מי עפה היום?

היי איזמרל, אפילו אני הבנתי ../images/Emo3.gifהכל ושאפו על

ההשקעה בהצבעות. הצבעתי לדניאל גם באתר וגם סימסתי סכום סימלי היום, שומרת את התותחים הכבדים לגמר. חשוב לי שהיום לא תועמד להדחה, מגיע לה להגיע לשם בכייף ולא בבעסה.

poseidon111

Active member
כל הכבוד לך.יש בעברית פתגם שאומר בערך כך:

"ככל שעולבים בי אני מתחזק".אל תשימי לב לאנשים קטנים שמרגישים חזקים בגלל העברית שלך.כל הכבוד על ההתמדה והרצון להשתפר.

sunflower11

New member
IZMERAL

כשאת אומרת שיש כאלה שהעליבו אותך, אני מאוד מקווה שאת לא מתכוונת גם אליי. אני פעם הערתי לך שקשה להבין את מה שאת כותבת (למרות שהפעם הבנתי הכול:)), אבל זה היה רק מתוך כוונות טובות, היה חבל לי שאולי אנשים לא יבינו אותך ובגלל זה אולי גם לא יוכלו להגיב. ממש לא התכוונתי להעליב, להיפך יש לי הרבה סימפטיה אלייך שקשה לך עם השפה ואת מתמודדת עם זה ולא מוותרת. רק רציתי לעזור. חשבתי ששפת האם שלך אנגלית ורציתי להציע לך לכתוב באנגלית. אבל זה גם טוב שאת כותבת בעברית כי ככה את לומדת את השפה. אני מאחלת לך רק טוב!

izmeral1

New member
../images/Emo140.gifלא ולא לך הכול עבר תודה לךSUNFLOWE11

תודה חומד הכול עבר. אתמול זה שלשום יותר נכון. לא הבנתי למה היה כך אותו לעג. עבר. מודה לך לכול החברים כאן כולם עושים כבוד גם לי הכוונה. באמת כאב לי. אבל. הם קיבלו דגובות למה עשו כך..? בשמי תודה לכולם כולל שפולי
היחודית כאן. והחבר
EASTERTAR Insulting. Received good response. I thank them all. I'm here. For any member. Always ready to answer לילה טוב לך בוקר טוב..
כן חזרתי מנסיעה מאוד רחוקה. אחרי השידור. ונכנסתי לכאן. להגיב כמובן. וגם הוספתי כול מה שהיה לי בלב על הלב? לגבי התוכנית במיוחד מזה אורן. ניתוח אופי שכזה?חחחחח

pink panther7

New member
אתי היא "הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת"

אחרי שכל העונה עשו ממנה צחוק היום יעיפו אותה כדי לתת לגב וקרן המגעילים את הפרס. עוד עליבות נוסח ערוץ 10.

איך? אם קרן לא מועמדת, נראה לך שגב יבחר באתי

ולא בליהי?? איך זה יסתדר עם המצפון שלו שאתי לכלה על גב, איך זה יסתדר עם מה שקרן תרגיש שהוא בוחר באתי כשהוא יודע שלקרן קשה איתה, והוא מעדיף אותה על פני ליהי חברתה הטובה? לדעתי, אם גב לא צריך להציל את קרן, הוא יציל את ליהי.

למעלה