you're the kind of girl to take home to mom
If my momma was dead
מצעד הלהיטים של מקפליי: נופ.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: התאהבתי בקוברה סטארשיפ ובשיר שלהם Damn You Look Good And I'm Drunk (Scandalous)
הלהקה המגניבה של השבוע: קוברה סטארשיפ
קליפ שעשה לכן את זה: לא ראיתי קליפים. כאילו ראיתי,אבל אין לי כח לחפש ולשים קישורים חח
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול (גואז
) בטי האחות הקטנה נשות הטייסים (חחחחח זה ממש עלוב,אבל משעמם שמחכים לגיוס ואין מה לעשות) ארץ נהדרת (מעוווולה) אברי גלעד והתוכנית הדבילית שלו האחות הקטנה הכל דבש
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הצבא המזדיין הזה. מה הבעיה שלהם להגיד לי לאן אני מתגייסת?!
משהו ששימח: שדחו לי את הגיוס ביום? חח זה היה מרגש ביום שני.
משהו שהעציב: זה יותר פחד,שיתקעו אותי להיות פקידה
ציטוטיה: ~באוטו של חבר של חברה שלי,שנהג כמו חולה נפש~ אני: איה,תזהר עם הסיבובים נדפק לי הראש בחלון הוא: תזהרי את על הרכב,רק עכשיו עשיתי לו ביטוח אני: יופי. ואני רק עכשיו עשיתי לעצמי ביטוח חיים ואני ממש לא רוצה לפדות אותו. תודה. ~נסענו ברחוב ליד הבית שלי~ הנהג (עלאק):כוסאמאשלו הוא חתך אותי חברה שלי: מי? הנהג: החתול הזה,שהרגע עבר פה ~דיברתי עם חבר שלי על מחר שאני אבוא לבקר אותו בבסיס~ חבר שלי: והמפקד שלי ממש נחמד,הוא ממש מתחשב ונותן לנו לנוח שנהיה קשה מדי,והוא תמיד שואל אותנו איך אנחנו מרגישים... אני: הוא נשמע נחמד הוא: כה,את תזהי אותו שתבואי מחר,יש לו עיניים כחול ים כזה,ושיער זהוב (הוא אשכרה אמר זהוב) והוא שרירי אני: מה נסגר איתך? אתה רוצה גם לצאת מהארון while you're at it? חבר שלי: ...ויש שיר כזה "שאת במקלחת פותחים לי ת'תחת" (לא זוכרת את ההמשך וטוב שכך) אני: טוב אני מתחילה ממש לדאוג. ואני רוצה שתזכור שאני אקבל אותך לא משנה מה חבר שלי:
~ניסתי להכין למחר עוגיות שאני אקח לחבר,ואח שלי עזר לי~ הוא: 2 מחק אני: אה? הוא: מחק,מחק...נו הלבן הזה אני: מה מחק? ממתי מבשלים מחק? הוא: יואו איזה dumbass נו מחק, flour אני: קמח אידיוט לא מחק. ואני ה dumbass הוא: מה הבעיה לקנות עוגיות בסופר ולתת לו? אני: כי כשמכינים זה מהלב,וחוץ מזה גברים נשארים עם נשים שיודעות לבשל הוא: במקרה שלך...עדיף כבר שתקני מהסופר. קבוצות מפגרות בפייסבוק: קבל כוחות על בשנייה. עובד 100% בדוק! If 1m people join, girlfriend will let me turn our house into a pirate ship אם 500 אנשים מצטרפים מארגנים משחק מחבואים באיקאה!!! ~מאיזשהי סדרה מפגרת~ אני מחפש חברה רצינית...החברה האחרונה שלי...חזרה לבורא עולם. מישהי: וואי אני מצטערת. ממה היא מתה? הוא: הא?! היא לא מתה...היא חזרה בתשובה
~האח הגדול~ סער: תתקדם אלירז: לא אומרים תתקדם,אומרים תקדםםםםם חחחח כפרעליו!
אלין: איכס!
מתנגן בראש / בפלייליסט: חדשות ערוץ 22. (ואבא שלי שמתלונן שיאיר לפיד לא אמור להגיש חדשות חח)
המלצת השבוע: תשמעו וברה סטארשיפ ואל תסעו עם אנשים שאתם לא מכירים ברכב. זה עלול להיגמר בכאב ראש רציני.
התמונה הכי חמה: אלירז כפרעליו