It's The McWeekend!

אומיגד איזה חתיך הוא!! זה מהתמונה של מעריב

לנוער או מראש 1 ? הרגת אותי עם הציטוטים XDDD

McLife135

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XD

יואא כמה צחקתי עם הביטוח חיים
הרגת XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifMcWeekend../images/Emo13.gif

סורי על החפירה מראש
מצעד הלהיטים של מקפליי: שמעתי רק Please Please *מסמיקה*
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: בעיקר ליידי גאגא...אבל יש לי מלא שירים חדשים בפלייליסט
הלהקה המגניבה של השבוע: אממ...דה סקריפט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לך תבין נשים....עדיין לא הבנתי ת'פואנטה אבל אני מתה על אדם ברודי וקירסטן סטיוארט...
סקארבס-פרק סיום
האנטומיה של גריי
עקרות בית נואשות בית הבובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חרשתי כל השבוע למבחן תיאוריה...לא הייתה לי דקה פנויה
מסתבר שיש לנו ביום שני עוד מבחן באנגלית...מבחן שישי והמחצית עוד לא נגמרה
משהו ששימח: עברתי תיאוריה
ראשונה
הסתפרתי
משהו שהעציב: העונה של סקראבס נגמרה...?
ציטוטיה:
אני אגרתי מ-ל-א ציטוטים...חיחיחי
אני יודעת שזה הרבה אבל הם ממש מצחיקים...
"אני כלכך רעבה שכואבת לי הבטן..."XDD
היינו אתמול בתערוכת צילום במוזיאון ת"א והייתה של תמונה של הומלסים... חברה שלי:"חסרי בית עושים אותי רעבה..."
המורה שלי לאזרחות על הוצאות להורג:"פעם היו משתמשים בתלייה, היום בכיסא חשמלי כדי שלא יסבול"XDD
שיעור מוזר באזרחות... תלמיד:המורה, איך באים ילדים לעולם?" המורה:"בחסידה, ובמקומות כמו רוסיה מתוך כרובים..."
עוד שיעור באזרחות... תלמידה:"המורה לא כתבתי אבל אני יודעת את התשובות בע"פ..." המורה:"אני יודעת שאת חכמה, אבל יש ילדים לא חכמים כמו *שם בדוי*..."
אני ביציאה מוזרה:"יש לי צלקת מעבעבועה רוח..." [יחיד של עבעבועות רוחXDD]
ואני וליאור בהפסקה...[דיברנו עלזה שבסדרות טלויזיה תמיד מתסכלים לצד אחד כדי להזיכר ולצד השני כדי לחלום...XD] *כולן מסתכלות לצד אחד, אני כמובן מסתכלת לצד השני* *קולטת ת'טעות ומזיזה ת'ראש לצד השני* ליאור:"לך אין מה להסתכל...אין לך תקוות וחלומות...את תמותי ברחוב!"
תלמידה למורה שלנו להיסטוריה:"המורה, אל תכתבי לי "חופרת" במבחן, אני נפגעת מזה..."XDD
בזמן חלוקת המבחן בהיסטוריה תלמידים סתם התחילו לשיר "היום יום הולדת" והמורה הצטרפה... תלמידה:"למי יש יומולדת?" תלמיד:"לאף אחד, סתם שרנו..." תלמיד אחר:"למור.." עוד תלמיד:"יש כלכך הרבה מור, בטח לאחת מהן יש יומולדת..." *ראוי לציין שיש לנו 3 "מור" בכיתה...וזה מחרפן!!!
המורה להיסטוריה:"משיכת זמן היא זכותו של המורה בלבד!"
המורה להיסטוריה לתלמידה שחזרה בתשובה והתעסקה בפלאפון:"למי את מתקשרת?לאלוהים?"
המורה להיסטוריה לתלמידה:"את ממש חכמה היום, אבל רק היום..."
המורה להיסטוריה:"אני עדיין מחכה שמישו יחבר את "שיר השקט", כדי שכל פעם שתפריעו נוכל לשיר ביחד!"
המורה להיסטוריה:"איפה דפקו את הגרמנים?" תלמידה:"בתחת..."
תלמיד בשיעור היסטוריה:"במלה"ע השניה היה בצפר, נכון?" המורה:"כן..." התלמיד:"אז מה הם למדו בשיעורי היסטוריה?" המורה:"על מלה"ע הראשונה..."
תלמיד אחד החזיק מילונית ביד ושאל אותי:"איך אומרים שלט[במובן של שלט-חוצות וכאלה...] באנגלית?" אני:"sign..." הוא:"לא נכון, remote..." אני:" זה שלט [של טלויזיה], מפגר..."
אני יודעת שחפרתי על שיעורי היסטוריה אבל הם ממש מצחיקים...אז עוד ציטוט של המורה להיסטוריה... המורה על היטלר:"בשביל מה הוא צריך צי? לשחק צוללות?"
מבטיחה ציטוט אחרון...גם הוא כמובן משיעור היסטוריה... המורה:"בצרפת היו הרבה מפלגות.זה כמו שאתם 35 תלמידים שרוצים להרוג את המורה להיסטוריה, וכל אחד מציע דרך אחרת...אחד רוצה להרעיל, אחד רוצה לדקור..." תלמיד:"אחד רוצה להטביע אותה בשקית זבל מלאה מים..." המורה:"תשמרו את הרעיונות היצירתיים שלכם לעצמכם..."
מתנגן בראש / בפלייליסט: Heartless בגרסה של The Fray
המלצת השבוע: תלמדו חזק לתיאוריה...ממש חזק...זה שווה אתזהD=D=D=
התמונה הכי חמה: הכנתי לדאגי יומולדת ביומן...יש לי באופן רשמי ת'יומן הכי יפה בעולם!!!
זה מה שאני עושה כל היום...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח לאלוהים. XD

המורה להיסטוריה שלך ממש מזכירה את המחנכת שלי.

../images/Emo73.gifואיי מור המורה שלך להיסטוריה כזאת קורעה

XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifספרי לי עלזה...../images/Emo6.gif

יש לנו 5 שעות איתה כל שבוע...שעה יותר מכולם כי אנחנו משום מה לא מתקדמים בקצב...
אני תוהה לעצמי למה...

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אני רואה ששיעורי היסטוריה הם שיעורים

מגוונים ביותר XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifחחח....הם אכן "מגוונים"../images/Emo6.gif

ומדי פעם גם לומדים היסטוריה...

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifXDD

האמת אנחנו לא לומדים וכמעט... אנחנו בעיקר נבחנים..XDDD או צוחקים.. (אני נבחנתי וידעתי את כל התשובות!!!מועהעהעהאהעהעה)P:

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: I Wanna Hold Your Hand כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: How to Save a Life- The Fray Foo Fighters - Learn To Fly Bright Eyes "First Day Of My Life" Muse - Unintended How you remind me - Nickelback Limp Bizkit - Behind Blue Eyes Owl City - "Fireflies" Beautiful-Christina Aguilera Christina Aguilera - The Voice Within הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תכונית: האח הגדול. משהו שהכעיס אתכם השבוע: מממממ. משהו ששימח:מלא...יומלדת לדודה שלי ושדודה שלי התנחלה פה הרבה,ציוונים גבוהים בתלמידאות,99 בהיסטוריה כשחשבתי שאקבל נכשל... משהו שהעציב: רק עד ה-15 ישלנו את הפגרה ציטוטיה:
חח היה לנו שבוע של מניעת סמים,שתייה ועישון.. אז בשיעור כישורי חיים דיברנו על הנרגילות: המורה: "אתם מבינים?! אנשים לפעמים משענים נרגילות כשרע להם! הם רוצים להרגיש בעננים! הם-הם" אני: "נינה הם רוצים להרגיש את האקסייט!!"
חח עוד מהשיעור הזה- המורה:"אז,מה המילה נרגילות מזכירה לכם?" ילד אחד:"פותנה אחת לללללשני עמים!!!" מתנגן בראש / בפלייליסט: - המלצת השבוע: קליק פצפוצים זה טעים.וזה גם חרוז.D: התמונה הכי חמה: בע אינלי כוח,דמיינו פה תמונה של דאגי ודני מתנשקים *בחלומות שלי*

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifפאאאאאאאק כמה זמן עבר ?!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
All About You Lies Bubble Wrap Everybody Knows
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Daniel- Elton John Your Song- Elton John You're Beautiful- James Blunt Replay- Lyaz Ego- The Saturdays
הלהקה המגניבה של השבוע:
Elton John
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=mvl8SLXFydU&feature=related מלכות !
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מסיבה מסוימת התחלתי לראות כמעט מלאכים.. מוזר ! שרלוק הולמס- אחד הסרטים !!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כשפתאום הבנתי שאני כבר לא בפורום
משהו ששימח:
4 פרקים לפיק חדש !!!!! DD:
משהו שהעציב:
---------
ציטוטיה:
בשיעור לשון- המורה לידיד שלי שקוראים לו שחר: "למה ההורים שלך קראו לך שחר? נולדת בעלות השחר?" ידיד אחד: "מה פתאום! הוא בכלל נולד באפריל!" חחחחחחחחחחחחחחחח ילד מפגר
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Replay-Lyaz
המלצת השבוע:
תראו שרלוק הולמס, אחד הסרטים! גם מצחיק, וגם סקסי
התמונה הכי חמה:
אין מילים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשיייייייייייייירה../images/Emo24.gif

ואואואו כלכך התגעגעתי
לאיפה לעזאזל נעלמת ?

m o r 1 0 2

New member
אני הולכת להרוג אותך../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

יוווו,את מוכנה להסביר לי לעזעאל לאן נעלמת?!?!!? חצי שנה לא התחברת למסן,לא דיברנו על סיום הפיק בסוף!!!! יוו,פשוט כלום! כ"כ הרבה זמן לא היית פה,לא קיבלתי מסרון אחד קטנטן
שירה,ביאסת אותי מאוד,לא הבנתי לאן נעלמת,קרה משהו? ואל תגידי לי שזה בגלל העומס,כי זה לא יהיה פייר.....

למעלה