../images/Emo20.gifMcWeekend../images/Emo13.gif
סורי על החפירה מראש
מצעד הלהיטים של מקפליי: שמעתי רק Please Please *מסמיקה*
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: בעיקר ליידי גאגא...אבל יש לי מלא שירים חדשים בפלייליסט
הלהקה המגניבה של השבוע: אממ...דה סקריפט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
לך תבין נשים....עדיין לא הבנתי ת'פואנטה אבל אני מתה על אדם ברודי וקירסטן סטיוארט...
סקארבס-פרק סיום
האנטומיה של גריי
עקרות בית נואשות בית הבובות
משהו שהכעיס אתכם השבוע: חרשתי כל השבוע למבחן תיאוריה...לא הייתה לי דקה פנויה
מסתבר שיש לנו ביום שני עוד מבחן באנגלית...מבחן שישי והמחצית עוד לא נגמרה
משהו ששימח: עברתי תיאוריה
ראשונה
הסתפרתי
משהו שהעציב: העונה של סקראבס נגמרה...?
ציטוטיה:
אני אגרתי מ-ל-א ציטוטים...חיחיחי
אני יודעת שזה הרבה אבל הם ממש מצחיקים...
"אני כלכך רעבה שכואבת לי הבטן..."XDD
היינו אתמול בתערוכת צילום במוזיאון ת"א והייתה של תמונה של הומלסים... חברה שלי:"חסרי בית עושים אותי רעבה..."
המורה שלי לאזרחות על הוצאות להורג:"פעם היו משתמשים בתלייה, היום בכיסא חשמלי כדי שלא יסבול"XDD
שיעור מוזר באזרחות... תלמיד:המורה, איך באים ילדים לעולם?" המורה:"בחסידה, ובמקומות כמו רוסיה מתוך כרובים..."
עוד שיעור באזרחות... תלמידה:"המורה לא כתבתי אבל אני יודעת את התשובות בע"פ..." המורה:"אני יודעת שאת חכמה, אבל יש ילדים לא חכמים כמו *שם בדוי*..."
אני ביציאה מוזרה:"יש לי צלקת מעבעבועה רוח..." [יחיד של עבעבועות רוחXDD]
ואני וליאור בהפסקה...[דיברנו עלזה שבסדרות טלויזיה תמיד מתסכלים לצד אחד כדי להזיכר ולצד השני כדי לחלום...XD] *כולן מסתכלות לצד אחד, אני כמובן מסתכלת לצד השני* *קולטת ת'טעות ומזיזה ת'ראש לצד השני* ליאור:"לך אין מה להסתכל...אין לך תקוות וחלומות...את תמותי ברחוב!"
תלמידה למורה שלנו להיסטוריה:"המורה, אל תכתבי לי "חופרת" במבחן, אני נפגעת מזה..."XDD
בזמן חלוקת המבחן בהיסטוריה תלמידים סתם התחילו לשיר "היום יום הולדת" והמורה הצטרפה... תלמידה:"למי יש יומולדת?" תלמיד:"לאף אחד, סתם שרנו..." תלמיד אחר:"למור.." עוד תלמיד:"יש כלכך הרבה מור, בטח לאחת מהן יש יומולדת..." *ראוי לציין שיש לנו
3 "מור" בכיתה...וזה
מחרפן!!!
המורה להיסטוריה:"משיכת זמן היא זכותו של המורה בלבד!"
המורה להיסטוריה לתלמידה שחזרה בתשובה והתעסקה בפלאפון:"למי את מתקשרת?לאלוהים?"
המורה להיסטוריה לתלמידה:"את ממש חכמה היום, אבל רק היום..."
המורה להיסטוריה:"אני עדיין מחכה שמישו יחבר את "שיר השקט", כדי שכל פעם שתפריעו נוכל לשיר ביחד!"
המורה להיסטוריה:"איפה דפקו את הגרמנים?" תלמידה:"בתחת..."
תלמיד בשיעור היסטוריה:"במלה"ע השניה היה בצפר, נכון?" המורה:"כן..." התלמיד:"אז מה הם למדו בשיעורי היסטוריה?" המורה:"על מלה"ע הראשונה..."
תלמיד אחד החזיק מילונית ביד ושאל אותי:"איך אומרים שלט[במובן של שלט-חוצות וכאלה...] באנגלית?" אני:"sign..." הוא:"לא נכון, remote..." אני:" זה שלט [של טלויזיה], מפגר..."
אני יודעת שחפרתי על שיעורי היסטוריה אבל הם ממש מצחיקים...אז עוד ציטוט של המורה להיסטוריה... המורה על היטלר:"בשביל מה הוא צריך צי? לשחק צוללות?"
מבטיחה ציטוט אחרון...גם הוא כמובן משיעור היסטוריה... המורה:"בצרפת היו הרבה מפלגות.זה כמו שאתם 35 תלמידים שרוצים להרוג את המורה להיסטוריה, וכל אחד מציע דרך אחרת...אחד רוצה להרעיל, אחד רוצה לדקור..." תלמיד:"אחד רוצה להטביע אותה בשקית זבל מלאה מים..." המורה:"תשמרו את הרעיונות היצירתיים שלכם לעצמכם..."
מתנגן בראש / בפלייליסט: Heartless בגרסה של The Fray
המלצת השבוע: תלמדו חזק לתיאוריה...ממש חזק...זה שווה אתזהD=D=D=
התמונה הכי חמה: הכנתי לדאגי יומולדת ביומן...יש לי באופן רשמי ת'יומן הכי יפה בעולם!!!
זה מה שאני עושה כל היום...