשי מהם שיסחבו אותך בפורים XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif כן אבל זה מלחיץ בטירוף XDDDD

ואת יודעת מה בסוף גיליתי? התחמן שזה היה הרעיון שלו הוא...
יובל ואחר כך שהורידו אותי הוא נתן ליחיבוק חזקחזק

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאז מה,זה עדיין סופר מגניב!

חהחהחה איזה ראש יש לחבר שלך
העיקר שקיבלת חיבוק א"כ

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif

המורה שלי להיסטוריה/אזרחות אומרת שהחוק הזה לא נועד לעשות שום דבר חוץ מלהרגיע את ההורים, וגם היא אומרת שזה ייצור בלאגן. על תקופת היובש שמעת?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתקופת היובש?

לא,לא שמעתי על זה. אני חושבת שזה ייצור בלאגן כי כשמגוננים עליל ממש ואומרים לו שאסור בתכלית האיסור לשתות אז הפיתוי שלו לשתות יותר גדול וגם הוא רוצה לעשות דווקא. חוק מזה-לתת לילד בן 18 רובה בצבא זה אחראי אבל בקבוק בירה בשישי זה לא?שניהם קטלניים!אם הילד לא יודע לשתות אז מה אחראי בלתת לו רובה?מי אומר שהוא ינהג עם הרובה באחריות? שהורים יחנכו את הילדים שלהם לשתות באחריות ויתייחסו לזה בפרופורציות הראויות והעולם יהיה יפה יותר.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif

תקופת היובש היא תקופה שהיתה בארה"ב שבה חל איסור על מכירה ושתיה של אלכוהול, וכתוצאה מכך נוצרו "שווקים אפורים" של אלכוהול. אני לא מסכימה איתך בקשר לנשק - הסטטיסטיקה מראה שיש יותר נפגעים מאלכוהול בחוץ מאשר מנשק בצבא, נקודה. בקשר לחינוך אני כן מסכימה איתך - הכל מתחיל מהבית.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה מה שקורה תמיד

כשיש מחסור של דבר מסוים.רק אנשים עשירים או אנשים עם קשרים ואמצעים יכולים להשיג אותם. ברור,כי נשק זה דבר הרבה פחות נגיש וזמין מאלכוהול.את לא תלכי לפיצוצייה ותקני שם רובה מן הסתם,ובאלכוהול יש מצבים יותר רחבים,יש אנשים שיכורים על כלות הנשמה ויש אנשים שסתם בראש טוב.בנשק או שאתה יורה או שלא.אבל שניהם יכולים להרוג. וגם אנשים לא מסתובבים עם נשק ברחוב סתם ככה ואם רואים חיילים עם נשק הוא תמיד נצור,ואפשר לראות אנשי יושבים עם כוס בירה בבית קפה או מצבים בסגנון. אני פשוט חושבת ששנהם נשק ושניהם יכולים להרוג באותה מידה הרסנית אז למה לתת נשק קר זה בסדר אבל בקבוק בירה זה אסור? וחוץ מזה-זה לא שאנשים לא ימצאו דרכים לקנות-היום מוכרים וודקה וסיגריות לכל ילדה בת 14,אז שלמישהו בן 18 לא יתנו אלכוהול? מה שחשוב זה לחנך ללשתות נכון ולהוות דוגמה.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif*

שוב, אני מסכימה איתך בקשר לחינוך. אבל בנוגע לנשק - התכוונתי לסטטיסטיקה של אנשים שנפגעו מנשק של חיילים בצבא, לא סתם של אנשים עם נשק. אבל בכ"ז, מספר הנפגעים מאלכוהול גבוה יותר. יש משהו במה שאת אומרת, אבל זה לא כ"כ מדויק לדעתי. :)

McLife135

New member
../images/Emo15.gifMy McWeekend ! ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: No worries ואו מפתיע XD the end bubblewrap falling in love only the strong survive
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: avril lavigne - innocence avril lavigne - keep holding on avenged sevenfold - bat country avanged sevenfold - afterlife goo goo dolls - iris 30STM - attack 30STM - the kill three doors down - kryptonite the fray - never say never the fray - how to save a life
הלהקה המגניבה של השבוע: כל מי שלמעלה
קליפ שעשה לכן את זה: אינלי יוטיוב אז - כל הקליפים בMTV במיוחד bad romance ו-russian roulate
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים *-* האח הגדול 2 דרייק וג'וש זואי 101
האנה מונטנה החיים היפים של זאק וקודי [ כהה השבוע החלטתי לחרוש על ערוץ דיסני -_- חחחחח ]
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שלי
חחחח
משהו ששימח: שיחה עם חברה
היה סיור אחד המצחיקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם XDDD
משהו שהעציב: שיחה עם חברה שלי
ברוב טיפשותי שכחתי לקחת את הכדורים שלי לרגישות לחלב וממש היה באלי עוגה O.O אז לקחתי ואחרי שעתיים כמעט הקאתי
ציטוטיה: *בשיעור חינוך דיברנו על אונס ועל יחסי מין בין ילדים וזה..* המחנכת: ובנימה סקסית זאת.. *ידיד שלי על ג'סטין ביבר ! XD* אינלי מה להגיד, הוא באמת מושלם
*אותו ידיד שלח לי כתבה על חתול שנתקע על עץ ולצלם קוראים בול כמו לידיד שלי* אני: איך מצאת אתזה? עומר: מצאתי בגוגל אני: מה אתה פשוט מחפש את השם שלך בגוגל? עומר: לאא, חיפשתי צילום חתולות על עץ *בסיור למוזיאון הפלמ"ח* המדריך: אתם מכירים את אצ"ל? אילן: אצ"ל? אצל מי? *עדיין בסיור - המדריך בדיוק מגיע לאיפה שאנחנו יושבים בהתחלה* קובי: לאלא אתה מתבלבל אמורה להגיע מדריכה כוסית חחחחחחחחחחחח יאוא אין אין על הילדים בכיתה שלי ! חחחחחחחחחח אין על ט2 D:
מתנגן בראש / בפלייליסט: מה שלמעלה
המלצת השבוע: אם ישלכם רגישות לחלב - אל תאכלו חלב
התמונה הכי חמה: תקשיבו ישלי ילד בכיתה כ"כ דומה לו ! >.<

../images/Emo73.gif ואם כל זה ששקד מזכיר את רוברט הוא

בכלל לא מתחיל להגיע לרמת יופי של רוברט

למעלה